خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 55
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

طریقه زدن زیست بالای 80%

از دوستان و اساتید کسی راه حل مطمئن برای اینکه بشه زیست رو بالای 80% زد داره؟
      منابع، طریقه مطالعه، کتاب آموزشی، کتاب تست و ...
      کلا ممنون میشم پیشنهاد بدین و خوشحال میشم از تجربیات گرانبهاتون استفاده کنم

من توان درصد هام بطور متوسط اینطوریه:
      ادبیات 70%
      عربی 60%
      دینی 80%
      زبان 80%
      ریاضی 90%
      زیست ؟؟؟؟
      فیزیک 85%
      شیمی 85%
      ویرایش توسط vahid.eng : 16 فروردین 1395 در ساعت 02:53 دلیل: عربی

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کتاب درسی + تست به کرات

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اولا اينكه تواني كه خودتون فكر ميكنيد يا حتي ازمون ميديد با قلمچي از زمين تا مريخ با كنكور فرق داره
      يعني سر كنكور هر اتفاقي ميشه بيفته يعني مثلا ممكنه اگر فكر ميكنيد الان رياضي رو ٩٠ميزنيد ممكنه سر كنكور٤٥درصد هم نشه!كلا بگم كنكور خيييييييييلب شرايطش با تست زدن تو خونه يا قلمچي فرق داره....ممكنه شما يه تيپ تست رو ١٠٠تست ازش حل كنين بعد سر كنكور عين اون تست با تغيير خيلي كم بياد ولي نتوني حلش كني!درحاليكه همون تستو بعد كنكور تو خونه تو٣سوت حل كني!
      كلا ميخوام بگم كنكور خيلي فرق داره و نشين دقيق حساب كن ميخوام فلان درس xدرصد بزنم اون يكي رو yدرصد كه كاري است بسيار بد!!!بگو ميخوام تمام توانمو بذارم سر كنكور نه اينكه درصد تعيين كني براي خودت اينجوري ممكنه حالت گرفته بشه سر كنكور و خييييلي كمتر از توانات سر كنكور عمل كني...اين بلا كه بهت ميگم سر كنكور٩٤براي زيست و فيزيك براي من پيش اومد
      راجب درصد زيست بالاي ٨٠درصد هم كه اگه كلي بخواي همه(از جمله خودت!)ميدونن بايد كتابخو بخورن بعد تست بزن با كتابي بس قوي! مثل خيلي سبز يا الكو يا تخته سياه يا...
      اما اگه دقيق بخواي كارت سخت ميشه. چون كسي ميتونه دقيق در اين باره راهنماييت كنه كه خودش ٨٠ و به بالا زده باشه كه تعدادشون خييلي كمه و فكر كنم براي كنكور ٩٤ تعدادشون٨نفر يا كمتر بودن كه بايد بگردي يكيشون رو پيدا كني و ازش بپرسي

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      کتاب درسی + الگو

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به جا انجمن اومدن برو بشین بخون خب فک کنم فقط هشت نفر زیست رو بالای ۸۰ درصد زدن توی ۹۴طریقه خوندن هم تو انجمن بگرد زیاد هست

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      کتاب درسی + کتاب درسی

الگو

درسنامه خیلی سبز

تا می تونی تستای سخت حل کن

من شکلا رو هم می کشم

تست هم طرح کن
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ضمن تبریک به شما بخاطر درصدهایی که بالقوه توان آوردنشون رو دارید.بدون شک با این استعداد تحصیلی قادر هستین زیست را هم به درصد بالایی برسونید.باتجربه های انجمن عقیدشون اینه که برای آموزش از ابتدا باید از کتابهای سال به سال خیلی سبز (ویرایش جدید) شروع کنید تا تمام نکات مبهم را یادبگیرید و زیست براتون حلاجی بشه.در گام بعدی جزوات عمارلوهم که ترکیبی مطالب و فصول مختلف زیست را به هم ربط داده و برای تستهای ترکیبی کمک مؤثری به شما میکنه بخونید و چون جزوه عمارلو تست کم داره بهتره کنارش گاج را کار کنید برای تست.همینها شمارو به بالای 70میرسونن اگه خدا بخواد.درگام سوم کتابهای زیست سال به سال الگو را اگه وقت داشتین کارکنین لااقل تستهاشو،برای رسیدن به درصد بالای 80.در آخراز مرور و بررسی و مطالعه دقیق کتابهای درسی هم غافل نشید .هر روز که زیست رو میخواهید بخونید اول نیمساعت مرور مطلب روز قبل رو انجام بدین اینطوری با صرف وقت کم بارها کتاب درسی را مرور خواهید کرد.آخرهفته هم کل مطالب زیستی که طی هفته خوانده بودید را مرور کنید. اگرهم به جزوات عمارلو دسترسی ندارید یا گران هستند از سایت نشر دریافت میتونید کتابهای همایش زیست عمارلو ورژن جدید را تهیه کنید .جزوات عمارلو همان کتابهای همایشش به علاوه متن کتابهای درسی هستند .موفق باشید.

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      زیست :

برای زیست باید یه منبع تست برای آموزش داشت و یه منبع تست دیگه برای سنجش .

آموزش : کتاب درسی + درسنامه الگو + تستای آموزشی الگو .

سنجش :تستای سنجشی الگو +
      آزمون های آزمایشی سنجش یا گزینه 2 که تو اینترنت موجود هستن ، یا یه کتاب تست جامع که تو

بازار هم کتابای خوبی هست .

50 تست تو 36 دقیقه .

خب به نظر شخصی من بهترین برنامه همون برنامه ایه که دکتر عمارلو گفتن .

البته با کمی تغیر .

بسته آموزشی

مبحث فصل ها
      اول زیست مولکولی 1 و 2 سال دوم +5 سال سوم + 1 ،2 ، 3 و8 پیش دانشگاهی
      دوم ژنتیک 5 ،6 ، 7 و 8 سال سوم + 5 سال چهارم
      سوم گیاهی قسمت های پایانی فصول 3 ، 6 ، 7 و 8 سال دوم + 9 و 10 سال سوم
      چهارم دستگاه های بدن و زیست جانوری 3 ( قسمت اول ) ، 4 ، 5 ، 6 ، 7 و 8 سال دوم + 1 ، 2 ، 3 ، 4 و 11 سال سوم
      پنجم متابولیسم 8 پیش دانشگاهی
      ششم چرخه ها 9 سال سوم + 9 ، 10 ، 11 پیش دانشگاهی
      هفتم متفرقه 3 ، 4 ، 6 و 7 پیش دانشگاهی

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      @saeedkh76 یکی از اون خفناس
      80 زدن در حیطه تخصص سعید عزیزه

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahidrotab نمایش پست ها

ادبیات 70%
      عربی 40%
      دینی 80%
      زبان 80%
      ریاضی 90%
      زیست ؟؟؟؟
      فیزیک 85%
      شیمی 85%
      اینا تازه درصدهای متوسطت هستش ؟؟ دمت گرم بابا , دورقمی رو شاخته که اینجوری
      کسی که میخواهد زنده بماند
      باید مبارزه کند
      و کسی که دست از مبارزه بردارد
      آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
      " آدولف هیتلر "

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کتاب کتاب کتاب الگو تست و تحلیل ان و وارد کردن نکات ان به کتاب و دوباره کتاب قوذت دادن خود ت ترکیب درست کن و مدام فصل ها را مرور کن طوری بعد بار n دوباره یک سری مطالب تازه پیدا کنی

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      البته دوست عزیز زیست رو بالای 80 زدن واقعا سخته بخصوص که سوالات قلمچی 70 درصد رو راحت میشه زد 10 درصد واقعا سخت ولی استاندارد است ولی اون 20 درصد اغلب سلیقه ای است طوری خود معلم های معروف مثل فرهادیان نمی تونه تحلیلش کنه .

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

ادبیات 70%
      عربی 40%
      دینی 80%
      زبان 80%
      ریاضی 90%
      زیست ؟؟؟؟
      فیزیک 85%
      شیمی 85%
      دادا شما زیستم صفر بزنی هر جا بخوای قبولی

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

ادبیات 70%
      عربی 40%
      دینی 80%
      زبان 80%
      ریاضی 90%
      زیست ؟؟؟؟
      فیزیک 85%
      شیمی 85%
      با احترام به نظر تمامی دوستان اما زدن 80 به بالا در زیست کنکور های اخیر امری مهال و به دور از ذهن هست
      امسال همه ی ما شاهد بودیم که حتی علی کرامت و گروه زیست شناسی ایشون ( که همگی از بزرگان زیست کنکر ایران هستند و سال ها تجربه ی تدریس دارند) در پاسخ کلیدی سوالات از 50 تا سوال کنکور94 داخل که ساعاتی بعد از اتمام کنکور روی سایت ها قرار گرفت 5 تا جواب غلط دادند یعنی حدود76 درصد ( اون هم کتاب باز + هم فکری + دور از شرایط جلسه ی کنکور) . حالا از یه دانش اموز چه اتظاری میشه داشت اونم در شرایط کنکور که باید 50 تا تست رو در زمانی حدود 35 دقیقه بزنه .

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      با احترام به نظر تمامی دوستان اما زدن 80 به بالا در زیست کنکور های اخیر امری مهال و به دور از ذهن هست
      امسال همه ی ما شاهد بودیم که حتی علی کرامت و گروه زیست شناسی ایشون ( که همگی از بزرگان زیست کنکر ایران هستند و سال ها تجربه ی تدریس دارند) در پاسخ کلیدی سوالات از 50 تا سوال کنکور94 داخل که ساعاتی بعد از اتمام کنکور روی سایت ها قرار گرفت 5 تا جواب غلط دادند یعنی حدود76 درصد ( اون هم کتاب باز + هم فکری + دور از شرایط جلسه ی کنکور) . حالا از یه دانش اموز چه اتظاری میشه داشت اونم در شرایط کنکور که باید 50 تا تست رو در زمانی حدود 35 دقیقه بزنه .
      حرفتون رو کاملا قبول دارم

البته دوتا از اون پنج تست مربوط به سوال فصل ایمنی بود که داخل و خارج داده بودن و خیلی مسخره بود

اما حرفتون تایید میشه

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن