از اون لحاظ ...
شما هم بخواب یاعلی
اول بگم که اون هشدار کنار کدملی همیشه واسه همه هست و هیچ مشکلی نداره فقط میخواد مطمعن بشن که کدملی درسته همین نادیده بگیرش... کارت ورود به جلسه هم یک هفته قبل کنکور روی سایت سنجش قرار میگیره و با کد پیگیری و شماره پرونده ات که از ثبت نام گرفتی میتونی کارت رو بگیری... سهمیه بسیج هم تاثیری روی سراسری نداره و اگرم روی آزاد داشته باشه اونقدرها نیست که بخوای هنگام ثبت نام یه گزینه داشته باشه رزمندگان بحثش جداست از بسیج فعالو این چیزا فک کنم هنگام انتخاب رشته آزاد به درد بخوره... ok???
سلام سهمیه بسیج واسه ازاد هست نه دولتی
و فکر کنم فیلد با این مضمون باید پر بشه واسه بسیج : کد پیگیری مخصوص متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان سپاه پاسداران یا نیروهای مسلح
بازم میگم فکر کنم
عزیز من بسیجی جماعت سهمیه نداره تو کنکور خدا رو شکر یکم عدالت هست این وسط. دفترچه کنکور رو درست بخون نوشته اعضای فعال بسیج و بسیج عدی سهمیه ندارند.
فقط یه جا میشه ازش استفاده کرد اونم زمانیه که نتایج اومده و میخواید انتخاب رشته کنید اونم در دانشگاه آزاد! که بسیجی فعال میتونه کد بزنه و انتخاب رشته کنه بسیجی عادی نمیتونه. سراسری از این حرفا نداره.
اون کد پیگیری ۱۲ رقمی برای کسانی هست که پدرشون جانباز هستن تازه برای اون هم باید رفت بنیاد ایثارگران مصاحبه می کنند ببینن واقعا شایسته استفاده از سهمیه هستی یا نه.
رزمنده هم منظورش رزمنده زمان جنگ هست اگر داوطلبانه خدمت کرده باشی نه سربازی اجباری.
در نهایت کارت بسیج فعال فقط تو انتخاب رشته دانشگاه آزاد و سربازیت به دردت می خوره که به ازای هر یک سال و یک ماه ، یک ماه از سربازیت کم میشه. بقیه جاها باید جون به کار بدی.
مشاور
دقیقا مطالب دوستمون elm110 درسته.اگه با کارت فعال بسیجی برای ورود به دانشگاه امتیازی قائل بشن.دیگه بایستی فاتحه دانشگاه ها رو بخونین بذاریم کنار.هیچ معنی نداره بسیجی امتیاز داشته باشه.گرچه من 12 سال بیشتر فعالش رو دارم.کاملا ضد عدالته که مثلا خود من با کارت فعال بسیجی نسبت به دیگران امتیازی داشته باشم.
?
اخه داداش من بسیج که دیگه امتیاز نداره . اخه چرا فکر می کنی بسیج باید متیاز داشته باشه . اونطوری که کلا اکثرا بیسج هستن دیگه.
برو سهمیه مناطق رو بزن بعد کل ملیت رو از روی سناسنامه ببینو بزن . ایثار و میثار هم هیچی پر نکن
دوستاني كه از سهميه بسيجي فعال استفاده ميكنيد چند ماه سابقه ((فعال)) داريد؟
Sent from my apple iphone using tapatalk2
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)