خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

مشکل نوسان تراز

سلام . من ترازم خیلی نوسان داره ... مثلا یه آزمون میشم 6200 آزمون بعدی میشم 7015 بعدش میشم 6300 بعدش 6600 و.... چطوری میشه یه جوری ثابت نگه داشت تراز رو؟ و چطوری میشه ثبات پیدا کرد؟ یه آزمون عربی رو میزنم 15 درصد و زبانو 100 درصد آزمون بعدی عربی رو میزنم 100 و زبانو میزنم 40 درصد. یه آزمون شیمی میشه 50 یه آزمون دیگه 87 . تنها درسی که توش ثبات دارم زیسته که همیشه بین 70 و 80 میزنم .... راهنماییم کنین لطفا....

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط erfan.sadeghi نمایش پست ها
      سلام . من ترازم خیلی نوسان داره ... مثلا یه آزمون میشم 6200 آزمون بعدی میشم 7015 بعدش میشم 6300 بعدش 6600 و.... چطوری میشه یه جوری ثابت نگه داشت تراز رو؟ و چطوری میشه ثبات پیدا کرد؟ یه آزمون عربی رو میزنم 15 درصد و زبانو 100 درصد آزمون بعدی عربی رو میزنم 100 و زبانو میزنم 40 درصد. یه آزمون شیمی میشه 50 یه آزمون دیگه 87 . تنها درسی که توش ثبات دارم زیسته که همیشه بین 70 و 80 میزنم .... راهنماییم کنین لطفا....

با عرض سلام و وقت بخیر

چیزی که به ذهن من میرسه ، اینه که شاید برای یک آزمون درس رو خوب میخونین و تست میزنین و به تسلط می رسین ولی آزمون بعد در مورد درس دیگه ای این کار رو انجام میدین

شما باید بررسی کنین ببینین چی شده که یکباره عربی رو 15 میزنین .... آیا اون هفته خوب نخونده بودین ؟ .... تست نزده بودین ؟ .... نرسیدین درس رو مرور کنین ؟

به سوالات بالا جواب بدین تا بهتر راهنماییتون کنم

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پویا دقتی نمایش پست ها

با عرض سلام و وقت بخیر

چیزی که به ذهن من میرسه ، اینه که شاید برای یک آزمون درس رو خوب میخونین و تست میزنین و به تسلط می رسین ولی آزمون بعد در مورد درس دیگه ای این کار رو انجام میدین

شما باید بررسی کنین ببینین چی شده که یکباره عربی رو 15 میزنین .... آیا اون هفته خوب نخونده بودین ؟ .... تست نزده بودین ؟ .... نرسیدین درس رو مرور کنین ؟

به سوالات بالا جواب بدین تا بهتر راهنماییتون کنم
      نه کلا هر هفته حدود 35 -40 ساعت درس میخونم ... یه آزمون که 6200 آوردم حتی بیش تر از آزمونی خونده بودم که 7000 آوردم ... کلا تست زیاد میزنم ولی یه آزمون نتیجش خوب میشه یه آزمون بد.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نه کلا هر هفته حدود 35 -40 ساعت درس میخونم ... یه آزمون که 6200 آوردم حتی بیش تر از آزمونی خونده بودم که 7000 آوردم ... کلا تست زیاد میزنم ولی یه آزمون نتیجش خوب میشه یه آزمون بد.

درسته ..... حالا باید بررسی کنین که چرا گاهی درصدتون پایین میشه ...... آیا بی دقتی کردین ؟ .... زمان کم آوردین ؟ ....

البته اینم بگم ممکنه آدم ی جایی از کتاب رو بهتر بفهمه و در نتیجه بهتر به سوالات جواب بده .... مهم تراز شما در آزمون های جامع هست

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

درسته ..... حالا باید بررسی کنین که چرا گاهی درصدتون پایین میشه ...... آیا بی دقتی کردین ؟ .... زمان کم آوردین ؟ ....

البته اینم بگم ممکنه آدم ی جایی از کتاب رو بهتر بفهمه و در نتیجه بهتر به سوالات جواب بده .... مهم تراز شما در آزمون های جامع هست
      وقت که کم نمیارم اما نسبتا بی دقت هستم.. هر چی بررسی میکنم به نتیجه ای نمیرسم.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      وقت که کم نمیارم اما نسبتا بی دقت هستم.. هر چی بررسی میکنم به نتیجه ای نمیرسم.

حالا که وقت کم نمیارین ، سعی کنین تست ها رو با صبر و حوصله بیشتری پاسخ بدین .... البته ممکنه تا رسیدن به شرایط ایده آل ی مقدار زمان ببره

ولی شما الان سال دوم هستین و فرصت زیادی تا کنکور دارین .... پس در خونه هم وقتی تست می زنین ، سعی کنین این کار رو با تامل بیشتری انجام بدین

برای خودتون وقت بگیرین و در همون وقت به سوالات جواب بدین و نخواین که زودتر کار رو تموم کنین

ان شا الله به مرور زمان دقتتون هم بالاتر میره

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

حالا که وقت کم نمیارین ، سعی کنین تست ها رو با صبر و حوصله بیشتری پاسخ بدین .... البته ممکنه تا رسیدن به شرایط ایده آل ی مقدار زمان ببره

ولی شما الان سال دوم هستین و فرصت زیادی تا کنکور دارین .... پس در خونه هم وقتی تست می زنین ، سعی کنین این کار رو با تامل بیشتری انجام بدین

برای خودتون وقت بگیرین و در همون وقت به سوالات جواب بدین و نخواین که زودتر کار رو تموم کنین

ان شا الله به مرور زمان دقتتون هم بالاتر میره
      خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون
      به نظرم شما باید هربار که آزمون می‌دهید تحلیل آزمون بکنید که روش خاص خودش رو داره. با این کار هر مشکلی که داشته باشید در پاسخگویی به سوالات، دستتون میاد و می‌تونید اون رو در دفتر برنامه ریزیتون یادداشت کنید و بهش دقت داشته باشید تا اشتباهاتتون حالا چه تو ازمون چه تو برنامه ریزی یا ... حل بشه.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elm10 نمایش پست ها
      به نظرم شما باید هربار که آزمون می‌دهید تحلیل آزمون بکنید که روش خاص خودش رو داره. با این کار هر مشکلی که داشته باشید در پاسخگویی به سوالات، دستتون میاد و می‌تونید اون رو در دفتر برنامه ریزیتون یادداشت کنید و بهش دقت داشته باشید تا اشتباهاتتون حالا چه تو ازمون چه تو برنامه ریزی یا ... حل بشه.
      این کارو انجام نمیدم چون واقعا زیاد طول میکشه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      این کارو انجام نمیدم چون واقعا زیاد طول میکشه
      برای اینکه طول نکشه، شما اول کل سوالات ازمون رو از رو پاسخنامه تصحیح کنید بدون اینکه به پاسخ تشریحی ازمون کاری داشته باشید.
      یعنی یک دور از اول با پاسخنامه کلیدی تو سایت کانون، هر سوال رو کنارش مشخص کنید غلط زدید یا درست. (اگر با چند رنگ باشه بهتره اینطوری برای مرحله دوم چشمتون سریعتر سوال رو می گیره. من خودم سوالاتی که غلط زدم با قرمز ضربدر می‌زنم، با آبی "ن" یعنی نزده، با سبز تیک یعنی درست)
      بعد دور دوم اون سوالاتی که نزدید یا غلط زدید رو مشخص کنید علتش چی بوده. مثلا "بی دقتی"، "اشتباه محاسباتی"، "عدم تسلط علمی"، "ندیدن سوال" و... . اینا رو کنار سوال بنویسید.
      فکر نکنم زیاد وقت گیر باشه مگر در مواردی که سوال محاسباتی رو غلط زدید. از این سوالات هم معمولا تو فیزیک و ریاضی هستند.
      در نتیجه اگر سر سوالات وسواس الکی نداشته باشید و بعد از مشخص کردن علت هر سوال الکی سرش وقت تلف نکنید در آخر این دو مرحله میتونید به نتایجی برای خوندن بهتر برسید.
      این کارهایی که گفتم در حد دو ساعت بیشتر وقت نمی گیره (البته برای بررسی سوالات محاسباتی خب یک ساعت ممکنه بیشتر وقت بگیره بستگی به خودتون هم داره)

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چجوری سرعت تست زنیتو بالا بردی که زیاد تست میزنی؟؟؟؟؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RAHI نمایش پست ها
      چجوری سرعت تست زنیتو بالا بردی که زیاد تست میزنی؟؟؟؟؟
      اگه میخوای سرعت تست زنیت بره بالا اول تست آسون بزن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن