درود بر شما فیوچر انجینیر های عزیز
یه سوال
نوشتن معادله ی جدید در قسمت دوران و انتقال اخر فصل مقاطع مخروطی راه در رو نداره؟؟؟چون تا معادله ی جدیدو بزاری تو قبلیه و سادش کنی سه سال طول میکشه
با تچکر![]()
درود بر شما فیوچر انجینیر های عزیز
یه سوال
نوشتن معادله ی جدید در قسمت دوران و انتقال اخر فصل مقاطع مخروطی راه در رو نداره؟؟؟چون تا معادله ی جدیدو بزاری تو قبلیه و سادش کنی سه سال طول میکشه
با تچکر![]()
من خودم باگ خلقتم
دوست عزیزشماچندتست بیشترحل کن مطمین تونوشتن معادله جدیدسریعترمیشه کمی تست بیشترحل کن سرعت عملت بیشترمیشه![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
اینکه بیضی هست
روشش هم اینه که b به توان ۲ رو منهای ۴ac کنی
اگه مثبت شدهذلولی
اگه منفی شد بیضی
اگر هم صفر شد سهمی
Cyrus The Great
دوست عزیز این مثل تمرین شماره 2 هندسه است برای تشخیص نوع مقطع مخروطی به جدول سوال 3 تمرین همون صفحه رجوع کن این راه حل شماه راه حل تشریحی
من خودم باگ خلقتم
Cyrus The Great
Cyrus The Great
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)