دوستان تو این مدت باقی مونده کسی بخواد ریاضی 30 تا 40 درصد بزنه چه چیزایی رو پیشنهاد میکنید بخونه البته قبلنم یه کم خوندم!!!!!!
دوستان تو این مدت باقی مونده کسی بخواد ریاضی 30 تا 40 درصد بزنه چه چیزایی رو پیشنهاد میکنید بخونه البته قبلنم یه کم خوندم!!!!!!
احتمال و امار و ترکیبیات.
Lim
مشتق
log
قدرمطلق و معادله نامعادله هم ک پایه همه ریاضی هس.
البته بستگی داره خودت تو چ زمینه ای بهتر مسلط میشی
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
والا دیشب هم یه تاپیک مشابه همین زده بودن
من به ایشونم گفتم حواستون باشه اگر برای درصد40میخواید بخونید....
حداقل به 50درصد مطالب تسلط داشته باشید.
در پناه امام زمان موفق و پیروز باشید!
اين روزها از هر 3 نظر، يكي پرسيده است كجاها آسونند؟ كجاها تست زياد دارد؟ كجاها را بخوانيم؟ كجاها را كنار بگذاريم؟
اين هم جواب همه:
ساده ترين جاهاي درس عبارتند از:
2 تست حد و پيوستگي
2 تست تابع مركب و وارون و يادگرفتن عددگذاري در آنها
2 تست احتمال
1 تست انتگرال
1 تست محاسبه مشتق
1 تست لگاريتم
1 تست آمار
براي اين ها هم بايد قدرمطلق و براكت و مثلثات و درجه دوم و علامت را در حد نيازتان بلد باشد.
بقيه مباحث را بايد با دقت بيشتر مطالعه كرد. هندسه و مقاطع را هم در اولويت آخر قرار دهيد.
اگر در اين مباحث حتي در حد تشريحي بلد نيستيد اوضاع تان كمي بد است. بايد خيلي سريع بكمك يك محتواي آموزشي مثل كتاب، كلاس، دي وي دي يا هر چيزي كه داريد، به سطح ياد گيري برسيد.
نمی خوام نا امیدتون کنم ولی به نظر من نمی شه ریاضی رو با حذف کردن 40 درصد زد چون به اعتقاد من فیزیک و ریاضی درسته هر دو مفهومین ولی ی فرق اساسی با هم دارن ی سوال دارم آیا تو فیزیک می شه خازن رو با آینه عدسی ترکیب کرد معلومه که نه طراح خودشم بکشه نمی تونه هم چین کاری کنه ولی تو ریاضی طراح دستش بازه راحت میتونه مثلثات قدرمطلق براکت تابع و حد رو با هم ترکیب کنه پس تو ریاضی فقط کسایی موفق اند که تمام مباحث و کار کرده باشن چون تو ریاضی مطالب نسبت به فیزیک به هم پیوسته ترن و خیلی به هم گره خوردن پیشنهاد من اینه صبر کنید خط ویژه ریاضی تجربی بیاد بعد تمام فصول رو تو حجمی معقول مطالعه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)