تكليف مارو مشخص نميكنن بريم واسه ترميم بخونيم يا نه شانس ما ميزارن بعد خرداد ميگن خداكنه زودتر بگن
Sent from my iPad using Tapatalk
تكليف مارو مشخص نميكنن بريم واسه ترميم بخونيم يا نه شانس ما ميزارن بعد خرداد ميگن خداكنه زودتر بگن
Sent from my iPad using Tapatalk
[CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم
[SIZE=4]
ازونجایی که دیوان عدالت روی حرفش هست
فک کنم بدترین حالت (شاید به گفته خیلیا بهترین حالت ) تاثیر مثبت باشه .
ولی کاش برداشته شه این معاون مدرسمون یکم ضایع شه
طبق مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو، امتحانات نهایی سال سوم دبیرستان در پذیرش کنکور سهم 25 درصدی دارد. اما 16 بهمن سال 94 بود که هیئت عمومی دیوان عدالت اداری بند دوم مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مبنی بر تأثیر 25 درصدی معدل سال سوم متوسطه در کنکور را برای داوطلبانی که طی سالهای 84 تا 92 دیپلم گرفتهاند مغایر قانون دانست و ابطال کرد.
اینجا که باز گفته فقط دیپلمه های 84 تا 92 پس دیپلمه های 93 و 94 تکلیفشون چیه؟؟؟؟؟
نتیجه میگیریم
یا تاثیر معدل نداریم
یا اگرم داریم مثبت است
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
ویرایش توسط AMIRREZA_RAHMANI : 15 فروردین 1395 در ساعت 18:52
ــ اگر تاثیر سوابق کلاً ابطال (حذف) بشه واسه همه دیپلمه ها ابطال (حذف) میشه
ــ اگر تاثیر مثبت بشه واسه همه دیپلمه ها 84 به بعد ، تاثیر مثبت خواهد بود و برای دیپلمه های قبل 84 هم تاثیر مثبت یا بدون تاثیر خواهد بود
ــ اگر تاثیر قطعی بشه (که خیلی خیلی بعیده) واسه دیپلمه های 84 به بعد قطعی خواهد بود و برای دیپلمه های قبل 84 بدون تاثیر خواهد بود
پــــــــرده بردار ز رخ، چهرهگشا ناز بس است
عــــــاشق ســوخته را دیدن رویت هوس است
در وصف:
رفع اسپم :
حالا خوبه هم تاثیر قطعی شه هم ترمیم اجرا نشه
ینی رسما خودمو میندازم تو کارون
پرده مجاز از دفترچه عمومی کنکور
ویرایش توسط saj8jad : 14 فروردین 1395 در ساعت 19:58 دلیل: نمایش محتوای پنهان
اینا خودشون رو مسخره کردن میخوان بررسی کنن یا نه دیگه مهم نیست من که رو بدترین حالتش حساب کردم کلا
حالا باز من ی چیزی میگم با من دعوامی کنین اما باور کنین اینا نیاز ب تحریک ترانس کرانیال با جریان متناوبی، چیزی دارند. قدرت تصمیم گیریشون رو ب افوله
فقط میشه گفت اللهم ...
دقت کردید خیلی باحال همه رو گذاشتن سرکار؟!
بیخیال شید اصلاً! من همینجا میگم تأثیر مثبته! خوبه؟! برید درس و زندگیتون...بیخیال اینا شید...به اینا باشه تا ده دقیقه قبل از توزیع پاسخ برگ های بچه های ریاضی همین بازی ها رو دارند...
SaM019
یعنی اگر مجلس وقت نکنه برسی بکنه دیگه تاثیر قطعی نبوده و تاثیرمثبت داره؟؟؟ بررسی نکنه تاثیر قطعی؟/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)