.
اینجوری هم نیست که میگی دوست عزیز
تا قبل کنکور 92 زیست خیلی سبز جز بهترین منابع بود اما با تغییر رویکرد سوالات کنکور و عدم ویرایش به موقع جای خودش رو به رقیب ها داد
اما امسال با ویرایش زیست 1 و 2 دوباره جز منابع خوب زیست شده
به شخصه زیست1و2 امسال خیلی سبز رو به الگو ترجیح میدم چون با تغییر کتاب های زیست الگو 1و2 ویرایش علمی خوبی نشده..
اما اگه کسی حوصله و وقت پیدا کردن ایرادات الگو رو داشته باشه کتاب های بدی نیستند...
سلام خسته نباشید .
فکر میکنم شما ویرایش جدید خیلی سبز رو بررسی نکردین . خیلی سبز ویرایش کرده کتابشو و دیگه مثل پارسال نیست . تستای شمارشی و قید منفی رو هم زیاد اورده .
علاوه بر اون یادمه تنها اشکالی که به خیلی سبز سال دوم و سوم وارد شده بود حتی در سالای قبل فقط تستاش بود . والا از نظر درسنامه بازم خیلیا نظرشون این بود که خیلی سبز از بقیه بهتره هنوزم
دکتر درک کامل!اول تاپیکو خوندی؟!!! میانگین درصد امسال من ۷۵ بود!
به نظر خودتون این میانگین درصد ترازش چنده ؟! شما که ترازتون ۷۳۰۰ هست حتما میدونید که خیلی ترازشون از شما بالاتر هم هست و فقط شما به درک کامل از زیست و مرحله فنا فی الزیست(آخرین درجه عرفان) نرسیدید!خیلی از افراد بسیار موفق تر از شما از الگو استفاده کردن که تو همین انجمن هم هستن.فک کنم شما "فن بوی" های خیلی سبز فقط برای منحرف کردن موضوع تاپیک میاید اینجا!
موفق باشید
دکتر درک کامل!اول تاپیکو خوندی؟!!! میانگین درصد امسال من ۷۵ بود!
به نظر خودتون این میانگین درصد ترازش چنده ؟! شما که ترازتون ۷۳۰۰ هست حتما میدونید که خیلی ترازشون از شما بالاتر هم هست و فقط شما به درک کامل از زیست و مرحله فنا فی الزیست(آخرین درجه عرفان) نرسیدید!خیلی از افراد بسیار موفق تر از شما از الگو استفاده کردن که تو همین انجمن هم هستن.فک کنم شما "فن بوی" های خیلی سبز فقط برای منحرف کردن موضوع تاپیک میاید اینجا!
موفق باشید
باز بحث منابع و کلی حرف و حدیث
یعنی من موندم بخدا بچه ها کتابا سلیقه ای هست و هیچ کتابی کامل کامل نیس همشون یجایی میلنگن اولین قدم برای درصد بالا تو زیست اینجور ک من از چند تا رتبه برتر پرسیدم و مصاحبات اینجا و یکمی هم تجربیات خودم هرچند درصد من تو این درس انقد خوب نیس اینه ک اول باید رو کتاب زیست تسلط کامل داشته باشی یعنی خودت بتونی خط ب خط کتاب و فصل ها رو باهم ترکیب کنی و ب قول بچه زرنگا زیست بخوری بعد بری سراغ یکی از این منابع همشون هم نکته خوب دارن هم بد الگو-فاگو-آی کیو-تخته سیاه مهرو ماه و.... از همه میشه خوب استفاده کرد و درکل حالا ب غیر از نقاط قوت و ضعف
آی کیو-خیلی سبز و الگو از بهترین منابع هستن اگه زیست خورده باشی میتونی نقاط ضعف اونا رو ب نقطه قوت خودتت تبدیل کنی
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)