سلام دوستان خسته نباشید
این سوال خیلی سادس فقط به خاطر این که داره دوره میشه و خیلی ازش گذشته یه جایی برام خیلی مبهمه
اون قسمت که (a+3) رو تعیین علامت کرده چطور یکی از ریشه ها صفر شده در صورتی که باید کمتر از 0 بشه؟
سلام دوستان خسته نباشید
این سوال خیلی سادس فقط به خاطر این که داره دوره میشه و خیلی ازش گذشته یه جایی برام خیلی مبهمه
اون قسمت که (a+3) رو تعیین علامت کرده چطور یکی از ریشه ها صفر شده در صورتی که باید کمتر از 0 بشه؟
با سلام و خسته نباشید دوباره
من به این تعیین علامت پرامتر های a,b,c شک دارم چون من اینطور علامت ها رو پیدا کردم اما پاسخ نامه جواب دیگه ای داده
مثلا من گفتم 0>b و 0<c اما پاسخ نامه گفته 0<b و 0>c ! لطفا راهنمایی کنید!
حرفتون کاملا درسته اما میخوام بدونم روش من چرا غلطه
متوجه ام که c عرض از مبدا هست اما به قول شما a دارای ماکزیمم هست یا سهمی به سمت پایینه و از طرفی دو ریشه ی مثبت داریم پس s یا مجموع اونا بزرگتر از صفر هست حالا با احتساب این که a کمتر از صفره پس b- بزرگتر از صفر و نا مساوی اگر در یک منفی ضرب بشه دهانه نا مساوی تغییر می کنه پس b کوچکتر از صفره
همینطور ضرب یا p اون هم مثبت هست پس بزگتر از صفره و c بزرگتر از صفره!
غیر اینه؟ اگه اره چطور؟
ویرایش توسط Amdanial : 26 اسفند 1394 در ساعت 11:24
a که منفیه .... مجموع ریشه ها باید مثبته پس منفی b تقسیم بر a باید مثبت باشه .... چون a منفیه پس صورت کسر یعنی منفی b باید منفی باشه ( منفی تقسیم بر منفی میشه مثبت )
پس b مثبت به دست میاد .... از طرفی c تقسیم بر a هم باید مثبت باشه .... چون a منفیه پس c باید منفی باشه ( منفی تقسیم بر منفی میشه مثبت )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)