مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من رشته ام پرستاریهو و الان فارق التحصیل شدم

اگه میتونی با بعضی مشکلات و نگاهها کنار بیایی خب ادامه بده ولی اگه نه بشین دوباره بخون . که اونم من زیاد پیشنهاد نمیکنم.

ولی در مورد رشد و تعالی باید بگم بستگی به خودت داره .

من تو رشته پرستاری موفق به ساخت ترکیب گیاهی برای داروهای پوستی شدم. و الان دارم روی پروژ ه ی استنت قلبی کار میکنم.

ولی برای پیشرفتم بازم محدوم و الان میخام پزشکی بخونم

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط anghel نمایش پست ها
      من رشته ام پرستاریهو و الان فارق التحصیل شدم

اگه میتونی با بعضی مشکلات و نگاهها کنار بیایی خب ادامه بده ولی اگه نه بشین دوباره بخون . که اونم من زیاد پیشنهاد نمیکنم.

ولی در مورد رشد و تعالی باید بگم بستگی به خودت داره .

من تو رشته پرستاری موفق به ساخت ترکیب گیاهی برای داروهای پوستی شدم. و الان دارم روی پروژ ه ی استنت قلبی کار میکنم.

ولی برای پیشرفتم بازم محدوم و الان میخام پزشکی بخونم
      سلام . دوست عزیز از چه لحاظی فرمودین محدود محدود هستین ؟ میشه بیشتر توضیح بدین ؟

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ببین به فک اینکه بقیه چی میگن نباش به فکر این باش که خودت چی دوست داری
      اون کاریو که دوست داری حتی اگه بی ارزش ترین کار باشه وقتی داری انجامش میدی برات با ارزش ترین میشه و میتونی کلی توی اونکار پیشرفت کنی
      ولی وقتی یه رشته رو انتخاب میکنی که هیچ علاقه ای بهش نداری و با اکراه کاراتو انجام میدی نتیجه ی خوبی هم نمیگیری و در اصل زندگیتو میسپری دست بقیه

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Afsoon_chashman نمایش پست ها
      سلام
      خب همون طور ک از عنوان پیداس انتخاب میاد سر یکی از این دو!
      .من امسال 4امین سالیه ک پشت کنکورم.رشتم ریاضی بود معدلمم 10.خانواده ام مخالف مهندسی بود و منو نفرستادن

ب گفته یکی از اشنایان تجربی شرکت کردم ک برم پرستاری و استخدام شم.ب لطف خدا آزادشو قبول شدم!
      اما خونوادم منو نفرستادن بخاطر اوضاع مالی.امسالم موندم!!

از طرفی مثل همه در آرزوی پزشک شدنم از طرفیم خیلی قبولیش سخته! این روزا خیلی شل شدم! و دوباره دارم خودمو جم میکنم.من هرسال مامان بابام تا مرز طلاق میرن!! امسال ک دیگه آبروریزی خیلی بدی شد!! و من همش با خودم میگم باید پزشک شم ک شان اجتماعیمون یکم بالا بره از طرفیم مامانم میگه پرستاری ملی هم قبول شی باز جای شکرش باقیه!

اما همین شهریور امسال ک پرستاری قبول شدم خیلیاااا بجای تبریک منو مسخره کردن ک پرستاریم شد رشته....

خالم و مامانم میگن ب حرف مردم گوش نده...اما خب بلاخره ما هم توی این جامعه هستیم!خب اخه چراااا؟؟من وقتی این چیزارو میبینم خیلی ناراحت میشم.

بدتر از اون خود پرستارا هم از حرفشون ناراضین.
      اما خب خدایی ی پرستار هرچقدرم باکلاس و...باشه ی پزشک معمولی ک کنارش بشینه ...ارزش پزشکه ی چیز دیگس!!!

خلاصه با وجود همه اینا بازم تنبلیه ول کنم نبود ..تا اینکه توی اینستاگرام ی دکترو دیدم!!!دکتر آزاد فوق تخصص قلب تهران و.... با 32هزار فالور!منم ی مسیج بش دادم ک دکتر جان من با چ انگیزه ای این همه درس خوندی....انتطار داشتم یا اصلا جواب نده یا حداقل چندجمله بگه . اما ی جمله جوابمو داد واسم مثل ی انقلاب بود!!!

گفت : <<ب خودت بگو من باید ب رشد عالی برسم....>>

اولش گفتم ...چی گفته این چ بی معنی! اما بیشتر ک فکر میکردم بیشتر ب معنی جملش پی میبردم ....

رشدعالی یعنی موقعیت اجتماعی خوب ...رشد عالی یعنی از خودت راضی بودن...رشد عالی یعنی آینده خوب...رشد عالی یعنی مادیات گذراس و ارزش انسانو بالا نمیبره ...رشد عالی یعنی پزشکی!!!!

البته همه میگن پزشکی ک نمیتونی و....اما من تلاش خودمو میکنم ک خودمو پیدا کنم .چون بارها همچین چیزایی تو زندگیم پیش اومده و من وقتی ب خودم اومدم دیدم ک چقد انسان توانایی شکوفایی داره. .همه با استعدادیم اما تلاش وپشتکار نداریم .

امیدوارم ک همه با انگیزه و هدف و پشتکار پیش برن و ب رشد عالی برسن♡

دوس دارم شما هم نظرتونو بگین ک از دیدگاهتون بین پزشک و پرستار چقد اختلاف هست؟ فقط دیدگاه خودتون نه اطرافیان. و چقد ب پزشکی علاقه دارین
      ممنون ♡
      اختلاف که هست ولی هرکدوم مکمل کار اون یکیه وقتی صحبت میکنیم میگیم تیم درمان که شامل همه عوامل زحمت کش در حوزه سلامت میشه
      علاقه هم مسلما به قدری هست که داروسازی سراسری رو ول کردم بابتش دارم شهریه دانشگاه آزاد میدم

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظر منم برداشتتون از حرف اقای دکتر اشتباه بوده
      کی گفته رشد عالی یعنی پزشکی؟یعنی الان همه پزشکا خوشبخت و شاد و موفقن؟
      الان من میتونم چندتا دانشجوی پزشکی و یا خود پزشک رو بهتون معرفی کنم که از اشناها و اطرافیان منن ولی بخاطر سختیای این رشته ازش زده شدن و بیزارن از کارشون و ولش کردن رفتن دنبال یه کار دیگه
      فک نکن دیگه پزشکی قبول شدی خوشبخت ترین ادم روی زمینی و دیگه همه در های شادی و نشاط بر روی تو باز میشه
      رشد عالی یعنی پیشرفت تو حرفه ای که خودت دوستش داری شاید الان با خودت میگی اره من پزشکیو دوست دارم خیلی خوبه مردمو درمون میکنی همه هم بهت احترام میذارن موقعیت اجتماعی درجه یک ولی باور کن پاتو بزاری تو این رشته دستت میاد که علاقت کاذب بوده و از بس درسای سختش برنمیای

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بله متاسفانه تو جامعه ما پرستاری هنوز جایگاه خودشو پیدا نکرده و ! ولی ب نظرم اصلاااااااااااااااااااااا ا نمون چون افسردگی حاد پیدا میکنی ...ببین خواهر گلم دهن مردم همیشههههههههههه بازه ...بخوای ب حرف این و اون گوش کنیا ی وقت ب خودت میای میبینی خیلی چیزا رو از دست دادی ...اونجور ک خودت دوس داری زندگی کن ! کی گفته پرستاری رشته ی بدیه ! تو کشورای دیگ هزینه وسایل نقلیه عمومی برا اونا رایگانه و کلی خدمات رایگان دیگ هم دارن ولی متاسفانه این تو جامعه ما عه ک ب پرستار میگن امپول زن !!!!!!!!!!!!!!!!!
      خب اینک معلومه پزشکی جای خودشو داره ...
      ولی ی عزیز منو ی بار نصیحت کرد و ی چیزی گفت خدا خیرش بده همیشه حرفش تو ذهنمه ! میگفت :
      ببین اون کسی ک ازت ایراد میگیره یا کلا ی حرفی بت میزنه ببین اگه اون شخص ازت بالاتره یعنی از لحاظ اجتماعی و اینا و اگه ادم موفقیه حرفشو جدی بگیر و گوش کن ولی اگه نه از این گوش بشنو و از اون یکی در کن ! خیلی وقتا کمک کرد حرفش !
      اینم ی نیگا کن !
      img_20160419_133714.jpg

ببخشید طولانی شد !

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      واقعا رشته پرستاری عالیه خیلی از رشته های پیراپزشکی در آمد کمتر نسبت به پرستاری داره مثلا علوم آزمایشگاهی فوقش با یک شیفت کاری حقوق 800 تا 900 بگیر اما اگر پرستاری استخدام بشی حداقل حقوق ماهیانه 2 تا 3 میلیون درآمد داری من یکی از اقواممون سوپر وایزه سر پرستاره ماهانه 3تا 4 تومن در آمد داره

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط *Yousef* نمایش پست ها
      پرستاری مگه حمّالیه ک مسخرت میکنن؟؟؟؟؟ عجب آدمایی پیدا میشن
      مگه حمالی مسخره کردن داره

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط *Yousef* نمایش پست ها
      پرستاری مگه حمّالیه ک مسخرت میکنن؟؟؟؟؟ عجب آدمایی پیدا میشن
      دوست عزیز شما خودت به نوعی داری اونایی رو که پرستاری رو مسخره میکنن سرزنش میکنی درحالی که اگه دقت کنی خودتم داری حمالیو(کارگری) مسخره میکنی.در هر صورت من که فرقی نمیبینم دوتاش شغل شرافتمندانس.همین رفتار ها هست که همه فک میکنن هیچ شغلی غیر از پزشکی قابل قبول نیست.
      ویرایش توسط RAHI : 23 اردیبهشت 1395 در ساعت 14:03

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)