عزیزم کنکور صدای قلب و ... نیست کنکور خوب درس خوندن و مسلط شدن بعضی چند ساله مسلط میشن و بعضی چند ماه که هردو اینا در صورتی که نتیجه بگیرن معلوم میشه . این حرف ها به هیچ دردی نمیخوره این حرف ها رم بزار در کوزه ابم بهت نمیده بگیر بخون و مسلط شو تا نری سر کنکور و نتیجه ات نیاد نمیدونی چی میگم من خودم دو سال پشت کنکور بودم الانم انصرافی ارشدم دارم بهت میگم
کنکور یعنی فهمیدن و مسلط شدن
سلام آبجی
یه سری ها بیجا میکنن کسی رو مسخره کنن این از این
ج 1 ـ قطعاً میتونی ، حتی میتونی رتبه خیلی بهتری هم بیاری ، نمیخوام الکی امیدوارت کنم و جو بدم از طرفی هم نمیخوام ناامیدت کنم چون همچی به خودت بستگی داره ، اگه بخوای و برای رسیدن به این مهم تلاش کنی قطعاً میتونی و میشه ، به حرف های پوچ و تو خالی هم توجه نکن
ج 2 ـ به نظرم الان فرصت هست که همه درس ها رو بخونی از الان به فکر حذف کردن درسی نباش ، واقعاً ضرر میکنی ، عمومی ها جزء دروس هستند که راحت میتونی بالا بزنی و زیاد وقت گیر نیستن مخصوصاً عربی و زبان
بازم تأکید میکنم خواستن توانستن است به شرطی که واقعاً واقعاً بخوای
به امید موفقیتتون
یاعلی(ع)
به همین برکت اگ روز قبل کنکورم این تایپیک بزنی
باز 4 نفر پیدا میشن بهت امید بدن و مسخرت نکنن
خلاصه کسی بهت نمیخنده خیالت راحت
دفعه بعدی که تایپیک زدی برای استارت مجدد ، اسم تایپیکت اینجوری نزن : دی
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
ایا همه معدل 20ها رتبه میشن؟نه اونا که خوب درسارو بلد بودن....کنکور یعنی انگیزه یعنی با انرژیت درو دیوار بهم بدوزی...منظور از صدای قلب اینه که ایمان راسخ پیدا کنی...
صدای قلب یعنی ایمان به هدف یعنی اینکه من شک ندارم میشه به عشق اینکه پزشک شد شبارو تاصبح درس بخونم...هرکسی از رو سوادش به یه چی میگه جوک اگه این حرفا جوکه بهش بخند ....
غیر ممکن نظر کسی هست که نتوانسته
این از این نکته دوم اینکه اونا به اندازه شعورشون حرف میزنند پس نباید انتظار زیادی داشت از کسایی که میان و بی احترامی میکنند البته واسه من که مهمه نیس چون توی همین تایپی چند نفر بودن که واقعا بهم کمک کردن و من مننونم ازشون که خودشون میدونن کیا هستن و بعدم رتبه پنج هزار بدست آوردندنیه این شعار نیست
درسته رتبه زیر هزار نمیده آورد که همینم بعضی ثابت کردن که میشه ولی رتبه پنجم هزار که دیگه چیزی نیست
پس موفق باشید همگی
من بلد نیستم چطور تایپیک رو میبندند وگرنه حتما این کارو میکردم ۱
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)