خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

من در درس عددی نیستم ..چه کنم؟

سلام خدمت همگی
      اولا خواهشا میکنم اول متن رو بخونید و سپس اگر تونستید پاسخ بدید ....ممنون میشم
      من پایه نهم هستم
      و خوب میدونید این پایه اینده ساز هستش
      من میخوام درس رو خوب بخونم و بهترین رتبه ها رو کسب کنم
      از یه طرف عاشق علم و دانش و فراگیریش هستم
      وقتی کتاب درسی میخونم اندازه یه کتاب غیر درسی براش اشتیاق ندارم
      میخوام این اشتیاق فراگیری علم و دانش رو در درسم ایجاد کنم (خودتون میدونید که ادم با علاقه و اشتیاق فراگیری عل و دانش بخونه بهتره یادش میمونه و هم چیزی یاد گرفته و وقت رو کمتر هدر داده ...)
      چه طوری این اشتیاق رو ایجاد کنم ؟

برنامه ریزی :
      من تو برنامه ریزی و چیدمانش خوبم ولی در عملش نه .....
      میخواستم بدونم از روزانه 2 ساعت مطالعه (غیر تکالیف و اجباری ها)شروع کنم و هر روز پنج دقیقه الی پانززده دقیقه اضافه کنم بهش تا بعد مدتی زیاد بشه ....این بهتره یا از همون روز اول 5 ساعت و 4 ساعت اینا شروع کنم ؟
      الان مشکل اصلی من اون اشتیاقه هستش که بالا گفتم
      ممنون
      ترو خدا کمک کنید

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      وقتی درسو یاد بگیری بفهمی اشتیاقشم ایجاد میشه ولی واسه شروع سوالی که برات پیش میاد مثلا من میگم حد چیه اصلا میرن می خونمش میفهمم بعد تست میزنم تسلط که بالا بره تودت خو د به خو میری سراغ سوالا سخت تر

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      علاقه باید تو خونت باشه.
      مثلا تو خیابون ی دختری رو میبینی و ب نزرت خشکل میاد و جزبش میشی. در حالی دوستت گرایشی نشون نمیده(البته بعید میدونم). درس خوندم اینجوریه. اگه علاقه نداشته باشی جزبی اتفاق نمیفته انتظار پیشرفت هم نمیره ولی داشته علایه هم الزاما به معنی پیشرفت نیست. بعدش باید قدرت درک داشته باشی ک بر میگرده به تواناییهای زهنیت.
      گفتی روزی پنج دقیقه؟ مگه گونی سیب زمینی میخای کول بگیری؟ زوری مگه میشه درس خون؟ والا ب هرکی بگی دوست داری ریاضی بلد باشی بت نه نمیگه. دوست داری شیمی بلد باشی بت نه نمیگه. ولی کیه که علاقه داشته باشه؟ علاقه چیزیه ک تو ب وضوح نداریش ولی دوست داری قوی باشی تو درست ک اونو ن فقط تو که همه دوست دارن.
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 20 بهمن 1394 در ساعت 02:58

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      یک هدف گذاری پر شور !

مثل یه شوک میمونه !
      حکایت ما جاودانه شود

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      از روزي٤ساعت شروع كن
      سعي كن با درساي اسون شروع كني كه ميل خوندنشو داري
      يه چيزيو باور داشته باش همه درس خوندن رو مثل خوندن يه كتاب رمان يا غيره دوست دارن ولي يه تفاوته اونم اينكه زماني درس خوندن رو دوست نداريم كه درسو بلد نيستم و برامون اعصاب خورد كن ميشه
      كلا يا درسو دوست داريم يا بلدش نيستيم
      سعي كن از الان چيزيو براي خودت ضعف نزاري نترسي از چيزي
      ببين مثلا همه يا بهتره بگم اغلب از رياضي خوششون نمياد چرا،؟چون بلد نيستن يا معلمي داشتن كه خوششون نميومده و خوب درس نميداده حالا تصور كن همون درسو يكي برات خوب توضيح بده بفهمي و حل كني واقعا لذتي بالا تر از حل يه مسله ي رياضي هست ؟؟؟
      از اينكه خيلي ها نميتونن حل كنن و تو تونستي ميشه اعتماد به نفس. سعي كن اينطوري باشي
      تنها یک دعا کافیست ...

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنون
      کسی دیگه ای نیست ؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن