دوستان بنظرتون این تخمین رتبه گزینه 2 درسته چون من منطقه3 با میانگین اختصاصی 35 و عمومی 50 وزمین 40 رتبه2000 وبا زمین صفر4500 مینویسه
دوستان بنظرتون این تخمین رتبه گزینه 2 درسته چون من منطقه3 با میانگین اختصاصی 35 و عمومی 50 وزمین 40 رتبه2000 وبا زمین صفر4500 مینویسه
سلام صبحتون بخیر
میتونم به راحتی بگم آره !
خودم به چشم دیدم همون چیزی که گزینه دو گفته بود شد رشته تحصیلی
کاملا جدی میگم
حالا که تو دل بــُردی وُ من غیـــرتِ محضـــمیادت نــرود وعــده یِ ما حُجب و حیــا بودبــی شوخی اگر دلـــبر و عشقـــم تو نبودیدنیایِ من وُ آخرتمــــ رویِ هـوا بود!
زمین توی گزینه دو ضریب شونصد داره .هیچ چیز مثل کنکور نیست و گزینه دو هم چرتو پرتی بیش نیست (تخمین رو منظورمه)
به نظر من درست نیست چون معدل 19 رو 200 تا جابه جا میکنه
مثلا اگه کسی معدلش 20 باشه و با درصداش رتبه 250 رو بیاره معدل 19 با همون درصدا رتبه 450 رو میاره منطقه 3 ریاضی
و یا حتی اگه کسی معدل 20 باشه و با درصداش رتبه بین 80-90 روبیاره معدل 19.75 رتبه 90-100 رو میاره منطقه 3 ریاضی
در حالی که فردی ( اسمشو یادم رفته ولی در همین انجمن اسمش آورده شده) در کنکور 94 با معدل 10 رتبه 600 منطقه 1 ریاضی که معادل با 50 منطقه 3 هست رو آورده
درصداش هم خوب بود ولی در تخمین رتبه گزینه 2 برای این رنج رتبه با همچین معدلی باید درصدات خیلی خیلی بالا باشه
درضمن این فردی رو که میگم پشت کنکوری نبوده
شما خودتون میگید تخمین
پس نباید به واقعیت نزدیک باشه .
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
نمیدونم چجوری واسه شمااینجوری شده!
ولی درصدی ک میزنیدمطابق بادرصدی هس که سال گذشته زده شده ورتبه ای که بهتون میده رااورده
پس یعنی شمابابچه های کنکورسال گذشته مقایسه میشیدنه امسال پس خیلی دقیق نیس
ولی تاحدودزیااااااااااااااااا اااادی قابل اعتماد
موفق باشید
من صوابق تحصیلیمو وارد کردم رتبه مورد نظرموهم واردکردم فقط درصدای عمومیو برام اورد یعنی چی ینی تخصصیو صفر بزنم عمومی هارو همون درصدایی ک نوشته رتبم ۲ هزار میشه؟؟؟؟؟
مونده به روحیات سایت دیگه ناراحت باشه شاد باشه یا بی تفاوت ...که تو مورد اخر درست تر میگه
یه نوع درصد رو تو دو روز مختلف زدم 3-4 هزار تا اختلاف داشت تو رتبه
ببین من پارسال گزینه 2 بودم واسه من که اصن درست نبود به نظر من اصلا تخمین رتبه اونم برای ازمونای مبحثی خیلی جالب نیس مثلا تو یه ازمون میخونی میده 1000 یکیو نمیخونی میده 8000 برا خودم دقیقا پارسال اتفاق افتاد کلا اگه واسه ازمونای جامعش تخمین بزاره بهتره... یعنی اگه رتبه خوبی بهت نداد خودتو ناراحت نکن و اگه رتبت خوب شدم خیلی خوشحال نباش کار خودتو بکن ....واسه من که اینجوری شد
رها چو برگ خسته در باد🍃
نمی دونم والا منم یه بار همینطوری اومدم نمره نهایی و درصد میانگین مال آزمونام رو داد نوشته بود رتبه هفتصد تا هشتصد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)