خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

راهنمایی در مورد ادامه تحصیل

سلام

من سوال در مورد اینده تحصیلم داشتم. با کی و کجا میتونم مشاوره بگیرم؟

سوالم در مورد انتخاب رشته اس..الان در رشته ای دیگر از رشته مورد نظرم دارم تحصیل می کنم فقط دو روز تا پایان ثبت نام کنکور مونده الان من نمیدونم برای ادامه تحصیلم چیکار کنم.

یکی بگه با کی میتونم مشورت بگیرم؟

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من نفهمیدم

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط totia23 نمایش پست ها
      سلام

من سوال در مورد اینده تحصیلم داشتم. با کی و کجا میتونم مشاوره بگیرم؟

سوالم در مورد انتخاب رشته اس..الان در رشته ای دیگر از رشته مورد نظرم دارم تحصیل می کنم فقط دو روز تا پایان ثبت نام کنکور مونده الان من نمیدونم برای ادامه تحصیلم چیکار کنم.

یکی بگه با کی میتونم مشورت بگیرم؟
      سلام دوست عزیز
      شما میتونی با اقایان: افشار و اریا و سعید مشورت کنی @afshar @artim @Saeed735
      موفق باشی
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      شما سوالتو مطرح کن....هر نوع کمکی از دستمون بر بیاد انجام میدیم....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام

من الان در رشته ای در دانشگاه ازاد در حال تحصیلم

رشته مورد علاقم چیز دیگریست
      میخواستم راهنماییم کنید باید چیکار کنم؟ چیکار کنم از همه نظر بهتر باشه برام؟
      یعنی باید انصراف بدم بیام در کنکور شرکت کنم؟ یا نیازی به انصراف نیست ؟ان رشته فعلیم 30بهمن سال دیگه مدرکشو میگیرم که کاردانی است. میتونم در نیم سال دوم 95 در رشته مورد علاقم که در کنکور قبول شدم شرکت کنم؟

یا پیشنهاد میدین که در کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم؟یعنی کاردانیمو بگیرم و برای کارشناسی در رشته مورد علاقم تحصیل کنم؟

پیشنهادتونو لطفا بگید الان من نمیونم چیکار باید کنم

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام

یعنی باید انصراف بدم بیام در کنکور شرکت کنم؟ یا نیازی به انصراف نیست ؟ان رشته فعلیم 30بهمن سال دیگه مدرکشو میگیرم که کاردانی است. میتونم در نیم سال دوم 95 در رشته مورد علاقم که در کنکور قبول شدم شرکت کنم؟

یا پیشنهاد میدین که در کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم؟یعنی کاردانیمو بگیرم و برای کارشناسی در رشته مورد علاقم تحصیل کنم؟

شما نیازی نیست که از دانشگاه انصراف بدید...چون بالاخره یکسال رفتید دانشگاه و هزینه کردید ....بهترنی کار اینه که مرخصی بگیرید از دانشگاه ازاد یا در کلاس هاش شرکت نکنید چون دانشگاه ازاد پولشو میشناسه فقط....در کل حتی اگر دانشگاه هم میرید همزمان بشینید برای کنکور 95 هم بخونید اگر که قبول شدید رشته ی مد نظرتون که چه بهتر..اون موقع پس از اعلام نتایج و قبولی میرید از دانشگاه ازاد انصراف میدید....این جوری اگر قبول نشدید یک زمانی لااقل میتونید همین رشتتون رو ادامه بدید...موفق باشید

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام

انصراف و اینا نیازی نیست.....میتونی کنکور بدی بعد اعلام نتریج اگرقبول شدی برو انصراف بده....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بعد این درسایی که پاس کردم چی میشه؟چون فقط 2ترم دیگه دارم..

حتما باید انصراف بدم وقتی کنکور قبول شدم؟همزمان نمیتونم دو دانشگاه برم؟ چون مهر سال دیگه ترم اخر کاردانیم هست.ایا همزمان که دانشگاه دولتی میرم میتونم اون ترم اخر دانشگاه ازاد هم بگیرم؟ یا اینکه صبر کنم کاردانیم تموم بشه از ترم بهمن برم دانشگاه دولتی تحصیل کنم؟

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه الان انصراف بدم یا صبر کنم وقتی کنکور قبول شدم انصراف بدم سودی برای من داره؟ یعنی فرقی در این دو حالت هست؟

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه الان انصراف بدم یا صبر کنم وقتی کنکور قبول شدم انصراف بدم سودی برای من داره؟ یعنی فرقی در این دو حالت هست؟
      سلام
      شما میتونی همزمان هم دانشجوی دانشگاه آزاد و هم دانشجوی دانشگاه دولتی باشی و نیاز به انصراف نداری.
      فقط نمیتونی همزمان در دو دانشگاه دولتی درس بخونی ، پس اگه شرایطش رو داری هر دو رو بخون

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یعنی خیالم راحت باشه؟ من کنکور شرکت کنم در رشته مورد نظرم قبول شم .سال دیگه مهرماه میتونم همزمان هم ازاد هم دولتی دانشجو باشم؟

در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی چی؟ ایا میشه بعد گرفتن کاردانی در مقطع کارشناسی ناپیوسته در رشته ای تحصیل کرد که هیچ ربطی به رشته فعلیم نداشته باشه؟

اگه میشه شما از حالت اول و دوم کدومو پیشنهاد میدین؟ یعنی کنکور سراسری بدم و سال بعد همزمان دو رشته رو بخونم؟ یا کاردانیمو بگیرم در مقطع کارشناسی ناپیوسته تغیر رشته بدم؟

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یعنی خیالم راحت باشه؟ من کنکور شرکت کنم در رشته مورد نظرم قبول شم .سال دیگه مهرماه میتونم همزمان هم ازاد هم دولتی دانشجو باشم؟

در مورد کنکور کاردانی به کارشناسی چی؟ ایا میشه بعد گرفتن کاردانی در مقطع کارشناسی ناپیوسته در رشته ای تحصیل کرد که هیچ ربطی به رشته فعلیم نداشته باشه؟

اگه میشه شما از حالت اول و دوم کدومو پیشنهاد میدین؟ یعنی کنکور سراسری بدم و سال بعد همزمان دو رشته رو بخونم؟ یا کاردانیمو بگیرم در مقطع کارشناسی ناپیوسته تغیر رشته بدم؟
      سلام
      به نظرم برای اینکه خیالت کاملا راحت بشه با سازمان سنجش تماس بگیر.
      تصمیم گیری در این مورد بستگی به خیلی شرایط دارم مثلا اینکه شما درحال حاضر چه رشته ای میخونی و آیا کارشناسیش ارزش داره یا نه و رشته بعدی که میخوای شرکت کنی چی هست؟ مهم تر از همه هدفت از درس خوندن و مدرک گرفتن؟صرفا میخوای مدرک بگیری یا قصد داری با این مدرک کار کنی و استخدام بشی و ....
      بهتره اول هدفت رو مشخص کنی و بعد یک تصمیم عاقلانه بگیری تا بعدها پشیمون نشی!

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saranezam86 نمایش پست ها
      سلام
      به نظرم برای اینکه خیالت کاملا راحت بشه با سازمان سنجش تماس بگیر.
      تصمیم گیری در این مورد بستگی به خیلی شرایط دارم مثلا اینکه شما درحال حاضر چه رشته ای میخونی و آیا کارشناسیش ارزش داره یا نه و رشته بعدی که میخوای شرکت کنی چی هست؟ مهم تر از همه هدفت از درس خوندن و مدرک گرفتن؟صرفا میخوای مدرک بگیری یا قصد داری با این مدرک کار کنی و استخدام بشی و ....
      بهتره اول هدفت رو مشخص کنی و بعد یک تصمیم عاقلانه بگیری تا بعدها پشیمون نشی!

..........
      ببینید الان در رشته ای کاردانی فنی دارم تحصیل میکنم که این رشته مورد علاقم نیست..
      رشته ای دیگری مورد علاقمه که زیر شاخه علوم انسانی هست.

رشته ای که مورد علاقمه بیشتر هدفم اینه که هم مدرکشو بگیرم هم اگه شد باهاش کار کنم و کاملا هم مورد علاقم هست.

در این شرایط شما چی پیشنهاد میدین؟ یعنی کاردانی رشته فنیم رو بگیرم بعد کارشناسیشو در رشته مورد علاقم ادامه تحصیل کنم؟ یا از اول مهر همزمان در دو رشته تحصیل کنم؟و رشته جدیدمو از اول شروع کنم؟
      شما پیشنهادتون چیه؟که عاقلانه باشه؟

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی کلا نظری نداره؟؟

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      در مورد سوال اولتون بهتره بگم که خیر انصراف ندید و نیازی هم به این کار نیست...

هدف شما کدوم رشته ی انسانی و کدوم دانشگاه هست؟
      دانشگاه ازاد رشته های انسانی رو بدون کنکور پذیرش میکنه و شما میتونی وارد رشته ی دلخواهت بشی و از اون طرف برای ارشد وارد دانشگاه مورد نظرت بشی...

در یکی از جملاتت گفتی که اگه بشه باهاش کار کنم!
      پیشنهاد میکنم دنبال رشته ای بری که هم بهش علاقه داری و هم از بازار کار نسبتا خوبی برخورداره...که مطمین باشی اگه بیای دوباره وقت بزاری از اول یه رشته ی جدید رو شروع به خوندن کنی ارزش این یکی دو سالی که از وقتت رفته رو داشته باشه....

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)