3 ماه و فقط یک کتاب؟؟
مشکل مسلما از منه
چون تاپیک ها و صحبت های مشابه زیادی دیدم
خوندن کل شیمی 2 تو 3 روز بعد 3 سال وزدن 80 درصد تو 7 فروردین کانون نشون میده که اشکال از منه
3 ماه و فقط یک کتاب؟؟
مشکل مسلما از منه
چون تاپیک ها و صحبت های مشابه زیادی دیدم
خوندن کل شیمی 2 تو 3 روز بعد 3 سال وزدن 80 درصد تو 7 فروردین کانون نشون میده که اشکال از منه
بابا مگه فقط شیمی 2 اهه اگه هنوز کتاب نگرفتی فیل های شیمی مبتکران و بخون بعد آزمون پایه فار رو کار کن
شیمی 3وم فصل استوکیومتری مبنای پیشه و گاهی با سوالای دوم هم ترکیب شده.
....اسید و باز رو کلا حذف کن.چون تسلطش وقت زیاد میبره.
استوکیومتری تعادل و ترمودینامیک و سینتیک سوال خیز و تسلط روی مباحثش راحت تر از فصلای دیگس.
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
سلام.
دو کار میتونی بکنی یکی اینکه بشین فیلمای شریف رو ببین از همون جلسه اولش و صبر کن تا ویرایش جدید کتابا بیاد چون شیمی پیش امسال تغییرات زیادی داشت ممکنه شیمی پایه هم تغییر زیاد داشته باشه.البته بعضی کتابا همون صفحات اولش نوشته تا کی تغییر نمیکنن مثلا شیمی 2 چاپ 94 صفحه دومش نوشته که محتواش تا پایان 96-95 تغییر نمیکنه ولی بازم به حرفای اینا اعتباری نیست
من اگه جای شما بودم تا تابستون درسای عمومی رو میخوندم چون درسای عمومی اگه هم تغییر داشته باشند تغییراتش محدوده ولی اگه مثلا شما شیمی 3 رو الان بخونی بعد ببینی نصف چیزایی که خوندی حذف شده.چون کتابایی که منبع طح سوال 96 باشن دوم 93 سوم 94 و پیش 95 هست! از طرفی وقتی عمومی ها رو اول خوب ببندی بعدش در طول سال ازش تست میزنی و مرور میکنی و وقتت رو در طول سال به اختصاصیها میدی.
موفق باشی
دوست عزيز چرا راهنمايي غلط ميكني ؟ اگر در مورد چيزي اطلاع نداريم بهتره حداقل كسي رو گمراه نكنيم
كسي ١ سال كامل تمرين كنه بالاي ٢-٣ هزار تست بزنه و به تسلط برسه نهايتا بتونه توي كنكور هاي اخير همون ٦٠-٧٠ بزنه اونم در بهترين حالت. (براي يه شخص عادي نه نخبه و غير عادي و ....) اون وقت شما اومدي ميگي پيش ٢ و فلان فصلا رو بخون برو ٦٠ بزن ؟
اين تخيلات بچه ها قبل كنكوره متاسفانه بعد از اينكه از سر جلسه برگردن درصدشون ديدنيه !!
من نه قصد تضعيف روحيه دارم نه چيز ديگه اي فقط منطقي دارم ميبينم
برادر من دبيرستان تيزهوشان بود ٢ سال پشت كنكور بود همه تست هاي مبتكران + كلاس خصوصي و تمرين و تكرار و .... اخر سر شيمي كنكورش رو ٦٦ زد الان هم دندانپزشكي ميخونه
مقدمه مبتكران رو بخون متوجه ميشي .... نوشته قبلا درصد هاي ٨٠ و حتي ٩٠ در شيمي زياد دور از دسترس نبود ولي كسب درصد ٦٠ در كنكور هاي ٩٣ و ٩٤ موفقيت خيلي بزرگيه.
الان يه دبير شيمي كه بالاي ١٠ سال سابقه داره بره سر جلسه نهايت بتونه ٧٠ بزنه( دبير معمولي)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)