پریسا خانم باسهمیتون راحت قبول میشید اختصاصی بین 10 تا 20 بزنید عمومی هم 30 تا 40 تو کنکور راحت همه چی قبولین
پریسا خانم باسهمیتون راحت قبول میشید اختصاصی بین 10 تا 20 بزنید عمومی هم 30 تا 40 تو کنکور راحت همه چی قبولین
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
وقتی طرف با رتبه 71هزار کشور با سهمیه پزشکی سنندج قبول میشه
احتمالاشما با 15هزار کشور دانشگاه تهران قبول بشین
انگیزه بیشتر از این میخوای؟![]()
ویرایش توسط GHZO7 : 07 فروردین 1395 در ساعت 22:14
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
سلام دوست عزیز به این فکر نکن که چقدر دیگه مونده واینکه چقدر مطلب نخونده داری چون این خودش یک استرس بزرگ هستش واز نظر فکری شما اذیت میشین سعی کن با ارامش بخونی.
از همه تون ممنونم . ایشالا همگی موفق باشن و به خواسته شون برسن .
ولی سوال من اینه که برا پیشرفت تراز چه جوری بخونم ؟ شیوه خوندنم چه جوری باشه ؟ چکار کنم تو 3 ماه به پزشکی برسم و رتبم بشه 3000 , 2000 ؟
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
من چون سال دوم هستم و زیاد از دروس شما با خبر نیستم ولی فکر کنم با این برنامه بتونین به یه جا برسین
اول اینکه سعی کنین دروس اختصاصی و عمومی رو هر روز 60 به 40 بخونین و زیاد تست بزنید چقد زیاد تست بزنین اینقد مسلط تر میشید تو درس مورد نظر و یه چیز رو بگم هر دقیقه که تلف میکنید سرنوشت شما رو عوض میکنه پس سعی کنید همیشه تلاش کنید و تلاش خود را از دست ندهید و وقتی نتیجه کنکور اومد اینجا هم اطلاع بدین انشالله اگه تجربی هستین پزشکی و اگه ریاض هستین تو صنعتی شریف یه رشته خوب بخونین یا الله![]()
به نظرم به تراز فکر نکنین ! من تنها چیزی که دغدغه ام نیس تراز و رتبه آزمون های آزمایشی هست ! از وقتی که بهش فکر نکردم و با تمرکز و فراغ بال درس خوندم از تابستون تا الان 1700 تا پیشرفت تراز داشتم . هر موقع هم ترازم کم شد بدون هیچ استرسی با تلاش بیشتر به مسیرم ادامه دادم . علت عدم موفقیت من در سال گذشته دغدغه تراز آزمون های آزمایشی بود ، به طوری که کسب رتبه خوب تو آزمون مهم تر از کنکور شده بود !! و این تو کنکور بهم ضربه زد ... آزمون های آزمایشی معیار موفقیت در کنکور نیستن ... با خیال راحت درستو بخون وبه فکر رتبه و تراز نباش ...
عزیزم اول اولویت هاتو مشخص کن مثلا باید یه سری دروس رو بیشتر و با تایم بالا تری کار کنی،چیزی مث زیست و شیمی که اکثریت بیشتر میخونن بعد هم توجه خوبی به عمومیات داشته باشی،از ریاضی و فیزیک هم اونای ک تا الان خودت حس کردی تو این مباحث قوی تری رو بیشتر کار کن و از الان رو اونا بیشتر مانور بده تا تسلط تو کنکور کاملا بالا باشه این از اصل مطلب که بایدیه کنکورته.
و اینکه میگی ترازت تکون نخورده تو دقیق کارنامتو تحیل میکنی ؟هر ازمون کنار هم براشون ببین چه پیشرفت و پسرفتایی داشتی و دلیلشون چیا بوده ک اینجوری شده نقاط مثبتتو یجا یادداشت کن و اونا رو ادامه بده ببین میتونی نقاط مثبتتو واسه درسایی ک ضعیف عمل کردی تعمیم بدی یا نه اگه شد ک عالیه اگه نه سعی با صدبار امتحان کردن بالاخره روشتو تو درسایی ک ضعفته پیدا کنی مثلا با تست بیشتر کار کردن،عمیق تر خوندن.و اینکه ازموناتو خیلی خوب تحلیل کن تو دو هفته زحمت کشیدی خوندی پس باید ساعت زیادی هم زحمتشو به خودت بدی که دلیل اشتباهات چیا بوده ک از پس سوالا برنیومدی،و برا هر سوال باید از خودت بپرسی چرا؟اگه درسته چرا درسته اگه غلط زدی چرا غلط زدی کجا رو بدفهمیدی ک غلط زدی یا چرا شک کردی و...
بعد از اینا هم بهت بگم رو تراز حساس نشو،من به چشم خودم کلی ادم دورو برم دیدم که از کنکور نتیجه متفاوت تری نسبت به ترازشون گرفتن.پارسال از بچه های مدرسمون یکی ترازش 6500قلم بود و خدایی این ترازو میاورد نه با تقلب یا چیز دیگه ولی الان پزشکی پردیس کاشان میخونه،یکی دیگه بود میانگینش 5800بود و فقط دوسه بار شد 6000الان پزشکی سراسری جهرم میخونه.پس تو سعی کن درسارو عمیق بفهمی تا تو کنکور برد کنی
موفق باشی
همه زندگی مرا
لا به لای آغوشت
آرام،تکان تکان بده...❤
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)