دوستان واقعیتش تا الان زیاد به ریاضی بها ندادم , میخوامم حداقل یه 25 درصدی ازش بگیرم شما میگید چه فصلایی رو بخونم تو این زمان باقی مونده ???
منبعم هم ریاضی خ سبز و دارم فقط اگه منبع کم حجم تر و مفید تری میشناسید معرفی کنید لطفا
دوستان واقعیتش تا الان زیاد به ریاضی بها ندادم , میخوامم حداقل یه 25 درصدی ازش بگیرم شما میگید چه فصلایی رو بخونم تو این زمان باقی مونده ???
منبعم هم ریاضی خ سبز و دارم فقط اگه منبع کم حجم تر و مفید تری میشناسید معرفی کنید لطفا
سلام !
ریاضی بجز فصل احتمال و متعلقاتش + آمار و هندسه و شاید شاید بشه گفت احتمالش هست مقاطع و حد و پیوستگی ترکیبی نباشن و پیش زمینه کمتری بخوان! ولی دیگه همه قسمت هاش با هم در تداخلن ! مثلا فرض کن سوال مشتق بیاد lnu ! خوب باید قبلش بدونی قواعد log و ln چیه تا بتونی این سوالو جواب بدی !
ماتریس رو نگفتم چون احتمال سوال دادن ازش خیلی خیلی ضعیفه !
در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 19 فروردین 1395 در ساعت 04:00
سلام .
خب آقایAmiR.R-0017 همه نکات رو گفتن ..
و خیلی هم عالی بود.
فقط یک چیز رو تو خاطر داشته باشید.
اینکه حتما برای کسب 25درصد باید مطالب 40درصدرومطالعه کنید و تسلط داشته باشید.
به راحتی تو این ایام میتونید این کار رو انجام بدید ..
درپناه امام زمان موفق و پیروز باشید...
این ها توصیه سروش موئینی بود تو وبلاگش
كجاها را بخوانيم تا بتوانيم حدود 40 - 50 بزنيم
اين روزها از هر 3 نظر، يكي پرسيده است كجاها آسونند؟ كجاها تست زياد دارد؟ كجاها را بخوانيم؟ كجاها را كنار بگذاريم؟
اين هم جواب همه:
ساده ترين جاهاي درس عبارتند از:
2 تست حد و پيوستگي
2 تست تابع مركب و وارون و يادگرفتن عددگذاري در آنها
2 تست احتمال
1 تست انتگرال
1 تست محاسبه مشتق
1 تست لگاريتم
1 تست آمار
براي اين ها هم بايد قدرمطلق و براكت و مثلثات و درجه دوم و علامت را در حد نيازتان بلد باشد.
بقيه مباحث را بايد با دقت بيشتر مطالعه كرد. هندسه و مقاطع را هم در اولويت آخر قرار دهيد.
اگر در اين مباحث حتي در حد تشريحي بلد نيستيد اوضاع تان كمي بد است. بايد خيلي سريع بكمك يك محتواي آموزشي مثل كتاب، كلاس، دي وي دي يا هر چيزي كه داريد، به سطح ياد گيري برسيد.
فقط به پیش نیازهای هر فصلی دقت کن!
باید بتونی 8 تا تستو درست حل کنی!!
خب قسمتای خیلی راحته ریاضی: آمار 2 تست - ماتریس 1 تست بعضی وقتاهم هیچی!!! - دنباله ها 1 تست - ترکیبیات و احتمال 3 تست - خوندن تابع واقعا هم راحته هم شیرینه تهشم 5 تا تست ازش میتونی حل کنی
حالا اگه دنباله درسنامه خوب هستی جامع مهروماه
و اگه دنبال تستای خوب هستی جامع خیلی سبز
با خط ویژه فقط میتونی آمارو ماتریسو دنباله هارو یاد بگیری!!!!
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
هندسه و احتمالات که خیلی سختن و وقت میبرن از یه طرفیم این خیلی سبز تابع ر کرده 4 فصل من دقیقا کدومو باس بخونم کتابی نمیشناسید که فصل تابع رو خیلی خلاصه و مفید توضیح بده ؟؟
سلام
ببین میتونی تویه بازه 1 ماهه چند تا مبح÷ رو بخونی بصورتی که هر هفته یه مبح÷ بخونی و در هفته ی بعد علاوه بر خوندن جدیده از قبلی هم مرور کنی با تست
مباح÷ ساده تر که م÷لا دگ نخواد با حجمه ی اصلی ریاضی قاطی نشه
1-امار که معمولا 2 تا تست تو کنکور میاد
2-logو تصاعد و ماتریس که معمولا 2 تست و در بهترین حالت 3 تست میاد ازش
3-احتمال اگه بخونی عالیه اما یکم از انالیز ترکیبات پیش نیاز میخواد اما حدود 3 تا تست میاد ازش
4-حد اگه بخوای بزنی یکم باید م÷ل÷ات بلد باشی و بتونی در بعضی موارد عبارت و تجزیه کنی و همچنین اگه مشتقتم خوب باشه که عالیه از حد 3 تا تست میاد
5-مشتق های معمولی که تو سال 3 یاد گرفتی رو ازش معمولا 1 تست ساده میاد
6-تعیین علامت هم که 1 دونه تست میاد ازش
خدایی ساده ترین مباح÷ ریاضیه. هفته ای یکی ازین مواردی که گفتم کارکنی م÷لا روزی نیم ساعت واسش وقت بزاری یحتمل موفق میشی.
با ارزوی موفقیت
پیش 1-3 تا سینماتیک /3تا دینامیک/2 تا نوسان/1 موج
پیش2-معمولا 5 تست
فیزیک 1-3 تست
القاو مغناطیس 2 تست
تقریبا 19 تست میشه
شما مگه سهمیه نداشتین؟
داداش یه چند جایی از صحبتاتو قبول ندارم ...
یک اینکه مبحث ماتریس هر سال یه تست داره ...
ینی از سال 85 تا سال 94 که میشه 10 سال فقط و فقط سال 90 و 92 تست نداشت . ینی فقط دوسال از 10 سال ... ینی 8 سال تست ازش اومده ...
پس هر سال یه دونه تست داره ...
راجع به تابع هم باید بگم که هر سال به طور میانگین 2 تست از خود مبحث تابع میاد ...
من نمیدونم این 5 تست رو کجا خوندی ولی حتی اگه بخایم مبحثای معادله و نا معادله و معادلیه درجه دوم رو هم باهاش یکی کنیم میشه 3 تست نه 5 تا .
راجع به مهر و ماه و حیلی سبز هم باید بگم که اینجوری نیست که میگی با عرض معذرت ...
مهر و ماه : یه کتاب با درس نامه های افتضااااااه و تست های عالییی ... ینی درواقع گنگ ترین درسنامه ها رو داره این کتاب ولی اگه از لحاظ کیفیت تستی بگیم یه منبع عالی وسه تسته ...
حتی خود کتاب هم گفته که اگه ریاضیتون ضعیفه اول برید ریاضیتون رو خوب کنید بعد بیاید این کتابو بخونید ...
خیلی سبز : یه کتاب کامل . چه از لحاظ درسنامه که یه درسنامه عالی و تریبی داره و چه از لحاظ منبع تست .
هردوشونو هم دارم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)