به احتمال زیاد این مطلب کاهش وزن 21گرمی انسان بلافاصله پس از مرگ که توسط بعضی محققان از آن به خروج روح از بدن تعبیر شده،توی مجله علمی دانشمند نوشته بود.البته چندین سال قبل .برای همین شماره مجله و سال انتشارش دقیق یادم نیست.حتی توی یک ماهنامه سینمایی هم نوشته بود که فیلمی در سینمای آمریکا ساخته شده با نام 21گرم.که البته خودم به شخصه ندیدمش ولی توی اون ماهنامه سینمایی اشاره شده بود که مضمون فیلم درباره خروج روح از بدن پس از مرگ انسان هست.
ویرایش توسط Armaghan : 19 اسفند 1394 در ساعت 21:39
بسم الله
این مدلیشو دیگه نشنیدم !
کی میگه روح فیزیکیه؟ مادیه؟؟
اگه اینطوری باشه پس بحث معنوی امکان وجود اخرت و ...چی میشه؟؟
از نظر علمی روح حتی در حد یه احساس مثل ناراحتی هم مادی نیست!! چون وقتی شخص ناراحت میشه درواقع مغزه ک اینکارو انجام میده ناقل عصبی ترشح میکنه و.../ حالا وقتی این مغز بعد مرگ میمیره یعنی کل وجود مادی انسان . چطور روح همیشه زنده می مونه؟
یک جسم فیزیکی نمیتونه پاسخگو باشه
من این متنو اصلن هضم نمیکنم!
به هر حدیثی نمیشه اعتماد کرد
ویرایش توسط Fatemeh2Net : 20 اسفند 1394 در ساعت 07:46
اگه روح به زعم شما حتی در حد احساس ناراحتی هم مادی نیست،پس درعالم برزخ که مثل قیامت معاد جسمانی هنوز رخ نداد و فقط روح انسانها درآنجا حضور دارد،چگونه روح اموات دچار عذاب یا مشمول شادی و آرامش میشوند؟حالا در قیامت کبری میگیم جسم هم با معاد جسمانی به روح ملحق میشه ولی در برزخ که فقط روح است و بس.چطور میتوان با استدلال شما ،مبنی براینکه درک احساسات مثل ناراحتی با مغزمادی و بخاطر ترشح ناقلهای شیمیایی فقط انجام میپذیره و نا مربوط به روح انسان هست ، رنج و لذت روح در عالم برزخ را توجیه نمود؟
ضمن اینکه بنده درپست اول هم گفتم این یه تحقیق هست که صحت و سقم اون رو نمیدونم .ولی زیبنده هم نیست که هر نظری را نمیتوانیم بقول شما هضم کنیم یا مدرک کافی برای پذیرشش نداشته باشیم، به گوینده اش با ادبیاتی مانند بازهم بقول شمادر پست اولتون:محققان غلط کرده اند،توهین کنیم.بهرحال تعداد زیادی اجساد با جنسیت و وزن و سن گوناگون در این آزمایش مورد بررسی قرار گرفته اند و تشابه معنادار کسری 21گرم در همه آنها بدون استثناء، لااقل اندکی میتونه تامل برانگیز باشه.یادمون باشه زمانی گالیله را به جرم اینکه میگفت زمین به دور خورشید میچرخه محکوم به کفرگویی کردند چون در انجیل این مطلب نبود لذا کشیشان میگفتند زمین مرکز عالم است و هرکه جز این بگوید کافر و مستحق سوزانده شدن هست.گالیله از ترس جان حرفش را پس گرفت ،اما زیر لب گفت ای زمین تو همچنان دور خورشید میگردی حتی اگر من اجبارا انکار کنم.و قرنها بعد سفینه ها و تلسکوپهای فضایی نظریه گالیله را به اثبات رساندند.
کاش حداقل کامل مطالعه می کردید،
این شخصی که این کار رو انجام داده روی ۶ نفر این آزمایشو انجام داده ۴ نفر هیچ تغییری مشاهده نکرده و یک نفرشون وزن از دست داده و بعد وزنش بیشتر شده و تنها یک نفر از این اشخاص ۲۱ گرم وزنش کم شده.بر اساس فضای نمونه به این کوچکی سعی کرده تئوری بده.تازه رو سگ هام این آزمایش رو انجام داده چون تغییر وزنی مشاهده نکرده گفته حتما اینا روح ندارند.کلا اصلا چیز علمی نیست چون علم با چیزی سرو کار داره کا بتونه قابل آزمایش باشه و توجیح های خیلی بهتری برای این ۲۱ گرم وجود داره تا روح انسان.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
ویرایش توسط The Darwinian : 21 اسفند 1394 در ساعت 06:34
چه فرقي داره جسد چي ميشه ما كه مرديم چه سالم بمونه بزارنش تو تابوت طلا چه تو ارچه و زير خاك تفاوتي نداره
بيشتر نگران روحمون باشيم
فعلا هم كه بر اساس محاسبات تفريحات عادي و روزانه م كه كلا چندهزارسالي تر جهنم بمونم![]()
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)