من سال 86 کنکور دادم ! تا جایی که یادم میاد اولین سالی که دانشگاه بین الملل شروع به کار کرد همین سال 86 بود ! به هر کی رتبه ـش بالا بود و تو سراسری و ازاد قبول نشده بود خودشون
شخصا زنگ میزدن ! تا جایی که من شنیدم از خود بچه های ارس جلفا رتبه 15 هزار رفت واسه دندان پزشکی ! و رتبه های بالاتر هم رفتن واسه داروسازی و پزشکی !
ولی از سال 90 درخواست واسه قبولی اونقدری زیاد شده که رتبه 5 هزار منطقه 1 هم به زور میتونه قبول بشه ! حالا هم که مصاحبه رو برداشتن و ادغام شده با دانشگاه مادر قطعا رتبه 3500 منطقه 1 هم کار سختی واسه قبولی داره ! پس اینکه اینا خوشگدرونی میکردن و درس نمیخوندن تا حدی حذف میشه !
حالا کاری به این پذیرش ندارم ! یه سری ها میگن اینا دکتر بشن چی میشن یا هیچی بارشون نیست و این حرفا ! ولی خوشبختانه این سه تا رشته دارای چند تا امتحان سخت و پشت سر هم هستن که هر کی نتونه پاسشون بکنه به صورت اوتوماتیک کنار گذاشته میشه ! علوم پایه ، پری اکسترنی ، پری انترنی و .. ! پس جای هیچی نگرانی نیست ! امتحانات هم کشوری هست یعنی اصلا پارتی بازی و پول اصلا نمیتونه تاثیری داشته باشه ! هر کی نتونه بخونه کنار گذاشته میشه ! زمان ما هم از بچه های سراسری و ازاد هم کنار رفتن !
اما یه چیزه دیگه این وسط هست !
اگه پول اینا نبود شما هم واسه ثبت نام باید شهریه میدادی ! باید مثل دانشگاه ازاد شهریه های سنگین میدادی که هر ساله 20 درصد بهش اضافه میشه ! هر واحدی هم که میوفتادی 70-80 هزار باید پیاده میشدی !
پولی که این افراد واسه دانشگاه میدن باعث میشه یه سری از رشته ها پابرجا بمونه ! باعث میشه یه سری از خوابگاه ها سرپا بمونه ! اگه پول اینا نبود که باید در خوابگاه ها رو گل میگرفتن ! و باعث میشدن یه سری ها سرگردان بمونن !
[/size]
از بجه های ما کسی پیگیری نکرد ولی بچه های سالهای بعد ما یه سری پیگیری های غیر موثر انجام دادن ولی اخرش یه جواب شنیدن :
شل کنی تا تو هم لذت ببری
پ . ن : منم مثل خودت پزشکی سراسری بودم ولی این همه جلز ولز رو نمیتونم درک بکنم !