خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question ثبت نام برای سومین بار در کنکور

سلام . سومین سالیه که دارم کنکور میدم و پسرم متولد 74 ، برای ثبت نام کردن باید چه کاری انجام بدم ؟؟ داخل دفترچه گفته فرم شماره سه رو پر کنید و تا قبل از 1 / 12 به تایید برسونید ،لازمه ؟؟ داخل همون فرم گفته برادران باید مشمول کد های 1 و 2 و 5 یا 9 باشند ، من هیچ کدومش نیستم باید چه کار کنم ؟؟ کلا برای ثبت نام امثال منی که سه سال نشستند باید چه کار هایی انجام داد؟؟؟ در ضمن اینم بگم که الان من در پیام نور مشغول به تحصیلم و برای کنکور مرخصی گرفتم . لطفا راهنمایی کنید .
      ویرایش توسط lewandowski : 20 بهمن 1394 در ساعت 01:46

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lewandowski نمایش پست ها
      سلام . سومین سالیه که دارم کنکور میدم و پسرم متولد 74 ، برای ثبت نام کردن باید چه کاری انجام بدم ؟؟ داخل دفترچه گفته فرم شماره سه رو پر کنید و تا قبل از 1 / 12 به تایید برسونید ،لازمه ؟؟ داخل همون فرم گفته برادران باید مشمول کد های 1 و 2 و 5 یا 9 باشند ، من هیچ کدومش نیستم باید چه کار کنم ؟؟ کلا برای ثبت نام امثال منی که سه سال نشستند باید چه کار هایی انجام داد؟؟؟ در ضمن اینم بگم که الان من در پیام نور مشغول به تحصیلم و برای کنکور مرخصی گرفتم . لطفا راهنمایی کنید .
      سلام ، اگه هم اکنون دانشجوی پیام نور هستین ، و برگ معافیت تحصیلی موقت دارین برای نظام وظیفه کد سه میشه ، دفترچه رو کامل بخونین و تکالیف خواسته شده در داخل دفترچه رو بدرستی انجام بدین ، موفق باشین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن