نوشته اصلی توسط
afshar
تاثیر مستقیم یا مثبت معدل ؟؟؟ !!!
تکلیف ترمیم نمرات نهایی در خرداد 95 چه می شود ؟؟ !!
اگر معدل با تلاش مسئولان و فرهنگیان و تقلای کنکوری ها به تاثیر مثبت خودش برگرده که خیلی عالی میشه و دیگه کسی احساس بد راجب گذشته خودش و کم کاری هایی که باعث شد تا معدل بیاد پایین نداره
اما با این فرض هم به قضیه نگاه کنیم که همان طور که در تابستان 94 اعلام کردند معدل کتبی نهایی سوم امسال برای کنکور 95 ، 25% تاثیر مستقیم داشته باشد و 5% هم تاثیر مثبت 4 درس نهایی چهارم دبیرستا ؛ دیگه نه دیوان عدالت اداری و نه جلس و سنجش به جان هم نیفتند و پای این جلسه و اون جلسه و کشمکش در فضای آموزش کشور باز نشود
مگه من و شما همان هایی نبودیم که با شنیدن اخبار از طریق سایت سنجش پذیرفتیم معدل کنکور 95 مستقیم است ؟ حال هم بیایم و با همین نیت به فکر درصدهایی بهتر در کنکور باشیم
بیایم این 90 روز را بیش از پیش تلاش کنیم و به این فکر نکنیم که چه بلایی می خواهند سر معدل کنکور 95 بیاروند
آخر من و شما نوعی که قانون گذار نیستیم و مجبور به پذیرش استنادات بالا دستی هستیم
پس اگر مثبت شد بهتر .... اگر هم همین که الان هست مستقیم باقی ماند بیایم ما درس مان عالی بخوانیم تا پشیمان و شرمنده از عملکرد این 3 ماه نشیم
از نظر من هیچ وقت توازن بهم نمی خوره و کنکور مهمترین فاکتور سنجش برای ورود به دانشگاه هست و نگران نمرات کم معدل نباشین و فقط تلاش کنید تا درصدهایی بهتر داشته باشین
چون درصد بهتر بدست آوردن کاری هر کسی نیست و اگر شما فقط قدری از بقیه بهتر باشی حتما می توانی جبرانش کنی راحت و میشه کلی مثال زد از بچه هایی که درصد بالا داشتند و معدل بد کنکور سال 93 جبران کردند .
راستی این حرفمان هم سبز شد دیروز .... ( پاسخ به پرسش ها و ابهانات ترمیم معدل پست اخیر سایت )
فارس نیوز : ترمیم معدل سال 95 ( خرداد و شهریور و ... ) هم برای کنکور 96 نمرات نهایی تغییر میده و اگر خرداد از وقت جمع بندی خودت بزنی و نمرات کم را ترمیم کنی برای کنکور 1395 تاثیر نداره و همان کد سوابق تحصیلی قبلی که داشتی از بهمن موقع ثبت نام و همان نمرات ملاک است ..l