[quote=meea499;756220][/quote ]
بله درسته .. منم چک کردم
با همین اطلاعات بود
در این حد دیگه خیلی زوره واقعا!!.....
[quote=meea499;756220][/quote ]
بله درسته .. منم چک کردم
با همین اطلاعات بود
در این حد دیگه خیلی زوره واقعا!!.....
ویرایش توسط MohadeseH_M5R : 24 اسفند 1394 در ساعت 00:48 دلیل: اطلاعات شخصی
بله درسته .. منم چک کردم
با همین اطلاعات بود
در این حد دیگه خیلی زوره واقعا!!.....[/quote]
حتی در حد جابه جایی 1 رتبه هم ناحقی و بی عدالتیه ........ چه برسه به این
به خدا اگه فرزند شهیدم باشه (که واقعا تک تک شهدا واسم محترمن) اینقدرش دیگه واقعا نامردیه اون دنیا حق الناسو از شهیدشم میگیرن اینا حق الناسو دارن دو دستی میدن آخه خدا مگه اعتقادات آدم میتونه رو علم تاثیر بذاره؟ خوبه خود خداش گفته تو ترازوی قیامت جوهر قلم از خون شهید سنگین تره![]()
بیگ بنگ و بیگ کرانچ در یک کلام
أَوَلَمْ یَرَ الَّذِینَ کَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ کَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا
آیا کافران ندیدند که آسمانها و زمین به هم پیوسته بودند و ما آنها را از یکدیگر باز کردیم ؟
یَوْمَ نَطْوِی السَّمَاء کَطَیِّ السِّجِلِّ لِلْکُتُبِ کَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِیدُهُ
روزى که آسمان را همچون در پیچیدن صفحه نامهها در مىپیچیم همان گونه که بار نخست آفرینش را آغاز کردیم دوباره آن را بازمىگردانیم
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
بقدی که نخونده پزشکی....
من که به هیچ عنوان اون سهمیه ای رو که قراره بجای من بره رو صندلیم بشینه نمیبخشم...
ظلم بزرگیه در حق بقیه واقعا
اونوقت میگن در راه رضای خدااا....
چه در راهی که در همه چیز سهمیه دارن...
ترجیح میدم نون خشک بخورم اما تمام پول من برسه به همینا و از ته دل میگم نوش جااانشون...وظیفمه این کار...
اما سهمیه دانشگاه واقعااا فاجعه است و بی انصافی
بابادلتون خوشه این تازه اولشه بعدکه بخواین واردبازارکاربشین تازه رانت بازی سهمیه بازی شروع میشه مثل همین اعضای هیئت علمی که میگن اولویت باایثارگرایانه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)