……..
ای وای پس fafa میشه فائزه
دختر لپ کلام رو گفتی تا خودت نخوای بچه های 3 تا انجمن هم جمع شن چیزی نمیشه
در ضمن سعی کن با لالایی که بلدی خودتو هم بخوانی
قربانتون 16 فروردین 95
الان مثلا شما جزو توابین هستید ؟؟!!!!
به هرحال از فرصتهاتون به نحو احسنت استفاده کنید چون زمان دیگه برنمیگرده
مثل معروفی هست میگه که برای کشتی های بیحرکت موجها تصمیم میگیرند
اون موقع باید عمرتون رو در یک رشته چرت و در یک دانشگاه ناکجاآباد تلف کنید
از ما گفتن بود
به امید موفقیت
یا علی
من سومم امسال هم نهایی دارم درسمم نسبتا خوب بود ( ترم اول شدم 19.70) ولی الان 10 15 روزه هیچی نخوندم قبلش حداقل روزی 1 2 ساعت درسهای مدرسه رو میخوندم از اون طرف میترسم نهایی رو خراب کنم بعدش کنکور رو چکار کنم با وضع فعلی هیچی قبول نمیشم کلا چند روزیه دپرس هستم امروز دیگه قشنگ تشدید شد وقتی معلم سر کلاس دینی تست حل میکرد و من حس هویج بودن بهم دست داده بود
منم میخوام که این سه ماه رو بترکونم ولی میدونی چیه؟ خیلی خوابم میاد این روزا í ½í¸´í ½í¸�
I Never give up ∞
سم کنکوراینترنت تلویزیون شبکه های اجتماعی موبایله اگه ایناروکسی همت کنه همین 3ماه کناربذاره مطمئناخیلی تاثیرگذاره

سلام منم امسال دومین کنکورمه متاسفانه پارسال نتیجه خوبی نگرفتم امسال اوایلش روخوب خوندم اما چندوقته هست دلسردشدم وخییلی کم کاری میکنم بعضی روزهارو یا هیچ نمیخونم یاهم درحد دو،سه ساعت۰خودمم دوست دارم دوباره برگردم به وضعیت قبلم اما نمیدونم چرا نمیشه!!۰
من از اون آدمای راحت طلبم که با اینکه میدونم موفقیت تو کنکور چیزی جز سخت کوشی نیست و برنامه ریزی و مسائل کوچیک بهونس، ولی هیچ وقت نخواستم سختی بکشم
تا الان که کار خاصی نکردم
از این به بعد...
وای تاپیک عااالی بود مخصوصا اونجاش ک گفتی اگه خودم بخوام جهانو تسخیر میکنم ! نمیدونم چرا یاد آهنگ بابک جهانبخش افتادم..........................![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)