درسته
انشالا که تاثیر نمیدن یا مثبت میشه
بهتره از کانون استفاده کنید که بدون تاثیر معدله
درسته
انشالا که تاثیر نمیدن یا مثبت میشه
بهتره از کانون استفاده کنید که بدون تاثیر معدله
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
اقا من فیزیک 0 ام به نظرت اینایی که گفتی رو میتونم بخونم ؟
تازه کلاس جمع بندی نادری نژاد ثبت نام کردم که 15 اردیبهشت شروع میشه چیکار کنم ؟
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
حتما ادبیات و زبان انگلیسی رو هر کدوم روزی 40 دقیقه بخونید . مجموعا 80 دقیه . من خودم ساعتای آخر درسم ینی 2 ساعت
پایانی رو به این دو کتاب بعلاوه زیست اختصاص میدم ؛ که زیست رو جلوتر توضیح میدم که تو اون 40 دقیقه چیکار کنی ...
که مجموعا این سه تا 40 دقیقه میشن 2 ساعت ...
اگه هر شب این دو درس رو بخونید دیگه از این بابت هیچ مشکلی ندارید . پس مشکل دو درستون حل میشه .
به نظر من وسه ادبیات :
8 تا 10 جلسه رو بزارید برا آرایه
بعدش 20 تا 30 جلسه رو بزارید برا قرابت
ینی دیگه تو اینا مسسسسسسسسسسسلطططططططططط شید ... تمووومشون کنید .... ببندینشون تو این تایم زیادی که در احتیارشون میزارید ...
بعدش یک شب در میان تاریخ ادبیات و زبان فرسی بخونید ... البته همزمان زدن چنتا تست از مباحث گذشته وسه مرور رو فراموش نکنید ...
میمونه لغت و املا ...
خب همزمان که هرشب دارید این مراحل رو طی میکنید یه ربعشم وقت بزارید برا لغت و املا و البته یه کار خیییییییلییییی بهتری هم میشه کرد ... هم وسه لغات ادبیات و هم وسه زبان .... اونم اینه که مابین دروستون لغت بخونید ... مثلا سر ظهری دارید استرحت میکنید یه 10 دقیقه لغت ادبیات یا زبان بخونید ... یا عصری مثلا 10 دقیقه این کارو بکنید یا مثلا 10 دقیقه آخر شب که دیگه میخاید بخابید لغت بخونید ...
اگه این کارو کنید میشه هر روز حد اقل 30 - 40 دقیقه لغت ادبیات و 30 - 40 دقیقه لغت زبان خوند و این میدونید که چقد کمک قرابت معنایی برا ادبیاتتون و لغات و کلوز تست برا زبانتون میکنه ....
بیییییییی نظییییییییییرررررر نتیجه میده ...
من خودم همین کارو میکنم ....
در ضمن هرشب یه متن ریدینگ بعلاوه یه کلوز تست رو حل کن ...
وسه گرامر هم باید بگم که زمان خوندنش اصلا مهم نیس ... اینکه اول بخونی یا موازی بخونی و یا اینکه آخر بخونی هیچ فرقی نداره ...
هیچی دیگه پاااااااااااااااااااایه و اساااااااااااااااااس زبان کنکور کاملابر عکس عربیه.یعنی چییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اینکه تمام زبان کنکور بر پاییه لغت و معنی قرار گرفته .
به خاطر همین میخامبرنامه اختصاصی زبان دکتر شهاب اناریرو که رایگان روی وبلاگش گذاشته اینجا بزارم .
منتها قبلش باید یه چیزی بگم ؛ اونم اینه که اگه زبانتون ضعیفهلازم نیستکه 9 جلسه ی اول برنامه رو طبق برنامه برین . البته حتی اگه زبانتون هم قویه باز منتوصیه نمیکنماین کار رو .
به همین خاطر پیشنهاد میکنم 9 جلسه اول برنامه دکتر شهاب اناری رو به30 جلسهتبدیل کنید بعد دوباره همراه با برنامهدکتر شهاب اناریپیش برید .
یه نکته رو هم بگم که برای دانلود این برنامهباید آدرس ایمیلتون رو حتما وارد کنید .
لینک :https://shahab.sendlane.com/view/shi...omi-konkoor-95
مخالفم ...
چون طرف گیاهی رو با ژنتیکو حذف میکنه ...
میدونی چقققققققققد از بار درسیش کم میشههههه؟؟؟؟؟
تازه اونو تو یه بازه زمانی یککککککککککک ماااااااااااااههههههههههه هههههه میخونههههههه
میدونی این زمان وسه این حجم از درس چقققققققققققققققققققققد زییییییییییییاااااااااااا ااااااددددددددددددددددددد ددهههههههههههههههههههه
سلام لاله خانم ...
والا وسه من که چه اسید و باز و چه الکتروشیمی جزء آسونترین فصلا هستن وسم ...
حالا درجه سختی بستگی به خود شخص داره ...
من به شخصه با مسائل محلول ها مشکل دارم ... ینی هیییچ جوره باهاشون ارتباط برقرار نمیکنم ... مخصوصا با اون روش مسخره ی تناسب ...
خب منم از بین اسید و باز و الکترو شیمی خب هر دو رو گفتم دیگهههههه که حذف شن خب ...
بولی در کل باید بگم که اسید و باز از الکتروشیمی یه لول بالاتره ...
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)