خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

دی وی دی ریاضی منتظری کی داره بیاد داخل

سلام دوستان

ایا دی وی دی های ریاضی منتظری سال 92 جواب میده اگه جواب میده چندتا سوال دارم هر کی بلده ج بده
      سوال 1) ایا از منتظری بهتر هم هس برای ریاضی؟؟؟؟؟
      سوال2) حدودا چند درصد میتونه کمک کنه(میدونم بستگی به تلاش فرد داره منظورم راه انداختن هست) و برای چه سطحی خوبه؟
      سوال سوم) سوالات کنکور هم حل میکنه و مثال های که میزنه چقد شبیه به کنکور هست؟
    2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام بر شما
      بله جواب میده...
      1=بستگی به سطحتون داره...
      2=برای سطح ضعیف و متوسط خوبه(بیشتر ضعیف)...در کل ریاضی یک سری قوانین داره اونارو شما یاد بگیری بقیش بستگی به هوش و تمرین خودتون داره که بتونین سوالو تجزیه تحلیل کنین یا نه...
      3=بله حل میکنه ولی اونقدر سوال جون داری نیست که به چالش بکشه شمارو...باید بعد از اون خیلی تست بزنید...

در کل فیان بیان خوبی دارن و مطلب رو جا میندازن...ولی مشکل اینجاس که استفاده از این دی وی دی ها و نت برداری ازش خیلی طول میکشه تقریبا...و اینکه پیشروی مطالب تقریبا کمه تو هر جلسه...
      اگه اشتباه نکنم الان برای مشتق و کاربرد مشتق 15جلسه تدریس کردن...که اگه با نت برداری هر بخش 1ساعت و نیم طول بکشه(حتی بیشتر)زمان زیادی رو ازتون میگیره...

ولی تضمینی نیست که شما با این دی وی دی چند بزنید...ممکنه برید منفی بزنید...ممکنه برید 30یا60بزنید...

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من هم پک افبا رو دارم هم مسعودی همئ پرواز...ازهمه بهتر مسعودیه که مشتق رو نزدیک به 50 ساعت در قالب 27dvdدرس داده ...اگه نیاز به کمک داری پیام بده

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      از ریاضی افبا + منتظری + رهپویان + مسعودی رو دارم

از همه بهتر منتظری هست مخصوصا تو زمان کم اگه بخاین نتیجه خوب بگیرین

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      صد درصد منتظری بهتره..
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دی وی دی های سال 92 منتظری با جدیدش چقد فرق کرده کسی میدونه و فرقش تو چی هس؟؟؟؟؟؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن