خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تاریخ و آمار و چی کار کنم؟؟؟؟

سلام دوستان
      امسال امتحان نهایی دارم و خیلی برام مهمه که معدلم مثله ترم اولم نشه البته اونو بنا به دلایلی نتونستم خوب بخونم...
      از وقتی که ترم دوم شروع شده همش دارم میخونم ولی من برعکس خیلیا به جای اینکه مشکلم تو درسای تخصصی باشه توی تاریخ و آمار میلنگم و خیلی براش وقت تلف میکنم و میخونمشون ولی باز نتایج دلخواهمو به دست نمیارم.ولی نصف همین وقتو به زیست میدم نمرم خیلی هم خوب میشه....به نظر شما با این دوتا چی کار کنم که معدلمو نکشن پایین؟[emoji45][emoji52]

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اینا که جز معدل کتبی نهایی نیست.خدایش میشینی تاریخ می خونی؟؟؟؟؟تو تاریخ 10شو یا حتی امار بعد واقعا آمار اسونه. در هر حال اینا داخلین نه نهایی واصلا تو کنکور تاثیری ندارن. بازم میگم وجدانا تاریخو می خونی!؟؟؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lili96666 نمایش پست ها
      اینا که جز معدل کتبی نهایی نیست.خدایش میشینی تاریخ می خونی؟؟؟؟؟تو تاریخ 10شو یا حتی امار بعد واقعا آمار اسونه. در هر حال اینا داخلین نه نهایی واصلا تو کنکور تاثیری ندارن. بازم میگم وجدانا تاریخو می خونی!؟؟؟
      وااای تاریخ منو کشته[emoji22] [emoji23] آمارم همش کنکوری و مفهومی کار میکنه تست کنکور آمار بهمون درس میده...خوبه ها ولی نه انقدر که وقتمونو صرف اون کنیم.تاااااریخ میخونم[emoji20] [emoji30] [emoji31] [emoji26] [emoji27]

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      حالا امار به کنار .ولی تاریخ نخون ولش کن خله دبیره. ما دبیر تاریخمون سوالا ترم اخر دادوقتتو نزار واسه این درسای مسخره اخه تاریخ کی می خونه خخخخ

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حالا امار به کنار .ولی تاریخ نخون ولش کن خله دبیره. ما دبیر تاریخمون سوالا ترم اخر دادوقتتو نزار واسه این درسای مسخره اخه تاریخ کی می خونه خخخخ
      وااای چه خوبه معلمتون.معلم ما جو گیر شده[emoji4] [emoji4] [emoji4] واقعا مسخرست....[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      جو گیر بشه اهمیت نده.والا اون تاریخی که من دیدم از زیست سوم سخت تره بخوای کلشو بخونی خوذانی بشین تاریخ بخون.

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      همه دبیرا که مثل دبیر تاریخ شما نیستن که سوالات خرداد رو بدن به بچه ها

تاریخ رو حداقل به اندازه ای که بشه نمره قبولیش رو گرفت باید خوند ، شما تاریخ معاصر به اون سنگینی رو نخونی عمرا بتونی با اطلاعات عمومی نمره 10 بگیری و همین درس مسخره کل زحماتت رو باد هوا میکنه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)