خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 12 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 177
    1. Top | #31
      کاربر فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      اینایی که جدیدن دارن میرن ی کشور دیگ میجنگن،خانواده های اونارم حساب کنین...

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RainBow نمایش پست ها
      خوب بهتر ! هرچی تعدادشون بیشتر بشه شرایط قبولیشون سخت تر میشه !

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شکایت به دیوان عدالت اداری رو که میشه انجام داد قانونا مانعی نداره ولی آیا واقعا فکر میکنین حق شما خورده شده؟ مگه از این 400 نفر چند نفرشون بچه کنکوری داشتن؟ ما که هرچی دیدیم همشون پیر مرد پیرزن بودن که بچه هاشون الان دارن بچه دار میشن و کنکوری نیستن ! بقیه هم اگه بچه نوجوان داشته باشن مگه فرقی برای شما میکنه؟ گیرم که هرکدوم از کشته شده ها یه بچه نوجوان داشته باشه، چقدر احتمالش هست که این بچه کنکوری باشه؟ ضربش کنین در احتمال اینکه رشتش هم با رشته شما یکی باشه؟ به نظر شمن که امکانش هست کل افرادی که در کشور مشمول این قانون میشن 3-4 نفر هم نباشه !

مضافا بر اینکه اگه دیوان علیه این قبیل قوانین حکم صادر کنه همونایی که به سفارتخونه ها حمله کردن به دیوان حمله میکنن. شما خوشتون میاد به خاطر یه مسله ناچیز افرادی مثل آقای منتظری و قضات شریف اونجا رو که دارن برای گرفتن حق ما کنکوری ها تلاش میکنن به کشتن بدین؟

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دوستان عزیز نظر شخصی من بعد از ازدواج و بچه دار شدن به جنگ علیه داعش به پا خیزیدباشد که فرزندانتان دعایتان کنند و در کنکور نتیجه مطلوبی داشته باشدو من ا... توفیق
      اصلا می‌دانی چیست ؟!

من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
      من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
      خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
      خدا را بیاب . . .
      نه در بین نماز های شبت ...
      بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      صلاحیت علمی رو آخه بردن زیر سوال با سهمیه..
      کار شهدا درسته هیچ جوره قابل جبران نیست ولی باید در جاهای دیگه برای خانواده هایشان امکانات قرار میدادند. اون هم تازه شهدا که برای دفاع از کشور رفتن شهید شدن
      نه هر کسی که هر جایی کشته شده . اگه اینطوریه زلزله زدگان بم هم باید بشن سهمیه شهدا و ایثارگران

اصلا بحث این نیست جای کسی رو اشغال کردن یا نه
      اینطوری با بار علمی پایین فارغ التحصیل میشن بعد مثلا فردا پزشک بی سواد و نالایق تحویل داده میشن شوخی که نیست.

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اغااا اين سوريه و عراق دختر نميبرن؟ از ما كه گذشت بريم تير تركشي چيزي براي بچه اينده!
      ديگه همين مونده بود

7. Top | #37
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RainBow نمایش پست ها
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatom نمایش پست ها
      دوستان عزیز نظر شخصی من بعد از ازدواج و بچه دار شدن به جنگ علیه داعش به پا خیزیدباشد که فرزندانتان دعایتان کنند و در کنکور نتیجه مطلوبی داشته باشدو من ا... توفیق
      نقل قول نوشته اصلی توسط mariyana نمایش پست ها
      اغااا اين سوريه و عراق دختر نميبرن؟ از ما كه گذشت بريم تير تركشي چيزي براي بچه اينده!
      ديگه همين مونده بود

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.

واقعا برخی اوقات بدون تفکر و آگاهی مطالبی رو پست میکنیم فارغ از اینکه شاید کسی این متن رو ببینه مخصوصا خانواده شهدای مدافع و ناراحت بشه با اینکه قصدی رو نداشتیم.
      شاید هم بخاطر مطلع نبودن از اون قضیه.

در رابطه با مطلب جناب RainBow که گفته بودن ، در کشور دیگری افرادی میجنگن ، لازم به ذکر است این افراد جهت حفظ امنیت ملی کشور و هم عدم سقوط کشور همسایه(که اگر سقوط کرد فردا تبعاتی برای استانهای مرزی ان پیش خواهد امد) انجا حضور دارند و برای اینکه جنگ و داعش به مرزهای کشورمان نزدیک نشود و این خود یک تدبیر بزرگ بوده است. وگرنه هم اکنون در تبریز کرمانشاه و اهواز مشغول دفاع از کشور بودیم...........

در رابطه با پست بقیه کاربران نیز فقط میشه گفت
      همه جای دنیا از افرادی که واسه کشورشون حماسه افریده اند و یا در این جونشون رو دادن احترام قایل هستند و همچنین خانواده هاشون. یکم یاد بگیریم.
      سهمیه دانشگاه واسه بقیه ، پدر اون دختر شهیدی که اصلا نفهمید حس داشتن پدر یعنی چی ، رو برگردونین بهش.
      این سهمیه و .... رو هم خانواده هاشون نرفتن که بهمون بدین ، چیزی هست که تخصیص داده شده. هرچند خیلیا استفاده نمیکنند.
      و اگر کسی اونقدر ها هم مرد عمل و دارای جرات کافی برای دفاع از کشور و رویایی با داعش هست ، توی هر شهر اسم مینویسن واسه این قضیه. بسم الله!

بجای این حرفها یکم درس بخونیم!

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      رقابت با 500 هزار نفر یه طرف؛
      رقابت با:
      فرزند جانباز
      فرزند شهید جنگ تحمیلی
      فرزند مدافع حرم
      فرزند شهید منا
      فرزند آقا
      فرزند ایشون
      فرزند اوشون
      و دیگر فرزندان یه طرف...

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      واقعا متاسفم منم چون بابام زیر25درصد امکاناتی ندارم بعد کسی که تو یک کشور عربی تازه خیلی اتفاقی زنده نمونده باید ازمن بالاتر باشه این که عدالت نیس.
      زندگی پانتومیم است

حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای...

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MeysAM1999 نمایش پست ها
      رقابت با 500 هزار نفر یه طرف؛
      رقابت با:
      فرزند جانباز
      فرزند شهید جنگ تحمیلی
      فرزند مدافع حرم
      فرزند شهید منا
      فرزند آقا
      فرزند ایشون
      فرزند اوشون
      و دیگر فرزندان یه طرف...
      دوست عزیز بگو فرزند جانباز بالا25درصد.چون ماهمزیر25درصد ها مث شما عادی هستیم
      زندگی پانتومیم است

11. Top | #41
      quf
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط djamin نمایش پست ها
      دوست عزیز بگو فرزند جانباز بالا25درصد.چون ماهمزیر25درصد ها مث شما عادی هستیم
      کلا سهمیه نا عدالتیه

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط quf نمایش پست ها
      کلا سهمیه نا عدالتیه
      به خدا.انگار بابای من نرفته جنگ که حالا باید پول بدم اما بغل من چون باباش بالا25درصد مفت مفت درس میخونه هزار بار بیفته اشکال نداره چون نباید پولی بده
      زندگی پانتومیم است

13. Top | #43
      quf
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط djamin نمایش پست ها
      به خدا.انگار بابای من نرفته جنگ که حالا باید پول بدم اما بغل من چون باباش بالا25درصد مفت مفت درس میخونه هزار بار بیفته اشکال نداره چون نباید پولی بده
      یه چیزی میگم ناراحت نشو ولی مگه پدرت برای مزایاش رفته بجنگه

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      اینکار یک توهین به شهیدان و جانبازان و ازاده ها عزیز.واقعا تاسف داره.تاسف.تاسف.تاسف.
      زندگی پانتومیم است

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط quf نمایش پست ها
      یه چیزی میگم ناراحت نشو ولی مگه پدرت برای مزایاش رفته بجنگه
      من نگفتم پدرم برا مزایاش رفته جنگ.اماحالا که رفته جنگ پس پدر من با پدر یکی که25درصدچه فرقی داره؟؟؟
      منم فرزند یک جانبازم دیگه چطور اون که باباش 25درصد سود ببره من هیچی نبرم.این ناعدالتی نیس خدایی؟؟؟
      زندگی پانتومیم است

صفحه 3 از 12 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن