خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

سوال مهم تر از مهم در مورد درس خواندن برای نهایی(پیش)خواهش میکنم کمک

سلام ممنون که وارد تاپیکم شدید.خواهش میکنم تاپیکمو تا آخر بخونید خیلی خیلی نیازمند کمک هستم.
      من یه دانش آموزش زرنگ بودم تابستون روزانه کم کمش 10ساعت درس میخوندم.
      اما وقتی که مدرسه ها شروع شد دوستامو که دیدم...
      کلا از خودم نا امید شدم.کلا آدم حساس و استرسی و ناامیدی هستم بدبختانه.
      الان 2ماه بیشتر میشه روی کتاب هامو هم باز نکردم کلا کتاب و درسو ... میبینم استرس میگیم
      من هدفم کنکور نیست میخوام یک سال پشت کنکور بمونم.الانم درسامون سخته هیچی حتی یک کلمه از دیفرانسیل نمیفهمم.
      کلا بدجوری بهم ریختم وقتی خودمو میبینم گریم میگیره میگم چرا من اینطوری شدم .
      سال پیش که سال سوم بودم معدلم رو گند زدم رفت اینم یکی از دلایل مهمی هست که کلا کلا کلا از درس و زندگی و خودم و خدا نا امید شدم.
      همش فکر ترک تحصیل به سرم میزنه چون واقعا وضعم افتضاحه این متنا رو هم با بغض دارم مینویسم .
      نمیدونم چیکار کنم.
      میخوام شروع کنم از الان واسه درس خوندن ،درس بخونم از اون طرف میگم 2ماه وقت کمیه واسه من که از دیفراسیل هیچی نمیفهمم .ارزش نداره تلاش کنم چون بالاخره می افتم و انگار الکی تلاش کردم.
      هدفم گرفتن 5درصد معدل توی نهایی (پیش بود) که مطمعنم گند زدم رفته اونم نمیتونم بگیرم.
      میخواستم ازتون بپرسم اگه روزی 10ساعت موقع تعطیلی
      و8ساعت موقع مدرسه شروع کنم مثل آدم درس بخونم به نظرتون میتونم واسه نهایی آماده بشم و حتی 5 درصد رو هم بگیرم؟
      از فیزیک کمی سر درمیارم و میفهمم اما دیفرانسیل رو اصلا هیچی.
      ممنون میشم کمک کنید شدیدا به کمک نیازدارم.
      ویرایش توسط arman2kc : 28 اسفند 1394 در ساعت 16:49

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز.به نظرمن بدترین دره ای که آدم واسه خودش میسازه ناامیدیه.بنظرم این جمله کمکت میکنه:من تلاش میکنم ممکنه که به مقصد برسم.اما اگه تلاش نکنم قطعا به مقصد نمیرسم.
      الان دقیقا به واژه های ممکنه و قطعا توجه کن به نظرم حساب کار دستت میاد

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آخه متاسفانه من یه آدم ایده آل گرام.
      میگم یا هیچی یا همه چی.
      امسال بدترین سال کل زندگیم بود کل اعتماد به نفسم از بین رفت.
      واقعا نمیدونم حتی خودم کی هستم.
      من میخوام بدونم که اگه این 2ماه رو بخونم میتونم موفق بشم یا نه.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arman2kc نمایش پست ها
      سلام ممنون که وارد تاپیکم شدید.خواهش میکنم تاپیکمو تا آخر بخونید خیلی خیلی نیازمند کمک هستم.
      من یه دانش آموزش زرنگ بودم تابستون روزانه کم کمش 10ساعت درس میخوندم.
      اما وقتی که مدرسه ها شروع شد دوستامو که دیدم...
      کلا از خودم نا امید شدم.کلا آدم حساس و استرسی و ناامیدی هستم بدبختانه.
      الان 2ماه بیشتر میشه روی کتاب هامو هم باز نکردم کلا کتاب و درسو ... میبینم استرس میگیم
      من هدفم کنکور نیست میخوام یک سال پشت کنکور بمونم.الانم درسامون سخته هیچی حتی یک کلمه از دیفرانسیل نمیفهمم.
      کلا بدجوری بهم ریختم وقتی خودمو میبینم گریم میگیره میگم چرا من اینطوری شدم .
      سال پیش که سال سوم بودم معدلم رو گند زدم رفت اینم یکی از دلایل مهمی هست که کلا کلا کلا از درس و زندگی و خودم و خدا نا امید شدم.
      همش فکر ترک تحصیل به سرم میزنه چون واقعا وضعم افتضاحه این متنا رو هم با بغض دارم مینویسم .
      نمیدونم چیکار کنم.
      میخوام شروع کنم از الان واسه درس خوندن ،درس بخونم از اون طرف میگم 2ماه وقت کمیه واسه من که از دیفراسیل هیچی نمیفهمم .ارزش نداره تلاش کنم چون بالاخره می افتم و انگار الکی تلاش کردم.
      هدفم گرفتن 5درصد معدل توی نهایی (پیش بود) که مطمعنم گند زدم رفته اونم نمیتونم بگیرم.
      میخواستم ازتون بپرسم اگه روزی 10ساعت موقع تعطیلی
      و8ساعت موقع مدرسه شروع کنم مثل آدم درس بخونم به نظرتون میتونم واسه نهایی آماده بشم و حتی 5 درصد رو هم بگیرم؟
      از فیزیک کمی سر درمیارم و میفهمم اما دیفرانسیل رو اصلا هیچی.
      ممنون میشم کمک کنید شدیدا به کمک نیازدارم.
      سلام
      به نظر من شما الکی دیفرانسیل وگنده کردید ودارید
      از دور قضاوت می کنید اینجوری که شما فکر می کنید نیست
      شما شروع کنید به خوندن متوجه می شید که الکی واسه خودتون از این درس غول ساختید
      اینقدر هم فضایی برنامه نریزید
      مثلا بگید دو ساعت می خونم یانه یه فصل
      برای کسی که یه مدتی درس نخونده سخته که 10 ساعت بخونه
      انطوری اگر روز اول ودومم خوب پیش برید روزای بعد خسته می شید
      به نظر من حداقلش این که دیفرانسیل از حسابان پارسال که بازم اونم خوب بود سختر نیست وبا حل مثال ها و مسایل متوجه می شید فقط وقت بذارید
      مشکل شما اینکه گندش کردید دیفرانسیل و برای خودتون
      منم وقتی یه درسی نمی خونم هم فکر می کنم که خیلی سخته ونمی فهمم هم اینکه ازش بدم می یاد
      شما که بالاخره باید بخونید چه الان چه برای شهریور پس چرا الان نخونید که برای کنکور هم جلوتر باشید اگر خواستید برای کنکور سال بعد از تابستون شروع کنید باید همه ی امتحانارو پاس کنید و خوب بلد باشید که بتونید برای کنکور زود شروع کنید اون موقع کل تابستون رو به فکر دیفرانسیلید و باید اونو بخوید تا پاسش کنید
      در پناه حق
      می شود....
      شورش را دربیاوری..
      من به این دوست داشتن ها
      قانع ......
      نیستم ....

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اتفاقا ديروز اتفاقي كارنامه 20 رو ديدم يه استاد فيزيك بود و آمار درصداي كنكور 94 رو نشون ميداد، كه فكر كنم 60 درصد داوطلب ها فيزيك رو 0 يا منفي زدن، يا فقط نيم درصد بچه ها بالاي 50 ميزنن! بعد مجري ازش پرسيد كه چرا اينجوريه ميگفت چون ماها عادت داريم تو زندگي 0 يا 1 باشيم! يعني ميگيم يا همه چي يا هيچي...
      الان هم شما يه داوطلب كنكوري هستي و وظيفت اينه كه شروع كني به درس خوندن براي كنكور، بعد كه نتيجه ها اومد اگه خواستي ميتوني پشت كنكور بموني، ولي الان تنها وظيفه ات درس خوندنه امسال بايد 30 بزني كه مثلا سال ديگه برسي به 60، بعدم بابا به خدا 4 ماه وقت داري ميدوني يعني چه؟ يعني يك سوم سال، تازه چهار ماه اول كجا و اين 4 ماه كجا! راجع به امتحان نهايي هم وقتي براي كنكور بخوني نهايي هم ناخودآگاه جمع ميشه، هيچ كاري هم نداره تو دو ماه نهايي خوندن فقط هر فصل رو از كتاب بخون و بعدم بني هاشم حل كن، تازه 4 تا درس هم كه بيشتر نهايي نيست كه دو تاش عموميه يعني كلا قراره دوتا درس اختصاصي امتحان بدي اينجوري كلي بازي در مياريا
      هر شب براي امتحان نهايي يك ساعت ديفرانسيل بخون يك ساعت هم فيزيك بقيه وقتت هم بزار براي كنكور...
      ویرایش توسط MaHsa 95 : 28 اسفند 1394 در ساعت 17:40

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بنظرم شما با این حالت احتیاج به کمک ی مشاور داری که هم برنامتو چک کنه و هم بهت روحیه بده
      امیدوارم موفق باشی
      !life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط raha.n نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز.به نظرمن بدترین دره ای که آدم واسه خودش میسازه ناامیدیه.بنظرم این جمله کمکت میکنه:من تلاش میکنم ممکنه که به مقصد برسم.اما اگه تلاش نکنم قطعا به مقصد نمیرسم.
      الان دقیقا به واژه های ممکنه و قطعا توجه کن به نظرم حساب کار دستت میاد
      جملتون فوق العاده بود
      منم با شما موافقم
      نا امیدی مانع پیروزی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)