خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

این برنامه ریزی تا کنکور به نظرتون مفید میتونه باشه؟

سلام به همه .
      امیدوارم همگی سرحال و شاد باشن و انشاالله که سال خوبی همگی داشته باشید .

یه برنامه مد نظرم هست میخوام مطرح کنم و شما نظرتونو دربارش بگین .
      من قصدم اینه که تا ازمون 3 اردیبهشت کل درسا رو تموم کنم و بعد از اون طی 5 هفته تا 10 خرداد درسا رو به این نحوه بخونم که یه هفته واسه زیست یه هفته واسه شیمی یه هفته واسه فیزیک و 4 روز واسه ریاضی و 10 روز هم واسه کل عمومیام . در ضمن برا عمومی هم هیچی هیچی تست نزدم و تو ازمونا کانون فقط 2 بار از مهر ترازای عمومیم بالا 6000 شده .
      از 10 خرداد تا اول تیر هم حل کنکورای گذشته و بعدشم دیگه جمع بندی .
      ارزوی موفقیت واسه همگی
      ایام به کام

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azita mohammadi نمایش پست ها
      سلام به همه .
      امیدوارم همگی سرحال و شاد باشن و انشاالله که سال خوبی همگی داشته باشید .

یه برنامه مد نظرم هست میخوام مطرح کنم و شما نظرتونو دربارش بگین .
      من قصدم اینه که تا ازمون 3 اردیبهشت کل درسا رو تموم کنم و بعد از اون طی 5 هفته تا 10 خرداد درسا رو به این نحوه بخونم که یه هفته واسه زیست یه هفته واسه شیمی یه هفته واسه فیزیک و 4 روز واسه ریاضی و 10 روز هم واسه کل عمومیام . در ضمن برا عمومی هم هیچی هیچی تست نزدم و تو ازمونا کانون فقط 2 بار از مهر ترازای عمومیم بالا 6000 شده .
      از 10 خرداد تا اول تیر هم حل کنکورای گذشته و بعدشم دیگه جمع بندی .
      ارزوی موفقیت واسه همگی
      ایام به کام
      دوست عزیز من شاید کنکوری نباشم ولی این برنامه اصلا به درد نمیخوره این چه برنامه ای هست باید فاصله زیاد نزاری بین درسا !!
      اولا یه هفته شیمی و زیست و... اینا اصلا به درد نمیخوره باید هر روز همشون رو بخونی تا یادت نره زود این طوری بخونی به هیچ جا نمی رسی از من گفتن برنامه رو یه جور بریز که بتونی هر روز هم نشه هر دوروز یکشون رو بخونی و تست بزنی که درسا یادت نره

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برنامه اشتباس.باید با هم بزاری شون
      پاسخ به سوالات سربازی

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عزیزم برنامت اشتباه هست ....
      اگه منظورتون این باشه ک ی هفته کلا و همه ساعت زیست بخونی ...این صحیح نیست چون مغز خسته میشه و شاید حس کنی ک یاد گرفتی ولی در واقع این طور نخواهد بود و بعدا یادت میره ح...حتی ی روز هم واسه ی درس زیاده ...ب نظرم این جور تصحیحش کن :
      واس ی روزه این مثلا:
      3 ساعت زیست میتونی ب 2 تا یک و نیم ساعته تقسیمش کنی
      3 ساعت فیزیک ب 2 تا یک و نیم ساعته تقسیم کن
      3 ساعتم شیمی
      1 ادبیات
      1 عربی
      واسه عمومیه روز بعد هم دینی و زبان بخون ولی اختصاصیا ثابت ان
      شاد و موفق باشی

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برای درسای اختصاصی پیوسته میخونم ولی برا عمومیا پشت سر هم

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من گفتم حالا دیگ هر جور خودتون راحتین

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون

8. Top | #8
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هیچ درسی رو در روز بیشتر از 3 ساعت نخون مگر زیست
      تازه اون 3 ساعتم تو 2 تایم بخون
      زده میشی. این برنامه رو خودم قبلن اجرا کردم که میگم

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تو برنامه نوشتن دقت کن
      زیست روزی 3ساعت رو داشته باشی

و تنوع درست بالا باشه که از درس ها خسته نشه

دروس عمومی رو سعی کن هرشب داشته باشی(هرچند با وقت محدود)

موفق باشی

10. Top | #10
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پرسش از دکتر افشار مشاور کنکور مطرح کشور در مورد برنامه ریزی های سایت های آموزشی برای کنکوری ها

نظرتان در مورد برنامه های درسی فروشی موسسه ... چیه ؟

پاسخ : ایده یک برنامه برای همه یعنی تنبلی مشاور و کلاه گذاشتن سر شما

چون همه در یک شرایط نیستند که برنامه هایی دقیقا مشابه داشته باشن و اساسا" بدون ارزیابی و بررسی هر داوطلب نمیشه براش برنامه ریزی کرد ولی متاسفانه چون شما کنکوری عزیز تا منه مشاور می بینی میگه : " بهم برنامه بده " منم میگم برای برنامه ریزی باید n جلسه بری و بیای و x تومن هزینه اش میشه ....

همکار دیگه ای میاد و از فرصت سو استفاده می کنه و با فروختن یک برگه کاغذ به شما نقش مشاور و برنامه دادن رو بازی می کنه هم که اگرچه برات ارزان تر هست ولی بی فایده اس

بخصوص برنامه های کلی این نیمه دوم سال _ ماه های آخر کنکور ) واقا فاجعه اس چون تفاوت سطح علمی بچه ها به اوج خودش میرسه و در این بازه زمانی هست که اصلا حتی الان بین بچه های خودمم الان حتی به عنوان مثال یک نفر نیست که با برنامه آزمون دقیق برنامه بدم و حتما باید شخصی سازی کنم تا بهترین پیشنهاد و مسیر را براش بچینم ...

اگر چه اینکار سخت و وقت گیره که هفته ای دوباره مثلا مشاوره تلفنی بدم ولی چون ارتقا درصد و رشد می بینیم خیلی حس و حال خوبیه

از این موسسات یک شبه استاد شده و مهندس و دکتر و کنکوری پارسال و پس پیارسال و ... خیلی خیلی زیاده

99% هم اعتبارشان فقط محدود به تلگرام و اینترنت هست و بس

الان هم دارن برای امتحان نهایی دانش آموزان سال سوم دبیرستانی برنامه رایگان میدن و اون بیچاره ها جذب سیستم معیوب خودشان می کنند تا از تابستان برنامه 3 ماهه و 2 ماهه و ... براشون داشته باشن

کاش همکاران علوم تربیتی من که الحق موجه ترین افراد در زمینه مسائل مشاوره ای و روح روانی کنکوری ها هستند قدری با ساختار کنکور آشنا تر بودن و کمک حال شما بودن تا مشکلات زیادی استرس و روحی و روانی که آقایان مشاور نما فقط با عکس و کلیپ و داستانک و ... مثلا دارن حل می کنند ... بطور اصولی ریشه کن میشد

داستان این روزای مشاوران تحصیلی در گوشه دیگه بازار کنکور فقط تلیغ و بازاریابی و مخ زنی موسسات آموزشی هست برای فروش بیشتر محصولات و درصد برداشتن که اکثرا" تحت عنوان مشاوره رایگان و برنامه ریزی رایگان جذب می کنند یا با یک سامانه پیامکی شماره موبایل جمع می کنند و بعد بازاریاب های برای فروش و 20 درصد سود فروش تمام تلاش شان می کنند و بعضی هاشون از هیچ دروغی فروگذار نمی کنن

اینم گوش کن

درد دل همین برنامه های کلی و فروشی هست که اگر فکر کنی متوجه عمق فاجعه میشی که داستان مدیر ورزشی بدون حتی یک عکس با **** ورزشی در سیستم آموزش ما خیلی بیشتر به چشم میاد

entekhab . ww.alirezael.ir

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

11. Top | #11
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      با تشکر از آقای افشار

ولی وای به حال کنکوری های بی چاره . همه میخوان همه جوره ازشون پول بگیرن . یکی میاد برنامه میده . یکی پکیج طلایی و اینا میده . یکی مشاوره صوتی میده . یکی میاد بدی بقیه رو میگه و خودشو خوب جلوه میده
      واقعا چرا ؟
      یعنی از هر راهی میخوان پول بگیرن . یک نفر که خودش هزینش بالاس میاد مشاوره صوتی میذاره بعد از بقیه هم بدی میگه و خودشو خوب و معصوم جلوه میده تا از این راه مشتری جذب کنه
      یکی دیگه هم میاد باز مشاوره صوتی میده و توی حرفاش میگه من خدام . من فلانم. من روش تاس دارم . سال پیش با همین روش تاس مسخره رفتم و دیدم چقدر این یارو عقبه از زمان . سبک سوالات عوض شده اونوقت مثل .... ها میام تست های سال موقع غار نشین ها رو میزنم .

جمع کنید تورو خدا . بذارید بچه ها مغزشون آزاد باشه . شما اگر دلسوزید کمتر مقاله و مشاوره صوتی بذارید تا بچه ها حواسشون پرت نشه و الکی جیبشون جذب شما نشه
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن