سلام
دوم تجربی هستم و توی آزمون های کانون همیشه زیست کم میزنم . کتاب خیلی سبز دارم ولی خیلی برام خسته کننده است مثلا باید دوتا صفحه توضیحاتش خوند تا به نکته ای برسم . به نظرتون الگو بهتر نیست بخرم؟
سلام
دوم تجربی هستم و توی آزمون های کانون همیشه زیست کم میزنم . کتاب خیلی سبز دارم ولی خیلی برام خسته کننده است مثلا باید دوتا صفحه توضیحاتش خوند تا به نکته ای برسم . به نظرتون الگو بهتر نیست بخرم؟
ویرایش توسط alikeshavarz466 : 09 اسفند 1394 در ساعت 18:14
من همینجور بودم سبز خستم میکرد رفتم سبزمو فروختم و الگو خریدم
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
دوست عزیز زیست درسیه ک به تنهایی از یک منبع نمیشه ازش بهترین استفاده رو برد
به نظر من گاج نقره ایی به همراه یادگیری کامل خط به خط کتاب و کتاب همایش د.ک عمارلو میتونن موثر واقع بشن![]()
زیست عشقه عشققققققققققق(دیوونه هم خودتی) برای زیست: دوتا هایلات میخایی با یه مداد اول یه دور چشمی مبحثی رو که میخایی بخونی یه نگاه گذرا کن ببین اصلا چی هست؟چی میخاد؟ بعدش بشین ودقیق بخون همه ی نکاتو بکش بیرون تصاویرو بخون نکاتی که خودت فهمیدی کنارش بنویس با یه هایلات قیدهارو مشخص کن با یکی دیگش کلمات وعبار های مهم خلصه نویسیییییییییییییییییی اصلا به هیچ وجه تست همم فقط الگو نکاتشو هم بنویس کنار کتابت اول متن کتابو بخون بعدش بیا نکات دراخر تصاویر
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
ویرایش توسط parnia-sh : 09 اسفند 1394 در ساعت 23:06
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)