X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 87
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان من متولد فروردین 75 هستم و چند روز دیگه به سلامتی بیست ساله میشم معافیت تحصیلیم هم تموم میشه
      دوبار کنکور دادم ایشالا سومی هم میخوام شرکت کنم حالا ی اشتباهی که کردم اینه که دوسه درس از پیش دانشگاهی گذاشتم
      تکلیفم چیه حالا خواهشا هر چی سریعتر جواب بدین ممنون میشم

2. Top | #47
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wizard2015 نمایش پست ها
      1-سنوات مجاز تحصیلی کارشناسی پیوسته 5 ساله

2- زنگ زدم نظام وظیفه عین همین قوانینو برام گفت . اگه کارشناسی پیوسته میخونی حتی اگه سال پنجمت باشه انصراف بدی و کارشناسی پیوسته قبول بشی دوباره برات 5 سال معافیت صادر میشه به شرط اینکه کاردانی نگرفته باشی و فقط یک بار در طول عمر تحصیلیت حق انصراف داری

فرایند اخذ معافیت تحصیلی دانشجویان
      فرایند بازگشت به تحصیل مشمولان انصرافی از دانشگاهها
      به شرط :
      1) عدم انصراف از تحصیل برای دومین مرتبه.
      2) عدم اخراج یا ترک تحصیل منجر به اخراج .
      3) عدم قرار گرفتن در سنوات ارفاقی.
      4) عدم گذشت بیش از یکسال از تاریخ انصراف.
      بازگشت به همان دانشگاه ،همان مقطع و همان رشته جهت ادامه تحصیل قبلی به شرط :
      1) عدم اعزام بخدمت مشمول.
      2) ارائه موافقت کمسیون موارد خاص دانشگاهها مبنی بر بازگشت به تحصیل مشمول به وظیفه عمومی محل تحصیل .
      · احیای معافیت تحصیلی و مجوز اعاده (بازگشت)به تحصیل
      · در صورتی که مشمول پس از انصراف تقاضای معافیت پزشکی داده و سرباز شناخته شده باشد، پس از اعاده به تحصیل تا پایان تحصیل مجازبه تحصیل مجدد پس از انصراف از تحصیل نخواهد بود .
      ارائه پذیرش مجدد از دانشگاه به شرط :
      1) عدم پذیرش در مقطعی که قبلا از آن مقطع فارغ التحصیل شده است .
      2) در صورتیکه مشمول پس از انصراف تقاضای معافیت پزشکی داده و سرباز شناخته شده باشد ، پس از اعاده به تحصیل ،تا پایان تحصیل مجاز به تحصیل مجدد پس از انصراف از تحصیل نخواهد بود.
      · صدور معافیت تحصیلی

سقف سنوات مجاز تحصیل در دانشگاهها
      رديف مقطع تحصيلي حداكثر مدت مجاز براي تحصيلبه سال
      1 كارداني 2/5
      2 كارشناسي ناپيوسته 3
      3 كارشناسي ارشد ناپيوسته 3
      4 کارشناسی پیوسته 5
      5 کارشناسی ارشد پیوسته 6
      6 دکتری پزشکی پیوسته 8
      7 دكتري تخصصی ناپيوسته 6

درمواردی که دانشجو در سنوات قانونی مقرر نتواند تحصیل خود را به اتمام برساند ، با تشخيص واعلام كميسون موارد خاص دانشگاه هاي مربوط و صرفا جهت فراغت در آن مقطع ،و موافقت وظیفه عمومی حداكثر يكسال به مدت فوق اضافه مي شود .

شرایط ادامه تحصیل فارغ التحصیلان مقطع کاردانی و بالاتر در دانشگاهها
      قبل از اعزام بخدمت :حداکثر بیش از یکسال از فراغت مقطع قبلی نگذشته باشد .
      بعد از اعزام بخدمت : در صورت نداشتن غیبت و پذیرش در دانشگاه در مقطع بالاتر ، مجاز به ترخیص از خدمت جهت ادامه تحصیل می باشد.
      شرایط ادامه تحصیل مجدد مشمولان اخراجی و یا انصرافی از دانشگاهها
      مشمولان اخراجی یا ترک تحصیل منجر به اخراجی از دانشگاهها (پس از ورود به سن مشمولیت) تا پایان خدمت مجاز به ادامه تحصیل نمی باشند.
      مشمولان انصرافی از دانشگاهها (پس از ورود به سن مشمولیت) ، در صورتی که بعد از ورود به سن مشمولیت فقط یکبار انصراف داده باشند و حداکثر یکسال از تاریخ انصراف بیشتر سپری نشده باشد ، از کاردانی تا دکتری فقط یکبار مجاز به ادامه تحصیل در همان مقطع یا مقطع پایین تر می باشند.
      نکته: مشمولان، مجاز به تحصیل مجدد در مقاطعی که قبلا از آن مقطع فارغ التحصیل شده اند نمی باشند.
      مثال:انصراف از مقطع کارشناسی ناپیوسته ، در صورت داشتن شرایط ادامه تحصیل مجدد فقط مجاز به ادامه تحصیل در همان مقطع می باشند و مجاز به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی پیوسته نیستند.
      انتقال به دانشگاههای داخل کشور
      به شرط :
      1) عدم انصراف از دانشگاه مبدا.
      2) عدم قبولی مجدد در آزمون یا پذیرش مجدد.
      3) عدم تغییر در مقطع و رشته تحصیلی .
      مشمولان دانشجو ، در صورت ارائه موافقت دانشگاه مبدا و دانشگاه مقصد با رعایت شرایط فوق الذکر با لحاظ مدت سنوات تحصیلی دانشگاه اولیه مجاز به انتقال می باشند .

نکته: انتقال به دانشگاههای خارج کشور مجاز نیست .

لینکش

سازمان وظیفه عمومی ناجا - معافیت تحصیلی دانشجویان
      داداش این مدرک کاردانی اصلا چیه ؟؟؟ به چه کسانی تعلق میگیره ؟؟؟؟؟؟؟ ( من اصلا واحدی پاس نکردم )

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Skinner نمایش پست ها
      دوستان اگه دقیق پاسخ بدید ممنون میشم لطف میکنید...

متولدین نیمه اول 75 که 94 وارد دانشگاه دوره شبانه شدند و ترم دوم مرخصی گرفتند دومین بار براشون معافیت تحصیلی صادر نمیشه؟باید چهارساله ادامه تحصیل بدن؟و مقطع کارشناسی هستند میتونن مجدد کارشناسی قبول بشن؟
      ربطی به تعداد واحد قبولی و گرفتن مرخصی نداره اگه از دانشگاه اخراج نشدی و قبلا انصراف ندادی میتونی کنکور بدی و معافیت جدید واست صادر بشه

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur100 نمایش پست ها
      به امام حسین دارم دیوونه میشم . هر کی داره یه چیزی میگه !! اصلا نمیدونم حرف کدوم رو قبول کنم . من دااااااااااااارم میمیرم از استرس
      داری وقت خودتو از بین میبری اگه شرایطت همینه ک گفتی خیالت راحت ک مشکلی نداره

5. Top | #50
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza23 نمایش پست ها
      داری وقت خودتو از بین میبری اگه شرایطت همینه ک گفتی خیالت راحت ک مشکلی نداره
      زنگ زدم نظام وظیفه تهران گفت که برات تو همون مقطع معافیت صادر نمیشه و نمیتونی تو اون مقطع ادامه تحصیل بدی . حالا تکلیف چیه ؟؟! یاعلی خدمت . من خلاص

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زنگ زدم نظام وظیفه تهران گفت که برات تو همون مقطع معافیت صادر نمیشه و نمیتونی تو اون مقطع ادامه تحصیل بدی . حالا تکلیف چیه ؟؟! یاعلی خدمت . من خلاص
      جون عزیزت مارو گرفتی؟این قانونه و همه میدونن این دوستمون هم کامل از سایت نظام وظیفه در آورد پس دیگه بیخیالok?

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش اینو دقیق بخون :

16- آيا دانشجويان انصرافی حق تحصيل مجدد را دارند؟ جواب : بله ، مشمولان در طی مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف و

مجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط : 1- عدم گذشت بیش از یکسال از تاریخ انصراف (قبل از اعزام به خدمت). 2- انصراف قبل از اتمام سنوات تحصیلی

مصوب بوده باشد یعنی در سنوات ارفاقی نباشد .3-انصراف از تحصیل در مقطع ، با اخذ مدرک تحصیلی پایین تر نبوده باشد .(مثلا انصراف از کارشناسی پیوسته با

اخذ مدرک کاردانی نباشد، مگر اینکه مدرک اخذ شده در سنوات مجاز تحصیل همان مقطع یعنی مقطع پایین تر به مشمول تعلق گرفته باشد که در این صورت در

حکم فارغ التحصیل محسوب شده و ادامه تحصیل وی بلامانع می باشد)4- مقطع جدید ،تکراری نباشد.(یعنی قبلا از این مقطع فارغ التحصیل نشده باشد.)

ویرایش توسط biology115 : 18 فروردین 1395 در ساعت 13:06

8. Top | #53
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      جون عزیزت مارو گرفتی؟این قانونه و همه میدونن این دوستمون هم کامل از سایت نظام وظیفه در آورد پس دیگه بیخیالok?
      بابا طرف نظام وظیفه میگه تو همون مقطع تکراری معافیت جدید صادر نمیشه . چرا متوجه نیستین ؟! خودتون یه زنگ بزنین ببینید چی میگه
      من مگه مرض دارم بیام هم وقت خودمو بگیرم هم وقت شما رو . من با شنیدن این خبر خیلی داغونم

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بابا طرف نظام وظیفه میگه تو همون مقطع تکراری معافیت جدید صادر نمیشه . چرا متوجه نیستین ؟! خودتون یه زنگ بزنین ببینید چی میگه
      من مگه مرض دارم بیام هم وقت خودمو بگیرم هم وقت شما رو . من با شنیدن این خبر خیلی داغونم
      آفرین مقطع تکراری!!!یعنی تو در کارشناسی فارغ شده باشی و مدرک بگیری بعد بیای دوباره واسه کارشانسی قبول بشی که نمیشه اما تو که هنوز ترم آخر نیستی و تموم نکردی پس میتونی

10. Top | #55
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      آفرین مقطع تکراری!!!یعنی تو در کارشناسی فارغ شده باشی و مدرک بگیری بعد بیای دوباره واسه کارشانسی قبول بشی که نمیشه اما تو که هنوز ترم آخر نیستی و تموم نکردی پس میتونی
      من حتی یک واحد هم پاس نکردم !!! چه برسه بخوام فارغ التحصیل باشم

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ببین تو کشور ما برا هر قانونی یه تبصره ای هست!!!!چیزی که نظام وظیفه میگه قانونشه نه تبصره اش!!! نظام وظیفه با افرادی که غیبت دارن شوخی نداره به هیچ عنوان ولی ممکنه با بقیه در صورت قبولی تو رشته های تاپ! مثل پزشکی راه بیاد.(تو برگه اعزام سربازی دقیقا عنوان مدرکت اینجوری نوشته میشه هر رشته ای باشی نوشته میشه مثلا لیسانس پیوسته غیر پزشکی! کلا نظام وظیفه اینجور که من میدونم پزشکی و زیر مجموعه هاش رو از بقیه رشته ها جدا داره دلیلش هم اینه که ازشون تو دوره طرح استفاده کنه تو بیمارستاناشون نه تو پادگان!) مثلا رستگار رحمانی سال 85 کنکور ریاضی رتبه فکر کنم 46 میشه ولی چون خودش میگفت که وارد غیبت سربازی شده! با وجود کسب رتبه خوب اصلا باهاش راه نیومدند و رفت خدمت.شما دو حالت داری.یا اینکه این دو سه ماه آینده رو هم خوب بخونی انشالله رشته خوب قبول بشی و باهات بر طبق یه تبصره هایی راه بیان! یا هم که نشه بری خدمت.بهترین کار اینه که تا کنکور تمرکزت رو درس باشه.

12. Top | #57
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alk1370 نمایش پست ها
      ببین تو کشور ما برا هر قانونی یه تبصره ای هست!!!!چیزی که نظام وظیفه میگه قانونشه نه تبصره اش!!! نظام وظیفه با افرادی که غیبت دارن شوخی نداره به هیچ عنوان ولی ممکنه با بقیه در صورت قبولی تو رشته های تاپ! مثل پزشکی راه بیاد.(تو برگه اعزام سربازی دقیقا عنوان مدرکت اینجوری نوشته میشه هر رشته ای باشی نوشته میشه مثلا لیسانس پیوسته غیر پزشکی! کلا نظام وظیفه اینجور که من میدونم پزشکی و زیر مجموعه هاش رو از بقیه رشته ها جدا داره دلیلش هم اینه که ازشون تو دوره طرح استفاده کنه تو بیمارستاناشون نه تو پادگان!) مثلا رستگار رحمانی سال 85 کنکور ریاضی رتبه فکر کنم 46 میشه ولی چون خودش میگفت که وارد غیبت سربازی شده! با وجود کسب رتبه خوب اصلا باهاش راه نیومدند و رفت خدمت.شما دو حالت داری.یا اینکه این دو سه ماه آینده رو هم خوب بخونی انشالله رشته خوب قبول بشی و باهات بر طبق یه تبصره هایی راه بیان! یا هم که نشه بری خدمت.بهترین کار اینه که تا کنکور تمرکزت رو درس باشه.
      من که الان تو غیبت نیستم جنااااااااااااااااااااااا اااااااااااب ! دانشجو هستممممممممممممممممممم ! درضمن من پزشکی بیار نیستم . خودمو یکم خسته کنم بتونم پرستاری بیارم . درضمن من مگه مرض دارم با کلی آرزو و امید بخونم بعدا بهم بگن نمیتونی بری دانشگاه

13. Top | #58
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      داداش اینو دقیق بخون :

16- آيا دانشجويان انصرافی حق تحصيل مجدد را دارند؟ جواب : بله ، مشمولان در طی مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف و

مجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط : 1- عدم گذشت بیش از یکسال از تاریخ انصراف (قبل از اعزام به خدمت). 2- انصراف قبل از اتمام سنوات تحصیلی

مصوب بوده باشد یعنی در سنوات ارفاقی نباشد .3-انصراف از تحصیل در مقطع ، با اخذ مدرک تحصیلی پایین تر نبوده باشد .(مثلا انصراف از کارشناسی پیوسته با

اخذ مدرک کاردانی نباشد، مگر اینکه مدرک اخذ شده در سنوات مجاز تحصیل همان مقطع یعنی مقطع پایین تر به مشمول تعلق گرفته باشد که در این صورت در

حکم فارغ التحصیل محسوب شده و ادامه تحصیل وی بلامانع می باشد)4- مقطع جدید ،تکراری نباشد.(یعنی قبلا از این مقطع فارغ التحصیل نشده باشد.)

داداش میشه این بند 3 رو بیشتر برام توضیح بدی ؟ شاید مشکل من تو همین بند باشه

14. Top | #59
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من که الان تو غیبت نیستم جنااااااااااااااااااااااا اااااااااااب ! دانشجو هستممممممممممممممممممم ! درضمن من پزشکی بیار نیستم . خودمو یکم خسته کنم بتونم پرستاری بیارم . درضمن من مگه مرض دارم با کلی آرزو و امید بخونم بعدا بهم بگن نمیتونی بری دانشگاه
      میدونم عزیزم که وارد غیبت نشدی فکرکنم فقط همون خط اول حرفامو خوندی! منظورم اینه که نظام وظیفه فقط با اونایی که غیبت داشته باشن راه نمیاد با بقیه که غیبت ندارن از جمله شما ممکنه تحت شرایطی راه بیاد برا همین گفتم از چند جای معتبر بپرسی ممکنه تبصره ای باشه که شاملت بشه!امیدوار باش!اون پزشکی و زیر مجموعه هاش منظورم پرستاری هم بود.

15. Top | #60
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alk1370 نمایش پست ها
      میدونم عزیزم که وارد غیبت نشدی فکرکنم فقط همون خط اول حرفامو خوندی! منظورم اینه که نظام وظیفه فقط با اونایی که غیبت داشته باشن راه نمیاد با بقیه که غیبت ندارن از جمله شما ممکنه تحت شرایطی راه بیاد برا همین گفتم از چند جای معتبر بپرسی ممکنه تبصره ای باشه که شاملت بشه!امیدوار باش!
      الان من مگه مشکلی دارم که بخوان باهام راه بیان ؟؟؟؟!!! اصلا مگه الکیه با کسی راه بیان ؟!!! این میشه پارتی بازی !

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن