یه سیاستمدار که تونسته باشه برای ملتش که همیشه رنج و سختی دیدن آرامش بیاره
واسه خودم چیزی نمی خوام
یه سیاستمدار که تونسته باشه برای ملتش که همیشه رنج و سختی دیدن آرامش بیاره
واسه خودم چیزی نمی خوام
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
50 سالگی با 20 سالگی یا سن دیگه فرقی نداره .مهم رضایت از دیروزته.....من اون موقع کنار یه پنجره .....هوای پاییزی ..........نگام به برگای خشک خونس......و منتظر زنگ بچه هامم.............چه فانتزی خدا![]()
اسم تایپیک دیدم ناخوداگاه یاد یک شعر افتادم: دی
نمی خونمش کع منشوریه
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
1- زندگی من که شکر میخوره اگه بخواد انقدر کش بیاد !
2- اون موقع من یه فعال اجتماعی ام با سابقه ی زندان
البته زندان سیاسی نه،زندان به علت چاقو کشی
3- اون موقع بچه م داره کنکور میده منم دهنشو سرویس نمیکنم
4- اون موقع من از ایران رفتم![]()
^______________________^
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
دوست دارم کنار اونی ک دوستش دارم شمعمو فوت کنم...تو رشته و کارم موفق بوده باشم..کلا از دیروز و گذشته خودم راضی باشم...عاقبت بخیری رو ب وضوح ببینم...
دوست دارم 50 سالگی مرض قند نگیرم تابتونم کیکمو خودم بخورمدیگه پیریه و هزار جور درد و مرض
!!!!!!
دوست دارم قبل 50 سالگی کارخونه داروسازیم را توی فرانسه بزنم حالا اگه شد یکی هم کانادا میزنم!!!! دوست دارم بچه هام دوقلو باشن اسمهاشونم میگم ! اگه دوتا پسر شد ارسلان و اردلان یا کامیاب و کامران!!!! آگه دوتا دختر شد ارغوان و ارمغان اگه یه دختر شد یه پسر عرفان و عرفانه !!!!اگه یه قلوشد اسمهارو یکی دیگه انتخاب میکنه!!!!
دلم میخاد پی اچ دی داروسازیمو از دانشگاه کشور فرانسه بگیرم !!!! تا اون موقع بچه هام ازدواج کردن و من هفت تا نوه دارم شایدم بیشتر فکر کنم قبل 50 سالگی تایلند زندگی کنیم ولی برای تولد50 سالگی میام ایران چون میخام ایران بمیرم همون جایی که بهش تعلق دارم
نمیدونم تا قبل از 50 سالگی میتونم عضو تیم مدیریت انجمن بشم یانه![]()
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
کنار اونی ک دوستش میدارم زندگیمونو کنیم
ب هدفم رسیده باشم
ی پسر و ی دختر داشته باشم دو تاشونم بچه های خوب (اسمشم هر چی خانوم بگه همونه)
دیگه چیزای مادی هم ک سر جاش خودش
و آدمی باشم که آرمان هایی که دارمو وقتی ب هدفم رسیدم فراموش نکنم که مطمئنم نمیکنم از جملش کمک ب بچه های محک حتی بعضی وقتا برم پیششون
خیلی ارزوها و آرمانا دارم
خدایا کمکم کن بهشون برسم
دوس دارم زیر 50 سالگی بمیرم...حالا اگه هم نمردم دوس دارم ایران نباشم وی زندگی اروم داشته باشم..دوس دارم اصلا بچه نداشته باشم یا 3 تا داشته باشم... همه هنرمند!!![]()
<br>
1. مدال طلای توردفرانس توی اتاقم آویزوون باشه .
2. تونسته باشم تمام گناهام رو ترک کرده باشم.
3. مدیریت بزرگترین مرکز فرهنگی ایران رو داشته باشم .
4. خدای جامعه شناسی باشم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)