تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری
اگر معدلا رو بردارن یا حتی مثبت کنن اثرشو ترمیم معدل به طور کامل منتفی و برداشته میشه!
اگر امار اسونه بشین این سوالا رو حلش کن..بالاترین لول تستای امار همین تست هایی هست که نوشتم توی تاپیک دیگه سخت تر از این تو سراسری سوال نمیدن!
امار سخت نیست فقط باید سرعت عمل داشه باشی و ذقت بالا چون محاسباتش زیاده
امار سخت نیست فقط باید سرعت عمل داشه باشی و ذقت بالا چون محاسباتش زیاده
میدونم..من نگفتم سخته..من خودم همه ی سوالا رو راحت حل میکنم ولی این سوالا که نوشتم دیگه بالاترین لولی بود که دیدم دیگه از این سخت تر نمیتونن تو سراسری سوال بدن!
ی نگاه که کردم راه حل همه رو بلدم
حالا شما میخای باور کن میخای نکن
راه حل بلد بودن فایده ای نداره..اصل اینه که به حواب برسین..شما سر جلسه ی کنکور راه حل همه ی تستا رو هم بلد باشین و نتونین به جواب برسین انگار هیچ کاری نکردین
راه حل بلد بودن فایده ای نداره..اصل اینه که به حواب برسین..شما سر جلسه ی کنکور راه حل همه ی تستا رو هم بلد باشین و نتونین به جواب برسین انگار هیچ کاری نکردین
خب من که حل نکردمشون
میگم بلدم
ولی احتمال میدم به جواب برسم
باید حل کنم تا بفهمم
منم فعلا حل نمیکنم.
تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری