زیست و بشنید کتاب و پپوکونید ماه آخرم 50 آزمون الگو رو بگیرید بزنید رفت پی کارش البته ژنتیک و اگه تا الان نخوندید حتما حذفش کنید
زیست و بشنید کتاب و پپوکونید ماه آخرم 50 آزمون الگو رو بگیرید بزنید رفت پی کارش البته ژنتیک و اگه تا الان نخوندید حتما حذفش کنید
ممنون من واقعا نخوندم ژنتیک رو تا حالا البته چرا سوم دبیرستان که بودم شب امتحان خوندم نمرمم 19شدبعد برا پوکوندن کتاب همینکه کتاب رو بخونم وبعدش ایستگاه درسای الگو رو بخونم کافیه؟؟؟بعدم ماه اخر این کتابی که میگین رو بخونم؟؟
بعد ژنتی منظرتون چه فصلایی هست من گیجم فصل 5و6و7و8سوم و5پیش؟؟؟
خو گفتم خوووو دیگههه ...
تو هر دو پست هم گفتم کههههه ...
اینکه ترتیب فصلا پشت درست چیده شده باشه و همچنین پشت سر هم خونده بشن ینی گیاهی رو جامع بخونن ...
ترتیب فصلا هم تو خود کتاب هست همونو به ترتیب بخونید منتها چیزی که خیلی از بچه ها ازش غافلن اینه که باید اول فصل دوم سال دوم همون سفری به درون سلول هستش رو بخونن ... البته فک کنم اسمش امسال تغیر کرده
نه ..... بقیه مباحث با مشکل روبرو نمیشن
ولی از فصل 3 شیمی سوم، 4 تست میاد و همینطور این فصل، پیش نیاز یک الی دو تست فصل اسید و بازه ...... در مجموع میشه حدودا 5 تست یعنی 15 درصد شیمی کنکور
اگر تصمیم گرفتید محلول ها را حذف کنید، حداقل یکی دو ساعت فقط توضیحات مربوط به انواع غلظت و الکترولیت ها رو بخونید که در اسید و باز با مشکل روبرو نشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)