خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

معافیت تحصیلی مجدد یا ادامه آن ؟

سلام دوستان
      دوستان من متولد 74 و 2 سال با امسال از معافیت تحصیلیم استفاده کردم . حالا من از مسئول رشته دانشگاه پرسیدم که اگه انصراف بدم و دانشگاه جدید ثبت نام کنم مشکل دارم : گفت ادامه این معافیت تحصیلی رو دانشگاه جدید برات میزارن و معافیت تحصیلی فعلی شما هم 6 ساله هست . یعنی 4 سال تو دانشگاه جدید مهلت دارم ؟؟؟ قضیه چیه ؟!

2. Top | #2
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      سلام داداش
      هر چند بهتر بود سؤالتو اینجا مطرح میکردی، ولی خب! بگذریم...
      طبق تبصره1 ماده 35 قانون نظام وظیفه و استفاده از عبارت "تمدید" استفاده شده اینجور برداشت میشه که پس از انصراف و پذیرش در دانشگاه جدید، مجدداً برای رشه جدید مدت 6 سال به شما وقت داده بشه.
      برای اطلاع بیشتر با شماره 096480
      مشاوره نظام وظیفه تماس بگیرید.
      SaM019

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.ali نمایش پست ها
      سلام داداش
      هر چند بهتر بود سؤالتو اینجا مطرح میکردی، ولی خب! بگذریم...
      طبق تبصره1 ماده 35 قانون نظام وظیفه و استفاده از عبارت "تمدید" استفاده شده اینجور برداشت میشه که پس از انصراف و پذیرش در دانشگاه جدید، مجدداً برای رشه جدید مدت 6 سال به شما وقت داده بشه.
      برای اطلاع بیشتر با شماره 096480
      مشاوره نظام وظیفه تماس بگیرید.
      یعنی دوباره معافیت 6 ساله ثبت میشه ؟!! پس ایشون اشتباه میکردن که میپفتن ادامه معافیت تحصیلی درنظر گرفته میشه ؟

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      UP

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur100 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      دوستان من متولد 74 و 2 سال با امسال از معافیت تحصیلیم استفاده کردم . حالا من از مسئول رشته دانشگاه پرسیدم که اگه انصراف بدم و دانشگاه جدید ثبت نام کنم مشکل دارم : گفت ادامه این معافیت تحصیلی رو دانشگاه جدید برات میزارن و معافیت تحصیلی فعلی شما هم 6 ساله هست . یعنی 4 سال تو دانشگاه جدید مهلت دارم ؟؟؟ قضیه چیه ؟!
      با عرض سلام و وقت بخیر

با انصراف دادن و قبولی در دانشگاه جدید ، معافیت تحصیلی شما از نو صادر میشه

6. Top | #6
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur100 نمایش پست ها
      UP
      بله داداشم اشتباه کرده، منن از نظام وظیفه پرسیدم، گفتن بشرطی که در طی پنج سال مهلت قانونیت انصراف بدی و مدرک معادل(فوق دیپلم) نگیری معافیت مجددت باز هم 5 ساله صادر میشه
      SaM019

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.ali نمایش پست ها
      بله داداشم اشتباه کرده، منن از نظام وظیفه پرسیدم، گفتن بشرطی که در طی پنج سال مهلت قانونیت انصراف بدی و مدرک معادل(فوق دیپلم) نگیری معافیت مجددت باز هم 5 ساله صادر میشه
      یعنی بنده مشکلی ندارم ؟ ( واحدی تا به امروز پاس نکردم و 2 سال هست دانشگاهم ) ؟؟؟

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      UP

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن