دوستان سلام .من ۵مهر امسال از پیام نور انصراف دادم .ورودی ۹۲ بودم حالا این خدایی میگه نتایج امسال اول مهر میاد من اگه امسال قبول بشم با توجه به فرصت ۱ساله بعد انصراف غیبت نمیخورم برا ثبت نام در دانشگاه جدید معافیت تحصیلی بهم میدن؟
دوستان سلام .من ۵مهر امسال از پیام نور انصراف دادم .ورودی ۹۲ بودم حالا این خدایی میگه نتایج امسال اول مهر میاد من اگه امسال قبول بشم با توجه به فرصت ۱ساله بعد انصراف غیبت نمیخورم برا ثبت نام در دانشگاه جدید معافیت تحصیلی بهم میدن؟
ببین تو از تاریخی که انصراف دادی یکسال فرصت داری خودتو معرفی کنی
حالا اخرای مهلتت دفترچه رو پست کن احتمالا توی بدترین حالت تاریخ اعزامت یه ماه بعد میخوره
نهایتش یه دوهفته ای در خدمت نظام هستی بعدش قبول شده باشب کارای تسویه حسابتو انجام میدی
یا یه کار دیگه ای هم نمیدونم میشه انجام داد یانه ..قبلنا دیده بودم انجام میدادن
اشتباهت این بود که از دانشگات که پولی بوده انصراف دادی.اون فرصتی که سنجش میده واس روزانه هاس نه واسه شبانه ای که سود داره.
زندگی پانتومیم است
حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای...
یه دوسه هفته مونده به تاریخ اعزام تقاضا معافیت پزشکی و این پروسه یه ماه تاریخ اعزامتو میندازه عقب (حالا نمیدونم میشه یا نه )
یا درخواست تعجیل بده به احتمال 99درصد قبول میکنن تاریخ اعزامت عقبتر میفته
زندگی پانتومیم است
حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای...
سلام.یه سوال داشتم.
من میخوام کنکور95 شرکت کنم،در حال حاضر من ترم3 رشته عمران در دانشگاه ازادم و میخوام برا روزانه یا شبانه سراسری مجدد کنکور بدم.
حالا سوالم اینکه با وجود این اینکه من سربازی نرفتم ایا در صورت قبولی در روزانه یا شبانه سراسری،مشکلی برای نظام وضیفم پیش نماید؟
پیشاپیش ممنون از جواباتون...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)