سلام اینم یه جزوه جامع برای درس فیزیک امیدوارم لذت ببرید لینک دانلود
توانبخشی ایران
نوشته اصلی توسط morteza_S سلام اینم یه جزوه جامع برای درس فیزیک امیدوارم لذت ببرید لینک دانلود دمت جییییز داداش ... این جزوه پولیه خخخخخخخ
نوشته اصلی توسط ah.at دمت جییییز داداش ... این جزوه پولیه خخخخخخخ خواهش میکنم آره دیگه استفاده کنید
مولفش کیه ؟
نوشته اصلی توسط Forgotten مولفش کیه ؟ این جزوه توسط اساتید مجرب کشور و دانشجویان برتر تهیه شده از نامشون اطلاعی ندارم دانلود کن خوشت اومد بخون موفق باشی
دمت گرم داش جزوه بدرد بخوریه
نوشته اصلی توسط 8MIT8 دمت گرم داش جزوه بدرد بخوریه خواهش میکنم قابلت رو نداشت
معرکه بود عاااااالی
ویرایش توسط 86ali.z : 03 فروردین 1395 در ساعت 15:16
اگه دیدم بچه ها با تشکر و امتیازاشون استقبال کردن آرایه های ادبی هم میزارم منتظر باشید...
یه نگاهی بهش انداختم ...فکرشو نمیکردم اینقدرخوب باشه...!!!...
داداش منم جزوه پولی میذاشتم ولی زیاد دووم نیاورد
کانالی با مطالب درسی مفید مطالب انگیزشی و خبر های متفاوت از کنکور سراسری مصاحبه های رتبه های برتر کنکور و ....
نوشته اصلی توسط reza1375 داداش منم جزوه پولی میذاشتم ولی زیاد دووم نیاورد امممم نگرفتم ... ینی چی دووم نیاورد؟؟؟؟؟ آخه منم میزارم ...
نوشته اصلی توسط the END یه نگاهی بهش انداختم ...فکرشو نمیکردم اینقدرخوب باشه...!!!... آره جزوه خیلی خوب و کاملیه دانلودشم خوب بوده تا الان 75بار دانلود شده توی چند ساعت! جزوه عربی هم طرفای 100بار دانلود شده. جزوه آرایه هم گذاشتم .استفاده کنید...
نوشته اصلی توسط reza1375 داداش منم جزوه پولی میذاشتم ولی زیاد دووم نیاورد سلام هم شهری من دنبال این کار نیستم به صورت جدی! اینا هم اومد دستم گذاشتم که بچه ها استفاده کنن. مسلماً دوام نمیاره!چرا؟ چون من و شما کنکوری هستیم و وقتشو نداریم...
نوشته اصلی توسط ah.at امممم نگرفتم ... ینی چی دووم نیاورد؟؟؟؟؟ آخه منم میزارم ... چهار ماه پیش جزوات کنکور اسان است و ویدیو میذاشتم افبا اسان ونوس و... تاپیکا حذف شدن و اخطار گرفتم ب اخراج شدن از انجمن ... بررا این میگم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها