خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

بی قانونی محرز وزارت بهداشت در منع تحصبل مجدد در رشته های پزشکی

دوستان وزارت بهداشت صورت مساله را پاک کرد و در اقدامی خیل عجیب و مبتدیانه !!!حق ورود دانش آموخته گان تحصی رایگان در دوره کارشناسی را در دوره های روزانه و رایگان ممنوع اعلام کرد!!!!!!!!!!!
      دوستان عزیز در تاریخ 22 دی 94 دیوا رای داده در شکایت فردی که داروسازی قبولشده سال 94 و گفته که گرفتن شهریه از کسانیکه لیسانش خونده اند و یکبار دیگه پزشکی قبولشده اند باطل هست و در طی همین رای هم اعلام داشته است که
      متن رأی شماره 9210090905800734 هیأت عمومی نیز به قرار زیر است:
      " با توجه به این که مطابق ماده 7لایحه قانونی اصلاح مواد 7 و 8 قانون تامین وسایل و امکانات تحصیل اطفال و جوانان ایرانی مصوب سال 1358، تحصیل در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی داخل کشور به صورت رایگان و در قبال تعهد خدمت برابر مدتی که از تحصیل رایگان استفاده کرده اند مورد حکم مقنن قرار گرفته و پرداخت شهریه در فرضی اعمال می شود که کسی مایل به تحصیل رایگان نباشد و در سایر قوانین دلیلی بر محدودیت تحصیل رایگان در مراکز آموزش عالی فقط در یک مقطع وجود ندارد

این هم لینک رای دیوان عدالت در سایت خودش که در پایین گذاشته شده.
      دوستان این عزیزی که این رای را گرفته یک فرد کاملا عادی و معمولی بوده که به حق خودشون آگاه بوده اند..این کار وزارت بهداشت کاملا خلاف قانون هست./

http://divan-edalat.ir/show.php?page=ahoshow&id=9856

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگر به دیوان عدالت اداری شکایت کنین دوباره این مصوبه رو باطل خواهند کرد.
      دولت فعلی هم کمی بعیده که مصوبه دیوان رو اجرا نکنه و قانون گریزی کنه. البته به شرطی که دانشجوها پیگیر حق خودشون باشن

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      بالاخره خلاف قانون هست یا نیست برای همه هست...بعدم به دیوان عدالت اداری هم شکایت کنین دست کم دو سال طول میکشه که رایشون رو صادر کنن...به نظر من کار خوبی کردن اتفاقا...دیگه لیسانسه ها هم شورشو داشتن درمیاوردن همه هجوم اورده بودن به رشته ی تجربی و پزشکی و....این طوری که نمیشه...به اندازه ی کافی تو رشته ی تجربی رقابت شدیده...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      بالاخره خلاف قانون هست یا نیست برای همه هست...بعدم به دیوان عدالت اداری هم شکایت کنین دست کم دو سال طول میکشه که رایشون رو صادر کنن...به نظر من کار خوبی کردن اتفاقا...دیگه لیسانسه ها هم شورشو داشتن درمیاوردن همه هجوم اورده بودن به رشته ی تجربی و پزشکی و....این طوری که نمیشه...به اندازه ی کافی تو رشته ی تجربی رقابت شدیده...
      اتفاقا طول نمیکشه
      در همین رای دیوان نوشته است که
      هر گاه مراجع مربوط مصوبه جدیدی مغایر رأی هیأت عمومی تصویب کنند، رئیس دیوان موضوع را خارج از نوبت بدون رعایت مفاد ماده 83 این قانون و فقط با دعوت نماینده مرجع تصویب کننده، در هیأت عمومی مطرح می نماید.»

نوشته چون قبلن هم را یدادیم وخلاف قانون عمل کردند ما اصلا این موضوع را بدون نوبت رسیدگی کردیم
      و این آقا آبان ماه شکایت کرده اند و دی ماه جواب قطعی گرفته اند و حداکثر 3 ماه طول کشیده است.
      مطمئن باشید که طولی نمی کشد .چون خود دیوان قبلا را یصادر کرده است و وزارت بهداشت اومده صورت مساله را پاک کرده است.
      و قانون حرف اول را می زند و در ثانی اصلا با همین مصوبه هم میشه گفت که کارشون خلاف قانون بوده حتی!!!!
      ثالثا مهم فقط و فقط قانون و نه نظرات شخصی ..یک نفر فرد معمولی به حقوق اش آگاه بوده و با همین شکایت ساده تونسته حق اش را بر اسا قانون بگیرد..ضمنا رای دیوان عدالت اداری آخرین رای مرجع قانونی می باشد و واجب الاجرا می باشد.
      ویرایش توسط aliiran20 : 29 بهمن 1394 در ساعت 15:30

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط xtt نمایش پست ها
      ببخشید شما هم شکایت کردین؟

دوست عزیز ما همگی باید به حقوق امون آگاه باشیم و نه اینکه منتظر باشیم که بگیم بالاخره فردی شکایت میکنه و ما به حقوقمون می رسی..من این چند روز به سنجش زنگ زدم مث اینکه اعتراضات فراوانی شده است چون این افراد از تابستون شروع به درس خوندن کرده اند و حالا 5 ماه مونده به کنکور قانو ن که چه عر کنم بی قانونی جدیدی را آورده اند ..دقت کنید اون بند و دفترججه حای یک رفرنس و مرجع هم نداره که طبق این بند قانون اساسی و یا مجلس!!!!و دوستان این قدر دستشان خالی بوده است که احتمالا کسی نمی فهمد!!!!

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliiran20 نمایش پست ها
      اتفاقا طول نمیکشه
      در همین رای دیوان نوشته است که
      هر گاه مراجع مربوط مصوبه جدیدی مغایر رأی هیأت عمومی تصویب کنند، رئیس دیوان موضوع را خارج از نوبت بدون رعایت مفاد ماده 83 این قانون و فقط با دعوت نماینده مرجع تصویب کننده، در هیأت عمومی مطرح می نماید.»

نوشته چون قبلن هم را یدادیم وخلاف قانون عمل کردند ما اصلا این موضوع را بدون نوبت رسیدگی کردیم
      و این آقا آبان ماه شکایت کرده اند و دی ماه جواب قطعی گرفته اند و حداکثر 3 ماه طول کشیده است.
      مطمئن باشید که طولی نمی کشد .چون خود دیوان قبلا را یصادر کرده است و وزارت بهداشت اومده صورت مساله را پاک کرده است.
      و قانون حرف اول را می زند و در ثانی اصلا با همین مصوبه هم میشه گفت که کارشون خلاف قانون بوده حتی!!!!
      ثالثا مهم فقط و فقط قانون و نه نظرات شخصی ..یک نفر فرد معمولی به حقوق اش آگاه بوده و با همین شکایت ساده تونسته حق اش را بر اسا قانون بگیرد..ضمنا رای دیوان عدالت اداری آخرین رای مرجع قانونی می باشد و واجب الاجرا می باشد.
      به هر حال رایی هست که صادر شده و به این راحتی ها هم لغو نمیشه...حتی اگر دیوان هم رای بده با یک تبصره یا قانون جدید یا اصلالح قانون اگر بخوان راحت میتونن کاری که خودشون میخو ان رو انجام بدن..

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      اگر به دیوان عدالت اداری شکایت کنین دوباره این مصوبه رو باطل خواهند کرد.
      دولت فعلی هم کمی بعیده که مصوبه دیوان رو اجرا نکنه و قانون گریزی کنه. البته به شرطی که دانشجوها پیگیر حق خودشون باشن
      دوست عزیز کاشکی حداقل مصوبه داخلی خودشون بود چون اون موقع یه رفرنس هم براشون می آوردند که البته فرقی در اصل ماجرا نمی کردو دیوان اون را هم ابطال می کرد و لی همون هم نیست حداقل !!!یه نوشته بدون هیچ ساز و کار قانونی که نوشته شده باشه ...خیلی الکی

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط xtt نمایش پست ها
      ما توی یه تایک دیگه در مورد این همون اول ثبت نام حرف زدیم با بچه های دیگه
      میشه گفت متاسفانه خیلی ها نمیدونن
      من تاپیکتون را ندیدم لطف کنید آدرسش را بذارید اگه ممکنه ...من وقتی زنگ زدم برا یپیگیری همین اتدلال م یآوردند که بله سن اونا پایین تره و...نمیدونم اونا حداقل یک بار باید حق تحصیل رایگان داشته باشند و...لی هیچ قانون و بندی که استناد کنند که بله طبق این بند قانون اسای و یا مجلس شورای اسلامی این بند و را زدیم نداشتند ..کلا خیلی جالبه !!!!

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      لیسانسه ها شورشو در اوردن تو هر کلاس کنکوری میری میبینی ۵ نفر دانشجوی انصرافی نشستن...میبینی رشته بدرد نخور میخونی از اول نرو دیگه...

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من نمیدونم اینایی که میگن لیسانس دارا شورشو درآوردن فازشون چیه:/ خب چه ربطی به موضع تاپیک داره اصلا
      مثلا لیسانس دارا کار بدی کردن وزارت بهداشت هم زده پشت دستشون میگه بچه ی بد، شما هم کیف میکنید که لیسانس دارا سرجای خودشون نشستن
      واقعن چه لزومی به کنکور مجدد بود اگه شرایط شغلی واسه بچه ها اوکی بود، مگه زده به سرشون بخوان تو سن 23-24سالگی بشینن دوباره استارت بزنن واسه زندگی
      نفسشون از جای گرم درنمیاد باور کنید

این کار وزارت بهداشت از بی قانونی هم فراتره، همینطوری دلخواه شهریه اضافه کردن هیشکیم نگفت چرا و همه شهریه رو پرداخت کردن، الان هم که این مصوبه من درآوردی
      کلا همه چی تو این مملکت اینطوریه، دیوان رد میکنه ولی باز ملت مجبورن شهریه رو بدن!!
      ولی این دیگه ستمه، حتی نمیزارن انتخاب رشته کنی، خب همون اول تابستون میگفتن، 5ماه مونده به کنکور چه کاریه
      احتمالا این زمان ثبت نام مجددی که واسه ارشدا درنظر گرفتن به همین دلیله، میدونستن میخوان چه بلایی سر ملت بیارن که این فرصت مجددو دادن وگرنه هیچوقت همچین چیزی سابقه نداشته و یا یهو دانشگاه آزاد دو هفته تکمیل ظرفیتشو تمدید میکنه، خب اینا ینی چی، ینی میدونستن، فقط واسشون مهم نیست بازی با زندگی و تلاش و جوونی یه نفر

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Jezebel نمایش پست ها
      من نمیدونم اینایی که میگن لیسانس دارا شورشو درآوردن فازشون چیه:/ خب چه ربطی به موضع تاپیک داره اصلا
      مثلا لیسانس دارا کار بدی کردن وزارت بهداشت هم زده پشت دستشون میگه بچه ی بد، شما هم کیف میکنید که لیسانس دارا سرجای خودشون نشستن
      واقعن چه لزومی به کنکور مجدد بود اگه شرایط شغلی واسه بچه ها اوکی بود، مگه زده به سرشون بخوان تو سن 23-24سالگی بشینن دوباره استارت بزنن واسه زندگی
      نفسشون از جای گرم درنمیاد باور کنید

این کار وزارت بهداشت از بی قانونی هم فراتره، همینطوری دلخواه شهریه اضافه کردن هیشکیم نگفت چرا و همه شهریه رو پرداخت کردن، الان هم که این مصوبه من درآوردی
      کلا همه چی تو این مملکت اینطوریه، دیوان رد میکنه ولی باز ملت مجبورن شهریه رو بدن!!
      ولی این دیگه ستمه، حتی نمیزارن انتخاب رشته کنی، خب همون اول تابستون میگفتن، 5ماه مونده به کنکور چه کاریه
      احتمالا این زمان ثبت نام مجددی که واسه ارشدا درنظر گرفتن به همین دلیله، میدونستن میخوان چه بلایی سر ملت بیارن که این فرصت مجددو دادن وگرنه هیچوقت همچین چیزی سابقه نداشته و یا یهو دانشگاه آزاد دو هفته تکمیل ظرفیتشو تمدید میکنه، خب اینا ینی چی، ینی میدونستن، فقط واسشون مهم نیست بازی با زندگی و تلاش و جوونی یه نفر
      حالا یکی تو این تاپیک یه حرفی پرت و پلایی زد نیاز به جواب نیست ...تو رو خدا اینقده افسرردگی و م نمیدونم نمیشه تزریق نکنید!!!!
      امسال علاوه بر مشکل شهریه این هست که تو شهریه هم باید بدیو لی بری پردیس..یعنی دانشجو های زرنگ تر نمیتونند دانشگاههای مادر درس بخونند حتی با پرداخت شهریه ..این قضیه لج و لجبازی وزارت بهداشت و دیوان هست و مطمنن وزارت بهداشت باید تمکین کنه آقای محمد جعفر منتظری رییس دیوان عدالت اداری به شدت انسان پاک و محکمی هستند
      ...ارجاع شما به یان لینک..مطمئنن نمیتونند توجه نکنند...
      رئیس دیوان عدالت اداری:سازمان سنجش بداند رأی دیوان لازم‌الاجرا است

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliiran20 نمایش پست ها
      حالا یکی تو این تاپیک یه حرفی پرت و پلایی زد نیاز به جواب نیست ...تو رو خدا اینقده افسرردگی و م نمیدونم نمیشه تزریق نکنید!!!!
      امسال علاوه بر مشکل شهریه این هست که تو شهریه هم باید بدیو لی بری پردیس..یعنی دانشجو های زرنگ تر نمیتونند دانشگاههای مادر درس بخونند حتی با پرداخت شهریه ..این قضیه لج و لجبازی وزارت بهداشت و دیوان هست و مطمنن وزارت بهداشت باید تمکین کنه آقای محمد جعفر منتظری رییس دیوان عدالت اداری به شدت انسان پاک و محکمی هستند
      ...ارجاع شما به یان لینک..مطمئنن نمیتونند توجه نکنند...
      رئیس دیوان عدالت اداری:سازمان سنجش بداند رأی دیوان لازم‌الاجرا است
      واقع بین باشید!!!!
      ما آدم افسرده و نا امید از همه جا نیستیم، اگه شما دوماهه پیگیری ما بیشتر از یه ساله
      سیستم مریضه، در لحظه واست قانون میزارن

این کشمکش ها هم ناهماهنگیه، بره کمیسیون حل میکنن واسه خودشون، قانونو به دلخواه تفسیر میکنن، اگه قانونی وجود داشته باشه

الان سازمان سنجش بنظرتون معدلو تاثیر نمیده؟ میره کمیسیون تو مجلس و اونجا شفاف سازی میکنن براشون و اوکی میشه، اگه اینطوریه و انسان پاک دستیه و فلان که بچه های 93-94 کلی ضرر کردن با این قانون، حقشون برگردونده میشه؟ نه

وزارت علوم خیلی راحت میگه زیرمجموعه ما درس بخونی اگه مدرک روزانتو تسویه کنی حله ولی وزارت بهداشت به ما ربطی نداره، هی پاسمون دادن اینور و اونور

به این سادگی ها وزارت بهداشت کوتاه نمیاد و کلی کشمکش داره، من فقط میگم واقع بین باشید همین

بیشتر از یه ساله که هی بد و بدتر شده، هرکی میگه قانون من درسته، سیستم مریضه برادر، درد اینه

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واقع بین باشید!!!!
      ما آدم افسرده و نا امید از همه جا نیستیم، اگه شما دوماهه پیگیری ما بیشتر از یه ساله

این کشمکش ها هم ناهماهنگیه، بره کمیسیون حل میکنن واسه خودشون، قانونو به دلخواه تفسیر میکنن، اگه قانونی وجود داشته باشه

الان سازمان سنجش بنظرتون معدلو تاثیر نمیده؟ میره کمیسیون تو مجلس و اونجا شفاف سازی میکنن براشون و اوکی میشه، اگه اینطوریه و انسان پاک دستیه و فلان که بچه های 93-94 کلی ضرر کردن با این قانون، حقشون برگردونده میشه؟ نه

وزارت علوم خیلی راحت میگه زیرمجموعه ما درس بخونی اگه مدرک روزانتو تسویه کنی حله ولی وزارت بهداشت به ما ربطی نداره، هی پاسمون دادن اینور و اونور

به این سادگی ها وزارت بهداشت کوتاه نمیاد و کلی کشمکش داره، من فقط میگم واقع بین باشید همین

بیشتر از یه ساله که هی بد و بدتر شده، هرکی میگه قانون من درسته، سیستم مریضه برادر، درد اینه
      دوست من این بند ها را وزرات بهداشت برای چی برداشت؟؟؟چون دیوان بهش فشار آورد مگه غیر از اینه ..من در دوستانم در تبریز روزانه خونده بودو بخاطر همین هم دانشگاه تبریز پول نگرفت ازشو برای دکتر ی عمومی و حل شد و از این رای هم وقتی 20 روز در روزنامه بگذرد مجبور هستند اطاعت کنند وگرنه بازداشت می شوند ..رییس دیوان عدالت در مورد معدل هم که صراحتن گفت باید انجام بشه ..مگه خونه خاله است برن مجلس اوکی بدهند !!!!!!ثانیا در مورد اون در قانون بالاخره چیزکی پیش بینی شده است در این مورد که هیچ چیز پیش بینی نشده است !!!خلاف نص صریح قانون اساسی است !!!!!!!مملکت قانون داره خیلی خوب هم داره شما خیلی بدین هستی ..خب الان این همه دوندگی به نتیجه رسیده نشانه اش هم حدف اون بند و تبصره هاست ..در این موردد هم وزرات بهداشت اومده رسمن قاطی کرده ..دوست من من شخصن تماس گرفتم یک فرد مهمی در وزرات بهداشت (من بدو پارتی باز باهاش صحبت کردمو فقط با سماجت زیاد)گفت دیوان اگه دوباره رای بده مثل این مورد بر میگردونیم!!!ای نظر امسال فقط بخاطر نظر شخصی معاون آموزشی وزرات بدهداشته و لا غیر!!!!!!!!!!!!!این همه نا امید نباشید..به اشیا آینده انسان ..و به زندی به دید ایمدوارانه نگاه کنیدد ..نگاه شما بنظرم سرشار است از نا امیدی!!

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      متن رأی شماره 9210090905800734 هیأت عمومی نیز به قرار زیر است:
      " با توجه به این که مطابق ماده 7لایحه قانونی اصلاح مواد 7 و 8 قانون تامین وسایل و امکانات تحصیل اطفال و جوانان ایرانی مصوب سال 1358، تحصیل در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی داخل کشور به صورت رایگان و در قبال تعهد خدمت برابر مدتی که از تحصیل رایگان استفاده کرده اند مورد حکم مقنن قرار گرفته و پرداخت شهریه در فرضی اعمال می شود که کسی مایل به تحصیل رایگان نباشد و در سایر قوانین دلیلی بر محدودیت تحصیل رایگان در مراکز آموزش عالی فقط در یک مقطع وجود ندارد و از طرفی مطابق ماده 4 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب سال 1380، دریافت هر گونه وجه، کالا و خدمات تحت هر عنوان از اشخاص حقیقی و حقوقی توسط وزارتخانه ها، موسسات و شرکتهای دولتی غیر از مواردی که در مقررات قانونی مربوط معین شده یا می شود، ممنوع اعلام شده است،

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واقع بین باشید!!!!

واقع بین اینه دست رو دست هم بذاریم و بگیم بدبخت شدیم رفت ..نتیجه زحماتمون دود شد ؟؟!!!این واقع بینی است ..این بنظر من عین کوته بین و نا امیدی است .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن