خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

منبع جمع بندی برای دروس عمومی

با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت همه ی دوستان
      امیدوارم همه از ایام عید به خوبی استفاده کنند تا گامی به موفقیتشون نزدیک تر بشن.
      من از اون اول که شروع کردم به درس خوندن ( اوایل تیر ) تا الان به دلیل تغییر رشته و مشکلات زیاد در دروس اختصاصیم همه ی تمرکزم روی اختصاصیام بود. البته عمومی هم در حدی که زمان اجازه میداد مطالعه می کردم. ولی تاریخ ادبیات، املا و لغت، قرابت و عربی را کامل از برنامم حذف کرده بودم . اگر میشه لطف کنید برای هر کدوم چند منبع مناسب پیشنهاد بدید ( خواهشا زمانبر نباشن مثل کتاب تناسب مفهومی نشر دریافت ) . برای جمع بندی دین و زندگی اطلاعی ندارید خط ویژه کی چاپ میشه؟ هیچ کدوم از کتاب فروشیا چاپ قبلشم ندارن.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      داداش همین جزوه هایی رو که خودم میزارم تو انجمن رو بردار بخون تکمیل تکمیلییییی ...
      خودم قصد خریدن هیچ کتاب جمع بندی رو ندارم چون این همه جزوه خوب هس ...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ah.at نمایش پست ها
      داداش همین جزوه هایی رو که خودم میزارم تو انجمن رو بردار بخون تکمیل تکمیلییییی ...
      خودم قصد خریدن هیچ کتاب جمع بندی رو ندارم چون این همه جزوه خوب هس ...
      ممنون از پاسختون.
      اگه زحمتی نیست لینک این موضوعاتی که گفتم رو بزارید که هم من هم کسی که لازم داره بتونه یه جا همشو داشته باشه و دنبالشون نگرده.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ferrari نمایش پست ها
      ممنون از پاسختون.
      اگه زحمتی نیست لینک این موضوعاتی که گفتم رو بزارید که هم من هم کسی که لازم داره بتونه یه جا همشو داشته باشه و دنبالشون نگرده.

داداش برو تو لیست موضوعات آغاز شدم همش جزوس چیز اضافی توش نیس ...
      همش جزوس ...

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      با تشکر از دوستان فعال

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط جمع بندی ای زرد مهروماه ولاغیر عالیه هیچی نخونده باشی بالای۷۰ میزنی

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات

Cool

نقل قول نوشته اصلی توسط Ferrari نمایش پست ها
      با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت همه ی دوستان
      امیدوارم همه از ایام عید به خوبی استفاده کنند تا گامی به موفقیتشون نزدیک تر بشن.
      من از اون اول که شروع کردم به درس خوندن ( اوایل تیر ) تا الان به دلیل تغییر رشته و مشکلات زیاد در دروس اختصاصیم همه ی تمرکزم روی اختصاصیام بود. البته عمومی هم در حدی که زمان اجازه میداد مطالعه می کردم. ولی تاریخ ادبیات، املا و لغت، قرابت و عربی را کامل از برنامم حذف کرده بودم . اگر میشه لطف کنید برای هر کدوم چند منبع مناسب پیشنهاد بدید ( خواهشا زمانبر نباشن مثل کتاب تناسب مفهومی نشر دریافت ) . برای جمع بندی دین و زندگی اطلاعی ندارید خط ویژه کی چاپ میشه؟ هیچ کدوم از کتاب فروشیا چاپ قبلشم ندارن.
      دوست عزیز بهترین کتاب برای جمع بندی و خواندن مفهومی دین و زندگی کنکور که حجم کمی هم داشته باشه کتاب دین و زندگی زیپ انتشارات اندیشه فاعق هستش که محمد کریمی نوشته حتی اگه در خد صفر هم باشی اول نمونه کتاب رو ببین
      موفق باشید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن