من تابستون پشتیان دیوونه ان هی کتاب تابستان کتاب زرد عمومی هرچی بهش میگفتم باا من منبعام فرق داره برسم اینا بخونم خخخخ دیگه مامانمم گفت بهش بگو گرفتم
من تابستون پشتیان دیوونه ان هی کتاب تابستان کتاب زرد عمومی هرچی بهش میگفتم باا من منبعام فرق داره برسم اینا بخونم خخخخ دیگه مامانمم گفت بهش بگو گرفتم
@alibahadori
مسئله تقلب که چیز جدیدی نیست از سال ها پیش دست به دست می شده یه دو سالی هم هست که تو تلگرام و واتس اپ دست به دست میشه حالا یه سایتی هم گذاشته شما الکی ذوق کردی!
بله خب زیادی از ماجرا پرتی! سیستم قلمچی طوریه که جهش ترازی ها توسط سیستمشون خود به خود حذف میشن نه توسط نیروی انسانی. بعد هم بهشون میگن که جهش ترازی ها هفته بعد بیان ازمون اگر خوب دادند یعنی قبول دارنشون. کارنامه اون موقع صادر میشه.
@pouria98
قلمچی لایق توهین های مردم هست چون سیستمش رو زیادی قبول داره. هربار میاد تو نظرسنجی ازمون هاش تو سوال ها هر چهار گزینه رو می نویسه "کتاب قلمچی استفاده می کنم" در حالی که ۹۰ درصد اصلا کتاب های کانون رو قبول ندارن چون نه سوال های خوبی داره نه خوب ویرایش شده. تالیف گروهی و این حرفا فقط شعاره. همین گاج هم تالیف گروهی می کنه منتها اسم دو تا نویسنده اصلی رو پشت جلد می نوسن که سرگروه اند.
تو سیستم قلمچی فقط ازمون هاش خوبه. حتی سیستم تراز بندیشون هم مطابق با کنکور نیست.
متاسفم که خودتون رو وابسته به تراز و رتبه ی قلم چی کردید
شماها ازمون بدید برای رسیدن به درصد بالا و مورد نظر.
اصن نباید مهم باشه براتون که پاسخنامه لو رفته یا نه این اعتبار قلم چی رو نشون میده
اما همه چی رو کنکور معلوم میکنه نه تراز و رتبه در قلم چی سنجش و ...
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
دانش آموزی که سرویس میشه برای تراز قلمچی باید بره بمیره.اونی هم که میاد پول میده جواب آزمون رو میخره هم الاغه چون این تراز اگه درست نباشه که آدمو راهنمایی کنه چطور درس خونده دیگه فایده نداره.امروز آزمون یه نفر کل جواب ها رو از من و بقیه زد آخرشم میاد ترازش بیشتر از من .اینا خودشونو بدبخت میکنن و البته پولشونو.
اونی هم که لو داده سوالارو از خریت اینا پول در میاره.آخرش که چی؟
خخخ قلم چی خیلی وقته ول شده رفته
بنده خودم زمانی که هنوز خبری از اینجپر تقلبا نبود تو قلم چی شیوه های نوین تقلب رو عرضه کردم خیلی وقت قبل الان که دیگخه صراحتا اعلام میکنن تو رو خدا تقلب نکنید اون زمان اصلا حرفی از تقلب نبود
جالبه همین روشی که الان کلیدای ازمون رو اس ام اس میکنن مثلا اینجوری
اختصاصی ۲۲۳۴۱۱۲۳۲۴
همینجوری ما تقلبارو میفرستایدم :/
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
دوست عزیز
بالاخره
همین افرادی که توی کانون شرکت میکنن توی کنکور هم هستن
وقتی رتبه ی بهتری دارن یعنی تلاششون در 70 درصد مواقع بیشتر از بقیه هست که رتبه ی بهتری میگیره
وقتی یک دانش اموز تلاششو میکنه و 6700 میاره
به جای 1000 مثلا میشه 2500 به خاطر تقلب بعضی از دوستان
تمام امیدش میره میگه من این همه دهنم سرویس شده برای خوندن و این رتبمه و کاملا سرد میشه
برای شما مهم نیست برای بقیه شاید مهم باشه
قلم چی هم وظیفه داره که بهترین ازمون هارو با جلوگیری از این گونه مشکلات برگزار کنه نه اینکه پاسخنامه رو بده به مشاورا که بفروشن
واااااا چه بد!!!اما مهم نیست!مگه حرف و درصد و تراز دیگران مهمه اصلا!!آدم باید خودشو با گذشته ی خودش مقایسه کنه نه دیگران!!!
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
لو رفت که لو رفت !
اینهمه شهریه دادید برای ازمون برای اینکه هر بار ببینید چقدر پیشرفت کردید ...
قرار نیست خودتون رو با کسی مقایسه کنید , باید با خودتون رقابت بکنید .
کسایی هم که سوال میخرن بعد از کنکور پشیمون میشن .
......من الان کاری به لو رفتن پاسخنامه ندارم ولی واقعا از پولایی که قلمچی گرفته و امکاناتی داده و دروغایی که ت مجله هاش چاپ میشه کاملا میشه به نیت خیر این عزیزان پی برد......من الان یه دانش اموزم ا منطقمحروم شما پول نده ببینم چطوووووووووو هدفشو پیشرفت و دادن امکانات به مناطق محرومه.......اینجا از بین300تا دانش اموزی ک ثبت نام میکنن سه تا دانش اموز معدل 18 رو که مشکل مالی دارن هم بورس نمیکنن.مشاورایی میارن ک فقط ب درد چوپانی میخورن زنگ زدن بمن درس میخونی؟؟؟گفتم نه.نه پرسید مشکلت چیه نپرسید کارنامت چه جوریه گفت خوب بخون.خدافظ.......به اینا میگن مشاور؟؟؟؟ خروار خروار پول میگیرن اخر سر مینویسن به امید اینکه هیچ دانش اموز کوشایی بدلیل مشکلات مالی از درس خوندن عقب نمونه.........نمیگن حقشون نیست پول بگیرن اما عرضه داشته باشن و خدمات بدن.......
اولین بار نیست که خبر لو رفتن پاسخنامه قلمچی رو میشنویم
اما منظور اصلی من اینه که شرایط کنکور با شرایط آزمون های آزمایشی کاملا متفاوته
در کنکور ما تاثیر معدل داریم ، تاثیر منطقه داریم ، تاثیر سهمیه داریم ، تاثیر فلان داریم و بهبان . خیلی تاثیرهای دیگری که هیچ کدام در کنکور های آزمایشی یافت نمیشود
حتی تعداد و جامعه آماری افراد شرکت کننده در کنکور هم هیچگاه در کنکور های ازمایشی بطور مطلق یافت نمیشود
اما یک چیز در همه ازمون های آزمایشی مشترک است
آن هم منحصر بفرد بودن درصدهایی که بچه ها در آزمون ها کسب میکنن
بهتره ماهاا هم تلاشمون رو رو این درصدا بزاریم و سعی کنیم این هارو افزایش بدیم تا به حداکثر مقدار خود برسیم
و بقیه چیزا مثل تراز ، نمره کل و ... رو بسپاریم به کنکور سراسری 95 .
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)