من مشاور ارشد سازمان استعداد های درخشان هستم پس نمیتونید توی اطلاعات من شک کنید.انتخاب رشته قلمچی هم مملو از اشکاله و براساس اطلاعات سال 92 تنظیم شده که پذیرش پرستاری زیاد بود .توی 2 سال گذشته پذیرش سراسری کمتر شده
آزاد هم هرسال پذیرش هاش متفاوته ولی بیشتر از 30 هزار توی کل کشور گزارش نداشتیم
عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
برعکس دوست عزیز پذیرش ها و ظرفیت ها 2 برابر شده !!!!!! درضمن رشته پرستاری که نیرو هم میخوان نمیاد تو 2 سال یه دفعه پذیرشش رو از 80 هزار بیاره زیر 30 هزار که !!!! با عقل جور درنمیاد حرفاتون ! من پارسال از یه مشاور خوب تو بابل پرسیدم گفته فقط آزاد بابل تا 29 هزار دانشجو پرستاری میگیره !!!!
از حوصله بحث خارجه مه من براتون ضوابط پذیرش دانشجو ها علوم پزشکی شرح بدم.هر دانشگاهی به تعداد بیمارستان هایی که داره میتونه نیرو بگیره.الان همه بیمارستان ها مملو از دانشجو هستن.اگر پذیرش اینقد بی ضابطه بود کمبود 20 هزار پرستار دوساله جبران میشد
ضمن احترام به نظر اون مشاور محترم اما معمولا مشاوران اطلاعات آپدیتی ندارند.شما براساس واقغیت های موجود تصمیم بگیرید
در مورد بابل هم که شد همون حرف من.زیر 30 هزار
موفق باشید
اولا ما 200 هزار نفر کمبود پرستار داریم نه 20 هزار تا !!!! بیشتر عزیزان هم رشته پرستاری رو قبول ندارن و نمیرن !!
درضمن مشاور که کارشه نمیدونه اونوقت اطلاعات شما که نمیدونم تازه دانشجو شدین کامله ؟!!! نکته آخر اینکه من عرض کردم حداکثر در شهرستان های دور مثل ایرانشهر و اینجور جاها تا 80 هزار منطقه 2 میگیرن . منظورم فقط بابل نبود جناب !!!!
داداش شانسیه به خدا یکی سراغ دارم با 5 هزار منطقه دو پرستاری شهرستانی که داخلش بومی هم بوده نرسونده!!!
ولی دیدیم که با 30 هزار منطقه سه پرستاری همون شهر رو رسوندن!!!
خیلیا امسال اینجوری شدن با رتبه خوب هیچی نرسوندن ولی بعضیا با رتبه n هزار رسوندن![]()
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
متاسفانه لحن سخیف شما نشون دهنده ی سر درون هست!
بنده خودم پرستار هستم و کمبود های رشته خودمو بهتر از شما میدونم .20 هزار صحیحه برادر من
دوما حتما توانایی و اطلاعاتی داشتم که بهم این مسیولیت دادن و اینجوری قضاوت کردن صحیح نیست
سوما ایشالا شما با 100 هزار هم قبول بشی.والا ما هرچی میگیم حرف خودتو میزنی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)