سلام...
من مدرسه نمیرم...و از سی دی استفاده میکنم ولی چون همراه با اون مدرس مینویسم خیلی طول میکشه مثلا اگه 1:20 باشه برای من 2:20 طول میکشه... بنظرتون ارزش داره بنویسم همه چیو یا نکته برداری کنم فقط ؟
سلام...
من مدرسه نمیرم...و از سی دی استفاده میکنم ولی چون همراه با اون مدرس مینویسم خیلی طول میکشه مثلا اگه 1:20 باشه برای من 2:20 طول میکشه... بنظرتون ارزش داره بنویسم همه چیو یا نکته برداری کنم فقط ؟

خلاف قوانین.
سلام
ببین دوست عزیز ، شما قبل از این که بخوای بری سراغ dvd باید مطلب کتاب و جزوه ی معلمو حداقل خوب خونده باشی ...
در اینصورت وقتی با محتویات دی وی دی مواجه می شی ، دیگه همه چیز واسه نو و تازه نیست که بخوای همه شو یادداشت کنی ...
و فقط می یای نکات جدیدی که توی حل هر تست آورده شده و توی جزوه ی معلم و توی کتاب نیست رو مثلا داخل کتاب کمک آموزشیت یا داخل همون جزوه ی معلمت یادداشت می کنی ....
یه پیشنهاد دوستانه : خیلی در نوشتن مطالب dvd وسواس به خرج نده ...
من این کارو میکنم مثلا فیزیک وقتی داره سوال سراسری 92 رو حل میکنه از تو گاج پیداش میکنم و تو دفترم مینویسم سوال 256 گاج اینجوری لازم نیس 4 خط سوال بنویسم فقط جواباشو مینویسم
سوالایی که خیلی اسونه و جاگذاری فرموله رو اصلا نمی نویسم
نکته برداری و خلاصه نویسی هم حتما بکن توضیحات دبیرو هرجا فکر میکنی به درک بهتر مطلب کمکت میکنه حتما بنویسشون

خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)