خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 31
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      شما الان بفرمایید دهه چند هستیم ؟
      همیشه یک رقم بالاتر میشه.

الان سال 2016 هستیم اما قرن 21 یعنی 20 که ابتدای 2016 هست به علاوه 1
      چرا؟ چون از 20 تا 21 و هرچی وسطه برای 21 هست و 20 کلا تمام شده و رد شده اس

در فوتبال از ثانیه 0 تا پر شدن 60 میشه دقیقه یک. برای همین وقتی شما در دقیقه 10 و 1 ثانیه گل بزنید نمیشه گل دقیقه ده! میشه گل دقیقه 11

برای دهه هم سال 95 عدد 9 را با 1 جمع می کنیم میشه دهه دهم. دیگه مرسوم نیست بگیم دهه صدم! این مورد برای دهه نخست که سال 1301 تا 1310 هم میشه مرسوم نیست و میگن دهه اول یا دهه نخست

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pars نمایش پست ها
      همیشه یک رقم بالاتر میشه.

الان سال 2016 هستیم اما قرن 21 یعنی 20 که ابتدای 2016 هست به علاوه 1
      چرا؟ چون از 20 تا 21 و هرچی وسطه برای 21 هست و 20 کلا تمام شده و رد شده اس

در فوتبال از ثانیه 0 تا پر شدن 60 میشه دقیقه یک. برای همین وقتی شما در دقیقه 10 و 1 ثانیه گل بزنید نمیشه گل دقیقه ده! میشه گل دقیقه 11

برای دهه هم سال 95 عدد 9 را با 1 جمع می کنیم میشه دهه دهم. دیگه مرسوم نیست بگیم دهه صدم! این مورد برای دهه نخست که سال 1301 تا 1310 هم میشه مرسوم نیست و میگن دهه اول یا دهه نخست
      حق با شماست

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بابا ، ول کنید تو رو خدا ...

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa7 نمایش پست ها
      سلام .
      کمترین کاری که میتونم برا قدردانی از تحولی که dvd های ریاضی حرف آخر تو ریاضیم داشته انجام بدم اینه که
      یه حق خوری آشکار رو به اطلاعتون برسونم . در کنکور های سال 91 یا 92 ( دقیقا نمیدونم ) تستی در مبحث دنباله ها مطرح شد
      که دو دنباله هندسی و حسابی رو گفته بود و قدر نسبت رو میخواست . که باید جملات رو در صورت و مخرج منهای هم میکردیم .
      روش حل این سوال در سال 83-84 توسط استاد منتظری ابداع شده و حالا آقای مسعودی میاد راحت سوء استفاده میکنه !
      خود آقای منتظری به این موضوع در dvd هاشون اشاره کردند !
      حرف آخرم اینکه تو این بازار کنکور که همه به فکر جیبشون هستند ، آدمایی مثل منتظری هم پیدا میشن که محصول خوب و با دلسوزی ارائه میدن .
      تو کشور ما از این افراد هیچ حمایتی نمیشه ! پس بهتره که خودمون تا جایی که میشه حمایت کنیم.
      موفق باشید .
      صحنه:کلاس زیست شناسی
      مبحث:ژنتیک.....
      دبیرمون:این فرمول رو سال 70 تو آموزشگاه **** به کمک آقای **** پیدا کردیم برای حل این سوال
      دقایقی سکوت
      سکوت توسط دبیر می شکند:رفتیم دیدیم بقیه کتابها قبلا این رو نوشته بودن
      --------------------------------------
      شیمی ،موسسه احمدی: این روش ابداعی خودم هست هرکسی استفاده کنه و تدریس کنه حلالش نمیکنم .....
      دبیر شیمی ما:اون زمانی که درس میخوندیم همین چرت و پرت ها تو کتابامون بود ابدا ع و اینا بهانه است
      -----------------------------
      مخلص کلام:مباحث حول کنکور و روشهای حل چیزی نیست که انحصار داشته باشه و ی نفر مختص خودش بدونه و بگه بقیه رو حلال نمیکنم اگر استفاده کنه و فلان و بهمان
      به قول پیامبرمون هرچیزی ذکاتی داره و ذکات دانایی آموختنش به دیگرانه
      حالا ی عده اینقدر چشم تنگ هستند که از گفتن چیزایی که خودشون هم از سوم شخصی یاد گرفته اند پرهیز میکنند یا دیگران رو متهم به کپی برداری میکنند قضاوتشون با شما خواننده گرامی
      اما یادمون باشه اگر قرار بود مثلا مندل میگفت این روابط رو من کشف کردم کس دیگه ای تدریس نکنه آیا الان ژنتیکی وجود داشت؟

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      انقد بدم میاد از اینایی که می گن سر جلسه کنکور باید اصل مطلبو بلد باشین و نمی دونم تکنیک بدرد نمی خوره ،استرس می گیری یادت میره!!!
      اینا همش حرف مفته یه چی شنیدن میان الکی بلغور می کنن در ضمن منتظریم خوبه من دی وی دیاشو دارم .مسعودی هم دیدم کاراشو و کلا اگه به من باشه مسعودیو ترجیح می دم کاریم ندارم کی از کی کپی کرده هر چن دوتاشون یه جا هایی بعضی مباحثو قشنگ زیرشو کشیدن

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 52005 نمایش پست ها
      انقد بدم میاد از اینایی که می گن سر جلسه کنکور باید اصل مطلبو بلد باشین و نمی دونم تکنیک بدرد نمی خوره ،استرس می گیری یادت میره!!!
      اینا همش حرف مفته یه چی شنیدن میان الکی بلغور می کنن در ضمن منتظریم خوبه من دی وی دیاشو دارم .مسعودی هم دیدم کاراشو و کلا اگه به من باشه مسعودیو ترجیح می دم کاریم ندارم کی از کی کپی کرده هر چن دوتاشون یه جا هایی بعضی مباحثو قشنگ زیرشو کشیدن
      من تجربه کردم
      آخر سر مجبور شدم فرمولهای لوله های صوتی رو از روی شکل باز آرایی کنم و باتوجه به نوشته های بیسیک خودم سوالات رو پاسخ بدم
      آزمون کانون سال 93-لوله های صوتی-90%

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MMEWWE نمایش پست ها
      یه کتابی دارم کتاب المپیاد ریاضی هست به زبان انگلیسی هست هرچی که تو ایران بهش میگن تکنیک یا روش تستی داخلشه ولی عندالله سر جلسه کنکور کی ای همه فرمول با اون استرس یادش میاد
      این بیان یک مدرس راه بلد نسبت به حوزه تدریس خودش کار مناسبی نیست هرچند من خودم با شیوه تدریسش مشکل دارم
      مثلا میز پولیاین رو با تعابیر بهتر و آسون تر و روش بیسیک توی کتاب که میگه مجموع دادو ستد گرما برابر صفر است میشه تفهیم کرد همه سوالاتش رو هم به آسونی و کواهی جواب داد

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دقیقا مسعودی چیزایی رو که بقیه تدریس می کنن رو کامل میگه حالا چن تا فرمولم میگه ک اونایی ک من دیدم اصلا عجیب غریب نبودن ک آدم یادش بره
      نقل قول نوشته اصلی توسط 52005 نمایش پست ها

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فرمول کلی قدر نسبت دنباله هندسی جمله n ام منهای جمله n-1 ام تسیم بر جمله n-1 ام منهای جمله n-2 ام هست . وقتی 3 تا جمله پشت سر هم میشن ، میشه از این رابطه استفاده کرد . اگه منتظری هم گفته این فرمولو من ابداع کردم یه دروغگویی بیش نیست ، مثل خود مسعودی . ضمنا این فرمول فقط واسه به دست آوزدن قدر نسبت هست . سراسری تجربی 88 رو ببینید : " در یک تصاعد عددی ، جملات سوم ، هفتم و نهم ، می توانند سه جمله متوالی از دنباله هندسی باشند ، چندمین جمله این تصاعد صفر است ؟ " دوستان بفرمایید با روش اساتید تست رو حل کنید !!!! فقط با روش تشریحی میشه به این دسته از سوالات پاسخ داد . بیخودی سنگ این و اون رو به سینه نزنین ، هر کی میاد میخواد محصولش رو به فروش برسونه ، عاشق چش و ابروی شما نیست . والسلام

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اقا تبیلغ خوبی بود

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      واقعا با خوندن کامنت ها متوجه شدم چرا کشور به هیچ جا نمیرسه ، مردمش که ما باشیم واقعا ...
      من خودم کنکوری هستم یارو کند ذهن اومده میگه تبلیغ !
      پیش خودم گفتم شاید کسی اینجا مثل گذشته ی خودم با ریاضی مشکل داشته باشه .
      موفق باشید ...
      ویرایش توسط Mostafa7 : 13 فروردین 1395 در ساعت 23:31

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا با خوندن کامنت ها متوجه شدم چرا کشور به هیچ جا نمیرسه ، مردمش که ما باشیم واقعا ...
      موفق باشید ...
      باز خوبه دلیل ب هیج جا نرسیدنمونو فهمیدی داداش اگه کسی مثل گذشته یشما با ریاضی مشکل داشته باشه چیکار داره کی از کی کپی کرده

13. Top | #28
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من dvd های آقای منتظری رو ندارم ولی به نظرم ایشون عالین و بشه باهاشون ریاضی رو 50 با حتی بالاتر هم زد

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      دوستان سعی کنید بهترین استفاده رو از هر دی وی دی بکنین نوع موسسش مهم نیست

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      موفق باشید ...
      هه
      اتفاقا داداش من خیلی تیزم که قصدتو فهمیدم
      شما هم لازم نیست معرفی کنید
      به اندازه ی کافی معرفی شدن و هرکی بخواد میخره
      لازم به ذکره که الان طرفداری مسعودی هم میگن منتظری کپی کرده
      اینو بکوبی که اون یکیو خوب جلوه بدی به نظرم کار جالبی نیست

در کل موفق باشی

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن