اردوی نوروزی..... هنوزم برا ثبت نام وقت داری.... اینجا ک از دوم تا دوازدهمه.... یا اصن میتونی خودت خونه بمونی بقیه رو بفرستی اردو!!![]()
اردوی نوروزی..... هنوزم برا ثبت نام وقت داری.... اینجا ک از دوم تا دوازدهمه.... یا اصن میتونی خودت خونه بمونی بقیه رو بفرستی اردو!!![]()
خونه ي ما هم تقريبا همين حالتو داره از الان هم مامانم باهام اتمام حجت كرده كه نري بشيني تو اتاق سرگرم درس شي مياي پيش مهمونا ميشيني .......مامان ما داريم.
زن عشق می کارد و کینه درو می کند
او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی...
-او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد...
-او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی...
-او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر....
-و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد...
مرسی از همه دوستان پس چندروز اول توی همون اتاق میخونم اگه دیدم بازم شلوغ بود خونه میرم کتابخونه در مورد سر وصدا زیاد نگران نیستم، به لطف خانواده گرام به موسیقی بی کلام عادت کردم، همون رو پلی میکنم و میخونم
فکر کنم مسجد بهترین گزینس...
خونه خالی چیه باو ترس داره من و دوستم یه شب رفتیم درس بخونیم خونه عمش اینا هیشکی نبود،ساعت 3 شباز ترس صدایی که اومد زنگ زدم اومدن دنبالمون
منم مشکل شما رو دارم...
تازه کتابخونه ها هم که زود تعطیل میکنن کاش 24 ساعته بودن||
ویرایش توسط nzn : 23 اسفند 1394 در ساعت 17:41
نه بابا کجا ترس داره خب شما دخترا طبیعیه بترسید خخخخ.اما هیچی مث خونه خالی خوب نیست واسه درس.به حول قوه الهی خانواده رو راضی کردم رفتن اصفهان تا 12 عیدم نمیان
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ویرایش توسط Pixie_g : 23 اسفند 1394 در ساعت 20:24
فقط خدا کنه ادم درررررررررسسس خووووون باشه بابای منم بزرگ فامیله دوروز عید را نمیتونم درس بخونم قبل عید به صورت دیوانه وار درس میخونم تا عید جبران بشه در ضمن مهمون ساعت مشخصی میاد مثلا ساعت یازده ظهر تا چهار فکر نکنم کسی بیاد اون موقع بخونید خوب !!!! صبح ها هم قبل هشت هیچ کس نمیاد ! شش بیدار شو عامووو!!!
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
هشت صبح؟؟ من پسرعموی بابام پارسال 6 صبح اومد عیددیدنیتا ساعت 6 ونیم فقط بابام ازشون پذیرایی کرد (بیچاره فکر کرده بود میخواد بره مطب)
با اهنگم سعی کن درس نخونی عادت میکنی همیشه ی چیزی باید گوش بدی و درس بخونیبعدم این اولاش عادت نداری نمیتونی بخونی
من با گوشی خلبانی موافقم تو هم برو هلی کوپتریشو بخر
![]()
اگه خونتون حیاط داره برین تو حیاط درس بخونین. یا تو تراس .
سرنوشت همیشه سر وقت نمیاد سراغمون
اگه چیزي به اسم سرنوشت وجود داشته باشه
دقیقا تو دراماتیک ترین لحظه زندگي و خیلي تصادفي برامون اتفاق میفته
براي همین بهش میگن سرنوشت یه اسم دیگه هم داره و اون زمان بندیه
اما آخرش فهمیدم سرنوشت و زمان بندي هیچ کدوم تصادفي نیستن ، اونا نتیجه انتخاب های ساده و مصمم خودِ مان که می تونن معجزه کنن
جدي بودن ،تصمیم گیري بدون تردید
-زمان بندي یعنی همین!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)