متاسفانه کرمانیا خودشون به خودشون بد میکنن استاداشون بیخودی لج میکنن با دانشجوها راه نمیان شنیدم خیلی سخت گیریاشون زیاده نمیدونم چیو میخوان ثابت کنن
ولی اگه یذره سعی میکردن تو بحث علمی از مردم یزد تقلید میکردن خیلی پیشرفت میکردن! البته الانم جزوه بهترین دانشگاه ها هستن ولی خیلی بهتر از اینا میتونستن باشن
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
ازاد نجف اباد استاداش اکثرا استادای بازنشسته دانشگاه اصفهانن و سطح خوبی دارن و امکانات دانشگاه هم خوبه و بیمارستانش هم از دولتی ها جداست
خلاف قوانین
ویرایش شده.
دقیقا دوست عزیز
دانشگاه باهنر رو مثال میزنم ؛ همون طور میدونید که دروس پایه مث رباضیات و فیزیک و معادلات هماهنگه
این دانشگاه امتحانای خیلی خیلی خیلی سخت برگزار میکنه که به جرات میتونم بگم دانشگاه شریف با اون اوبهت
اینچنین امتحانی برگزار نمیکنه
دانشگاه های شهرستانش رو نگو چه خبرایی توش هست
یه کسایی هیئت علمی شدن که دوستم میگه یه عده چوپون گوسفنداشون فروختن مهاجرت کردن به شهر از امروز
تا سال آینده یه مبلغی رو کنار بذارید تا بندگان خدا برن گوسفنداشون رو بخرن و برگردن روستا
اساتیدی داریم که جمعا دوهفته سرکلاس نمیاند اما محبوبند یا نود درصد دانشجوهاشون میفتن اما باز هم محبوبند
مدیرگروه ها باید نظارت داشته باشند و به فکر کیفیت و کنترل گروهشون باشند اما متاسفانه خیلی بی خیالند
من یه سری درسام رو با هزاربدبختی پاس کردم با این شرایط و اوضاع
اره دوست عزیز اسم در کردند و مشهور شدند اما با این شرایط ممکنه کسی تمایل به تحصیل در کرمان را نداشته باشه
ویرایش توسط Maximus : 26 فروردین 1395 در ساعت 23:16
ویرایش توسط خزایی : 27 فروردین 1395 در ساعت 14:53
ویرایش توسط خزایی : 27 فروردین 1395 در ساعت 14:56
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)