چون که مکتبستانه ...
سلام دوستای خوبم ازتون میخوام جاهای خالی رو پرکنید و بلند فقط برای خودتون یکبار بخونید … . یادتون نرفته که ذهن ناهشیارتون چه درست چه غلط چه واقعیت و چه خیال مثل غول چراغ جادو خواسته هاتون رو برآورده میکنه. میرم سراغ اصل مطلب به این بازیه به ظاهر ساده ولی کاملا مفید ایمان داشته باشید.
حای من آقا/خانم …… در حال حاضر آدم موفقی هستم چون …… . من همیسه سعی کردم تا برای خودم و خانواده ام ….. . من با تلاش خودم در کنکور ۹۳ ….. خواهم شد و با کسب تراز …… در رشته ی ……. شهر …… و دانشگاه ……. به تحصیل خواهم پرداخت. من اکنون روزی ……. ساعت و به مرور زمان تا سقف …… ساعت در روز درس خواهم خواند تا بتوانم ……. شوم.
من میخواهم در کنکور 95 درس های ادبیات ……%
عربی …-33…%
دینی …-33….%
زبان …-33….%
زیست -33…..%
فیزیک …-33…%
ریاضی -33…..%
شیمی …-33…%
زمین شناسی ….-33. % را بزنم.
من آقا/خانم ….. جانشین خدا بر روی زمین هستم و با کمک خدایی که همیشه بهترین هارو ازش خواستم موفق خواهم شد. من به خاطر …… و …… و …… تلاش میکنم. من امیدم رو از دست ….. و برای آیندم تلاش میکنم. من آقا/خانم ….. دکتر آینده هستم و به ….. خدمت خواهم کرد. خدایا به کمک خودت و با خواست خودم من لایق …… هستم. و میدانم تو هرچه لیاقتش را داشته باشم به من میدهی چون گاهی اوقات آرزوهای ما کمتراز لیاقت ماست. خدایــــــــــــــا …… . پروردگارا ……. . من میتوانمممممممممم. دوستای خوبم جای خالی رو پر کنید و تو نظر برام بزارید بگزاز تا جهان بداند که تو چه میخواهی. جدی بگیر چون تو آدم قدر شناسی هستی
پوریا نیری ( نویسنده و مدیر بخش انگیزشی مکتبستان )
خخخ البته این فکر من
شاید
افراد دیگه نظرات دیگه ای داشته باشن