این ها کوچیک ترین مشکل هایی است که یه کنکوری ممکنه داشته باشه
بیخودی بابت این موارد وقتتو هدر و ذهنتو درگیر نکن الان وقت حساسیه
این ها کوچیک ترین مشکل هایی است که یه کنکوری ممکنه داشته باشه
بیخودی بابت این موارد وقتتو هدر و ذهنتو درگیر نکن الان وقت حساسیه
مشکل کوچیک؟ پدر مادر شما علی رغم اینکه میدونن وضعیت مهندسا چجوریه تو کشور به مهندس شدن شما بیشتر اهمیت میدن به حرف مردم بیشتر اهمیت میدن به پز دادن بیشتر اهمیت میدن تا خود شما دیگه حماقت تا کی؟ پدر مادر شما اگه خیر شما رو میخواست اگه واقعا موفقیت شما رو میخواست بهترین شرایط رو برای شمایی که دبیرستانی هستی( نه چند سال پشت کنکور که شاید پدر مادر شما باهات لج کنن که این همه سال موندیو ...) با حداقل امکانات برای این یک سال فراهم میکرد به اونا بگو برن از پدر مادرای مردم یاد بگیرن که چجوری تونستن فرزند شون رو موفق بار بیارن تو همه مراحل زندگی نه اینکه بدتر یک قدم شما رو به عقب بکشن . موفقت رو برن از پدر مادرای کانونی یاد بگیرن که صفحه جداگانه تو کانون دارن نه.شما این جملات رو حتما بگو بهشون اگه تحقیر تون کردن .
منو که از بس گفتن پس نمیخوای بخونی دیگه و دیدن هیچ فایده ای نداره ترجیح دادن دیگه سکوت کنن و بیخیال شن...البته میگن منتظر روز نتایجیم صحبتمون باشه واسه اون موقعه![]()
خلاف قوانین.
پدر و مادر است است دیگر...گاهی اوقات صحواً دهنت را سرویس میکنند بی آنکه خود بدانند...
دیگه این حرفا دیگه چیه میزنی؟! این چیزا واسه خیلی ها هست پسر...بیخیال باش!
من خودم به شخصه میگم خوشم نمیاد منو با کسی مقایسه کنند.خوشبختانه خانواده هم معمولاً تاجایی که شرایط اجازه بده همینکارو میکنند!![]()
اما خب بعضی وقتا لازمه دیگه
یادمه پارسال حدوداً یه 1 ماهی رو تو دایورتی مطلق بودم(اَی حالی میده...)، هیچ کاری نکردم!...حال و حوصله هیچکی رو هم نداشتم! از صبح تا شب تو اتاقم خواب...
دیگه اون آخرش بابام قاطی کرد گفت چیکار داری میکنی پسر!؟ ببین فلانی داره چه میکنه!!.....فلانی رو...فلانی رو....فلانی رو!! داره کولاک میکنه فلان میکنه... اون وقت تو...
منم میگفتم گور بابای فلانی...:troll (5):
مقایسه کردن همیشه هم بد نیست ولب بعضی وقتا خیلی بده....گیر دادن الکی خیلی بده...سرکوفت الکی و....!
ببین کاره خودت رو بکن به کسی هم کاری نداشته باش...
آخرشم بگو من همینیم که هستم!
ویرایش توسط A.Z : 20 فروردین 1395 در ساعت 13:56
باید انتقاد بشه ازت و نق نق کنن سرت تا بیشتر تلاش کنی :d
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
وضعم خوبه! رو به پیشرفت هم هستم. اما خوب بالاخره نمیدونم چرا بازم دلخواه اون نیستم
این یه مورد رو اشتباه کردم...اما خوب موارد دیگه رو خودشون مطلع بودن.
!
یعنی اگه به من همچین حرفی میزدن تا 1 و 2 شب دم کتاب خونه چادر می زدم
خیلی حرف سنگینیه اصن...
تحملت واقعا خوبه
حق با توئه! میگم که! تا کاری رو درست انجام میدی حرفی نیست. اما خوب تا یکم دستت بلرزه شروع میشه. کلا کافیه جلوشون یک خط بنویسم. شروع می کنن از بد بودن خطم میگن. کافیه چه میدونم هر کاری بکنم تا یه چیزی بگنالبت یکم اغراق کردم به این شدت هم نه ولی کلا اعتماد به نفس به ادم نمیدن.
ممنون.
داداش ببین یه مسئله ای هست.یه وقتایی مثلا یه ادمایی رو مقایسه می کنن که واقعا تو میدونی اینا از تو برتر هستن واقعا دمشون گرم دارن بیشتر از تو تلاش می کنن!
مشکل اون وقتیه که مثلا میان یک نفر رو مثال می زنن که تو میدونی هیچی بارش نیست و فقط قیافه می گیره. اینجاس که واقعا ادم حرصش میگره! چون میدونه با کسی مقایسه میشه و اصن برتری نسبت به خودش نداره اما از دید پدر و مادر اون فرشته است..
هئی
یکی از دوستام ترازش نزدیکی 1000 تا بالاتر از من میشد ، وقتی خبرش به خونواده میرسید اینقدر ازش تعریف و به به چه چه کردن .
من ترازم رو رسوندم به اونقدر هیچی نگفتن حتی یه آفرین خشک و خالی !!!
انگاری این تعریف و تمجید از بچه مردم خاصیت پدر و مادره
کم مونده ..ی نمه تحمل کنی تمومه !!!
پیروزی نزدیک است
ببین یعنی من کاملااااااااا درکت میکنم
من از اون روزی میترسم که نتیجه کنکور بیاد
اون وقت از الان وضعیتت قرمز تره
البته ارزو میکنم ک خوب بیاری و دیگ کار ب اونجا نکشه ..ایشالاااااا![]()
یکی رو میشناسم که شرایط تو رو داشت
کلی خرج کرده بود و وحشتناک خوب خونده بود ولی مادرش خیلی بهش گیر میداد،مثلا میگفت چرا امروز 6 بار رفتی دستشوییمیگفت خب چیکار کنم بکشم بالا
خلاصه سعی کن توجه نکنی همین شخص از عید تا کنکورش گفت دیگه درس نمیخونم،همین باعث شد از پزشکی به معماری آزاد برسه![]()
به نظرم خوبه که خونواده ی آدم حواسش به درس خوندن آدم باشه وگرنه که آدم همش تنبلی میکنه. من خونواده ام اصلا سخت گیری نمیکنن همیشه میگفتم کاش یکم بیشتر حساس بودن نسبت به درسم![]()
I Never give up ∞
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)