سلام
هیچی یه جلسه عادیه
که شب قبلش تا زمانی که بری جلسه حتی این فکر که اجرام آسمانی چجوری بوجود اومدن یا اینکه چرا پنگوئن ها زیر بغلشون رو با دست نمیخارونن میاد سراغت! دیگه آینده و نتایج کنکور سر جای خودش!
جلسه آزمون در یکی از دانشگاه های نزدیک محل اقامتتون برگزار میشه! یا توی سالن یا توی اتاق با مراقبین که کارت سازمان رنجش رو گردنشون خود نمایی میکنه! هم بینشون افراد خیلی خشک و منضبط و بد اخلاق (مخصوصاً خانم ها) و هم افراد گشاده رو و خوش اخلاق وجود داره!
البته بین خانم هاشون افراد دل رحم مشفق هم پیدا میشه که اگه شما وقت برای عمومی ها کم آورده باشی با هزار التماس و خواهش دفترچه عمومیت رو با دقیقه وقت بهت میده!
با دیدن اولین سؤال که لغت باشه همه چیز میاد تو ذهنت!
اما از همون لحظه اول آدرنالین کأنه یابو شروع میکنه به تاخت و تاز!
حدود
4 ساعت میتونی کل آباء و اجداد طاهرینت رو زیارت کنی!
مخصوصاً وقتی به
هندسه میرسی دیگه فوق العادست!
تغذیه ای که قبل از جلسه بهت دادن یا مسئولین وظیفه شناس پخش میکنند بدون تعارف مزه زهر مار میده!
اون قدری که دلت برای نون و پنیر تنگ میشه!
یه جاهایی هم هست که فقط محض تفریح شما ازش سرال طرح کردند! تشخیص اینکه جلمه فلان چند جزئیه و قرابت معنایی از ادبیات و ترجمه و تعریب عربی و بطور کل سؤالات دینی و 12 سؤال اول زبان بیشتر حالت شوخی و مزاح طراح رو داره!
اما وارد دفترچه اختصاصی دیگه طراح جدی میشه!
به سؤالای چهار فصل اول زیست2 و زیست3(پیش) که میرسی طراح یه مقدار مهربون میشه!
ولی سر شیمی مجدداً اون روش بالا میاد!
وقتی هم بلند گو اعلام میکنه وقت تمومه یه حسی بهت میگنه اگه فقط یک دقیقه فقط یک دقیقه زمان داشتی میتونستیی 20 سؤال شیمی جواب بدی! ولی خب مراقبین محترم از این حس شما خبر ندارن!
راستی یادم رفت بگم، سر جلسه هر گونه وسیله ارتباطی و الکترونیکی (ماشین حساب و Mp3 و...) غیر مجاز است و مراقب اگه بخواد قانونی عمل کنه خیلی محترمانه شما رو به بیرون هدایت میکنه اگه با همراهتون باشه! قبل از ورود همه رو میگردن!
در مورد دفترچه هم،طی مدت آزمون دفترچه کاملاً در اختیار شماست! میخوای باهاش کشتی بگیر مخوای ناز و نوازشش کن! دفترچه برای شماست...جای فسقلی محاسبات معمولاً پاسخگو نیست! و مجبورید از بقیه فضای دفترچه استفاده کنید!(من خودم سال قبل مجبور شدم یک سؤال ریاضی رو پشت کارتم حل کنم!
امیدوارم موفق باشی داداش