امروز قلم چی رسما از کتاب های زرد اختصاصی رونمایی کرد.
چاپ 94 این کتاب های جمع بندی که اتفاقا از محبوبیت خاصی هم برخوردار اند از ویژگی های جدیدی استفاده کرده تا تجربه دلنشین تری از برگزاری یک آزمون شبیه سازی به دانش آموز القا کند.
امروز قلم چی رسما از کتاب های زرد اختصاصی رونمایی کرد.
چاپ 94 این کتاب های جمع بندی که اتفاقا از محبوبیت خاصی هم برخوردار اند از ویژگی های جدیدی استفاده کرده تا تجربه دلنشین تری از برگزاری یک آزمون شبیه سازی به دانش آموز القا کند.
سلام
فرق بین 6 سال کنکور و 30 سال در چیه؟
کدوم بهتره و جامع تره
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
خلاف قوانین.
سلام داداش
ــ 6 سال کنکور ؛ درسنامه نداره و صرفاً سوالات کنکورهای سراسری داخل و خارج 6 سال گذشته یعنی جمعاً
12 دوره کنکور سراسری رو اومده داخل دو جلد سوال و پاسخنامه تشریحی چاپ کرده برای دوران جمع بندی
ــ 30 سال کنکور ؛ اگر منظورتکتاب زرد عمومی هستش که کانون اومده 30 دوره کنکور های عمومی 6 سال
گذشته داخل و خارج رو در دو جلد سوال و پاسخنامه تشریحی چاپ کرده برای دوران جمع بندی و اگر منظور
شما 30 سال کتاب های آبی هستش که اون کتاب ها درسنامه مجزا داره و تست های تألیفی و کنکوری
موفق باشی
یاعلی(ع)
ممنونم
گاج هم سوالات کنکور جمع کرده؟عین قلمچی
من چیزی میخوام کنکور محور و جامع.نه مبحثی و تست تالیفی
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
خواهش میکنم
بله ، کتاب های دور دنیا در 4 ساعت گاج هم مثل کانون سوالات 6 دوره کنکور سراسری داخل و خارج رو
در دو جلد سوال و پاسخ تشریحی منتشر میکنه ، به نظرم پاسخنامه های تشریحی دور دنیای گاج از کانون
بهتر و جامع تر هستش
عرض کردم این کتاب ها (کانون و گاج) صرفاً اومدن برای دوران جمع بندی کنکور های سراسری داخل و خارج
رو جمع آوری و منتشر کردن و ...
پاسخ تشریحی دور دنیا در چهار ساعت گاج خیلی بهتر و کامل تر از زرد قلم چیه
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)