خدا شاهده از دقیقه ی هفتم به بعد همش وسط حرفش تشکر میکردم که یجور حرفو جم کنه ولی نمیکرد.... بالاخره اونام فکر سود خودشونن
دقیقه ای دو تومن کم پولی نیست
خدا شاهده از دقیقه ی هفتم به بعد همش وسط حرفش تشکر میکردم که یجور حرفو جم کنه ولی نمیکرد.... بالاخره اونام فکر سود خودشونن
دقیقه ای دو تومن کم پولی نیست
ویرایش توسط Revival : 20 بهمن 1394 در ساعت 18:45
دقیق ای 2 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟
خداییش صدای آدما دقیقه ای 2 تومن میارزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بی شرفا چه پولی درمیارن واقعا!!
ولی خب شمام اشتباه کردین ناموسا دیگه! همون اولش باید قطع میکردی. کلا یه نصیحت از من داشته باش . بیخیال مشاوره شو. هرچیزی که یه مشاور بهت میخواد بگه تو کل نت فراوون ریخته.
ببخشید قصد فضولی ندارم ولی دیدم تو یه تاپیک گفته بودید سال بعد سومین سال کنکورتونه . منم همین شرایطو دارم . ولی خب دیگه تو این سالا باید انقد تجربه داشته باشین که سمت این چیزا نرین.
دوستان دیگه هم به جای خندیدن حواستون جمع باشه. از این تله ها زیاد هستاااا . یهو دیدی خودتونم گرفتارش شدید و خدمت شخص شخیصتون عرض کردن.
پ.ن : خداییش تلفن دیکته گوی خاله ستاره هم 200 تومن میگیره؟؟؟؟![]()
گاهی وقتا لازمه مثل یه رهبر اکستر رفتار کنیم!
به همه پشت کنیم و مشغول کار خودمان باشیم ;
چون درست بعد از اینکه کارمون تموم شد ،
همه اون کسایی که بهشون پشت کردیم ،
مجبورن بلند شن و تشویقمون کنن...
آره تلفن دیکته گوی خاله ستاره 200 تا تک تومن میگیره البته واسه کل تماس 200 تا تک تومن میگیره... نه هر دقیقه
من نیاز به مشاور نداشتم فقط از سر کنجکاوی وقتی تبلیغ سایتو دیدم خاستم ببینم چجوریه..
ایشالا واسه بقیه درس عبرت بشه![]()
جالبه واستون تعریف کنم من یه سال و نیم پیش به یه موسسه از این پاسخ گو های تلفنی واسه مشکلی سربازیم زنگ زدم
اونا دقیقه ایی 1500تومن بود
خانومه قانونهایی که میدونست قدیمی بود
قوانین عوض شده بود
هیچی دیگه اشکالاتشو اصلاح کردم و قوانین جدیدو بهش گفتم
اندازه 10 دقیقه پول بهشون دادم
آخرش هم واسم آرزوی موفقیت کرد و خداحافظی کرد
بعضی ها تجربه ای میشن واسه دیگران،بعضی ها هم الگو میشن.
شما تجربه شدی
پارسال که اولین سال کنکورم بود من هم به این تلفن زنگ زدم ولی سریعا تا قیمتو گفت قطع کردم![]()
عزیزم تعارف نداریم که! اون خودشم مطمئناََ از قصد زیاده گویی هم میکرد.. تو قطع کن!بدون سلامو خدافظی قطع کن!امیدوارم ازینایی نباشی که ده بار هی خدافظی میکنن
مگه فکرکردی کی بوده ده بارم زنگ بزنی قطع کنی کسی از اونطرف ازت طلبکار نمیشه خیالت راحت
![]()
با دلام*_*
ممنون آقا یاسین
امیدوارم دوستان بجای نقد کردنه من برای قط نکردنه تلفن از این تاپیک عبرت بگیرن
و اگه نمیدونستن یا در جریان نبودن متوجه شن که این جور تلفنای مشاوره ای قیمتاش فضاییه
بجز این قصد دیگه ای از زدن این تاپیک نداشتم ...![]()
سلام
بازم توخوبی
اصلا حواسم اول نبود که میگه 20000هزار ریال فکر کردم میگه2000ریال که میشه 200 تومن!!پیش خودم گفتم چقد مناسبه!
چند بارم زنگ زدم هرسریم20 دقیقه صحبت کردمو مشاوره گرفتم
درکل بد نبود
سری اخر مشاور گفت میدونی که هزینه هر دقیقه 2000 تومنه
منو میگی:troll (7):
الان 230 تومن شده!
بازم خدا خیرش بده بهم گفت وگرنه همینجوری زنگ میزدم
پاسخ به سوالات سربازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)