خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

بچه ها کمک (اختلاف بین تخمین رتبه گزینه دو و کانون)

بچه ها خواهش میکنم جواب بدین خیلی دچار استرس شدم من دیپلم ریاضی دارم میخوام تجربی شرکت کنم هدفم پرستاری دانشگاه لرستانه با معدل کتبی 16
      درصدایی رو که میخوام بزنم توی تخمین رتبه کانون همیشه میزدم تا 12 هزار میشد و دانشگاه لرستان تا 18 هزار قبولی داده ولی امروز اتفاقی رفتم گزینه 2 تخمین رتبه زدم همونارو ولی 35 هزار میشدم و با این رتبه در واقع هیچی نمیشه قبول شد تورو خدا کمک کنید چرا اینطوری شده؟؟؟؟ خیلی اعصابم خورد شده

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elhamdavoodi71 نمایش پست ها
      بچه ها خواهش میکنم جواب بدین خیلی دچار استرس شدم من دیپلم ریاضی دارم میخوام تجربی شرکت کنم هدفم پرستاری دانشگاه لرستانه با معدل کتبی 16
      درصدایی رو که میخوام بزنم توی تخمین رتبه کانون همیشه میزدم تا 12 هزار میشد و دانشگاه لرستان تا 18 هزار قبولی داده ولی امروز اتفاقی رفتم گزینه 2 تخمین رتبه زدم همونارو ولی 35 هزار میشدم و با این رتبه در واقع هیچی نمیشه قبول شد تورو خدا کمک کنید چرا اینطوری شده؟؟؟؟ خیلی اعصابم خورد شده
      اینقد دل ب این اعداد نده.....
      مثبت فک کن!!!

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا نا امید شدم احساس میکنم هیچی قبول نمیشم نکنه به خاطر معدله؟ یعنی انقد تاثیر منفی داره؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      واقعا نا امید شدم احساس میکنم هیچی قبول نمیشم نکنه به خاطر معدله؟ یعنی انقد تاثیر منفی داره؟
      قبلا تخمین رتبه بدون معدل رو میزدی؟
      .
      .
      اگه قبلا بدون معدل رو میزدی ..باید بگم که تاثیر معدل خیلی خیلی موثره
      .
      .
      .
      نگران نباش ترمیم معدل قضیش درست شده میتونی درستش کنی

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اره قبلا از تخمین رتبه کانون میزدم بدون معدل و به همون رتبه و اون درصدها دل خوش کرده بودم ولی الان با گزینه دو تخمین رتبه کردم که سوابق تحصیلی داشت من نمرات سال سومم رو وارد کردم
      ببخشید الان تاثیر منفی رو برداشتن یعنی چطوریاس؟ رتبه رو بدون معدل حساب کنم یا با معدل گیج شدم کاملا

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یعنی اینقد تاثیرش زیاده که رتبه رو 23 هزار جابجا میکنه؟؟؟؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اره قبلا از تخمین رتبه کانون میزدم بدون معدل و به همون رتبه و اون درصدها دل خوش کرده بودم ولی الان با گزینه دو تخمین رتبه کردم که سوابق تحصیلی داشت من نمرات سال سومم رو وارد کردم
      ببخشید الان تاثیر منفی رو برداشتن یعنی چطوریاس؟ رتبه رو بدون معدل حساب کنم یا با معدل گیج شدم کاملا
      خب کافیه این بار معدل بالا تو گزینه دو بزنی تا ببینی چقد فرقشه.... اینقدم حاشیه برا معدل نسازین.... کانون با گزینه دو..... تو همون سایت گزینه دو هر جفتشو امتحان کن!!!

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با توجه به اینکه دیپلم ریاضی دارم نمره ی زیست و زمین رو چند بزنم؟ صفر؟

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      با توجه به اینکه دیپلم ریاضی دارم نمره ی زیست و زمین رو چند بزنم؟ صفر؟
      اینا ک دست تو نیستن....
      تاثیرش برای شما ب جای 25 درصد 18 درصد میشه خب این اولیش و اینکه هر درصدی تو کنکور بیاری همون برای زیست و زمین حساب میشه....!!!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن